35

Анонимен

преди 8 месеца

До8. От Улан Батор и от Етиопия започва човека

34

Анонимен

преди 8 месеца

До8 . Не е от Китай , а от Монголия.

33

Хаахх

преди 2 години

До Христо ХристовС удоволствие бих се радвал умник като тебе да се изнесе в Китай.Чиии го дириш тука като там е толкова хубаво.Лицемернници като тебе са доста в България.

32

Хаахх

преди 2 години

Аиде стига с той Китай.Интересно колко хубаво се живее в Китай ,ами китайците да си стоят там а не да ми правят китайски общности в "западналия" запад.Още не съм чул в Китай да има италианска ,френска или която и да е друга общност.Така наречения лош запад е залят от китайци.

31

Анонимен

преди 2 години

само след няколко години Китай е тази която ще се смее, ще задмине ФАЩ и тя ще е "силата" в света. Тихия дракон се развива, расте и без да разберете ще видите какво ще се случи. ФАЩ е една празна обвивка, света има днови господари.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 Убивали са толкова много, за да си затвърдят режима и за да дадат курбан пред западните сатани/господари, които обичат в колониите да умират с десетки милиони.Справка- твърде много са...И нас ни дадоха курбан, за сметка на членство в ЕУ

29

Анонимен

преди 2 години

Китай е номер едно икономика в света . Всички и дишат прахта

28

anonimen

преди 2 години

кой ненормалник е превеждал тази статия, големи глупости!

27

Един от шокираните

преди 2 години

В крайна сметка не разбрах кой излезе първенец по унищожение на собствения си народ - ККП или КПСС ! ...След червените кхмери в Камбоджа, разбира се !

26

даимМките

преди 2 години

Румънците домакинстват на Франция и Швейцария 1/8 финал.Герберастите бъркат 4 санта асвалт и ми говорят как някоя пяница потупала тиквата по пъпеша!

25

АнонимеН

преди 2 години

ПО МАЛКО НОВИНИ ЗА КИТАЙ,, ЗАРАДИ ПАНДЕМИЯТА ВСИЧКИ ТЕМИ ЗА КИТАЙ СА НЕПРИЯТНИ ЗА КОМЕНТИРАНЕ, ОСВЕН АКО НЕ СА СВЪРЗАНИ С ПАНДЕМИЯТА!

24

Анонимен

преди 2 години

https://chitanka.info/text/12598-pari........ "Пари" , Емил Зола

23

"Интервю с дикт

преди 2 години

"Интервю с диктатор"

22

"Интервю с дикт

преди 2 години

....Всяване на страх, превземане на институции, репресии срещу неудобните, рекет на бизнеса, заграбване на фирми и предприятия Ще научите коя е Мата Хари, превърнала се в Жана дАрк, как са купувани или отстранявани опоненти, как се прелъстяват медии за мокри поръчки. И най-важното: тази книга ще даде отговор на въпроса, кои държави и кръгове в България създадоха българския Диктатор и колко милиарди платихме, за да го направим един от най-богатите хора в света и недосегаем за закона

21

"Интервю с дикт

преди 2 години

Тази книга е зловещо, но автентично описание за това как в България,страна членка на ЕС, се роди диктатура. Първата крачка е направена на 1 септември 2001 година, когато Бойко Борисов е назначен за главен секретар на МВР с указ на президента Петър Стоянов. Пред очите ни се появи генерал от латиноамерикански тип с униформа Версаче, а организираната престъпност и мутрите започнаха своя поход към официалната власт под знамето на демокрацията и обещанията за справедливост. Всяване на страх, превземане на институции, репресии срещу неудобните, рекет на бизнеса, заграбване на фирми и предпр

20

Анонимен

преди 2 години

Толкова неграмотно написана/преведена "статия", че нищо не се разбира. "Първият беше изкуствено причинен град, предизвикан от опита на Мао бързо да индустриализира Китай. Земеделските производители са принудени да строят задворни пещи." *** разбери за какво се говори. Нелоооооооооооо...

19

Нато на тор!

преди 2 години

че то само партията им е по -стара от ФАЩ бе !

18

ЖИВКО ОТ ВАРНА

преди 2 години

Извинете, може ли да ми помогните да се оправя в живота ?Не искам да съм самотен, не искам да съм без пари, не искам да живея зле ! Трябва да се оправя и да заживея добре ! Моля ви !

17

Факт

преди 2 години

Най-същественото е,че в Китай идеологическото натоварване намалява,а колкото и парадоксално да изглежда в САЩ и ЕС се увеличава!Запада е в плен на идеологията на Сорос,която е на път да удари в земята най-добрите комунистически постижения в тая област..

16

Веско

преди 2 години

До 1Македоне, ти ли си бе майка?