14

СОБСТВЕНИК НА ФИРМА

преди 2 години

.... Господа управляващи и всички, които поставяте някакви параметри по тези програми "в помощ на бизнеса" , кой бизнес защитавате и подпомагате???Бизнеса на "тарикатите" или бизнеса на България?!? Защото ако е бизнеса на България, който се нуждае от подкрепа, явно аз не съм част от него, когато става въпрос за подпомагане!!!

13

СОБСТВЕНИК НА ФИРМА

преди 2 години

До сега от тази програма са се възползвали само определен кръг от фирми. На някой дори много им харесва това положение! Но не забравяйте, че от С-19, сме засегнати всички, не само вие, които в началото на пандемията много бързо се уплашихте и развяхте белия байрак, като побързахте да напускате персонала си в платен и в последствие в неплатен отпуск. Сега точите едни пари почти година. Има много като нас, които все още не сме пускали персонал в неплатен отпуск и поради тази причина не сме .......

12

Анонимен

преди 2 години

До Teo Помощи на никок не трябва да се дават особено на набодени хора с тестови препарати. Тези опитни мишки я преживеят делта я не. Ако хвърлят топа по време на работа работодателя ще отнесе плувката.

11

Анонимен

преди 2 години

Я да я махат тази мярка. Само едни фирми крадат пари.

10

пенсионер

преди 2 години

опитват се да спечелят гласоподаватели . Борисов въведе всички мерки за което го обвиняваха че раздавал пари и купувал гласове . сега еднодневките на фигуранта се опитват да представят мерките като своя идея , включително и 50_те лева за пенсионерите . жалка картинка !

9

Геро

преди 2 години

Ако народа знае колко машинации има за отклоняване на евросредства и поднасянето им на тепсия на големия брат,по чувствителните ще се гръмнат от отчаяние. Не сме държава вече.Ние сме един зависим конгломерат,разбира се с българско участие.

8

Само

преди 2 години

Да не въведат мярката 69 ?

7

моч

преди 2 години

ГЪлъбееееее.......аре вдигай гълъбие !!!

6

Teo

преди 2 години

В момента няма никакви активни мерки - какво изобщо налага раздаването на помощи???Освен това оттук нататък помощи само на ваксинирани, иначе ще стоим пак цяла зима затворени!

5

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

Значи за нас пари нямало и ще ни взимат тия кирливи 50-лв. ...а за "нашите другарчета" от бизнеса --ИМАЛО../РАДЕВ , ДГД---МОЖЕШ ДА МИ ЦЕЛУВАШ *** ЗА ДА ТИ ГЛАСУВАМ!

4

Анонимен

преди 2 години

Борисов им подари 5 милиарда ,и тия продължават ,гад

3

Анонимен

преди 2 години

Подпомагането на база "спад на приходите от продажби" поощрява криенето на обороти и увеличава сивата икономика. Правилата на играта определя поведението на играчите.

2

Анонимен

преди 2 години

Да точно...за нашите хора от ново подаръци от пачки ,и ко сега ,пари нямало но ще се раздават нашите пари на милионерите ,ало Дончо вирус нема стига с тоя кражби

1

Анонимен

преди 2 години

Който иска подкрепа, да даде фирмата на държавата................. Кой дава пари срещу нищо?.................... Който иска финансиране, взема заем от банка или пуска акции и продава дял в бизнеса си................Частните мошеници искат държавата да им издържа бизнеса, те да прибират цялата печалба и да източват фирмата отвътре.