45

Анонимен

преди 2 години

"да предостави и съгласува подходящ договор с г-н Диксън или неговия интерес ще бъде изтеглен с незабавен ефект"Тоест не му харесва предоставения договор, който го задължава да преведе сумата от 3.5 млн. веднага след подписването му в касата на клуба... Защо ли ?

44

Ангел

преди 2 години

Нестига че е измамник ,ами е и нагъл измамник . Сериозен инвеститор никога няма да дойде в ферари под наем. Със сигурност ще може да прочетем в гугъл много за бизнеса му .Ще пътува с антураж и адвокати . Нигока неби се изхвърлил пресварително кво ще строи без да е проучил добре в общината ,може или неможе.И най вече никога неби използвал човек като Благо Джизъса за посредник при толкова сериозна сделка .

43

Тошо

преди 2 години

На Наско му предстои най-важното решение в живота, да бъде ...или да не го бъде ФК!Името "Левски" заслужава много труд, мъдрост и уважение !А в случая не ги виждам тези неща!Вижда се нещо като ФИШИНГ, давай бързо решавай, че иначе.....а не бива да се бърза, а да се мисли и дане се иска много и на всяка цена, а да се подходи мъдро, не ни трябват пари на всяка цена, а малко но качествени!А защо един човек, който не знае кое е Левски, да определя съдбата му !? Не бива така! Далеч от неясни лица

42

Joko

преди 2 години

Такаи не стана ясно (поне на мен) кой е този пи шлек с могото милиони ?

41

Бг фен

преди 2 години

"Все още нямаме проект за прилежащите площи", но иначе сме сметнали сумата до цент! :)))) А ултиматумът наистина е в тон "треторазряден PR, с диплома от интернет"!

40

Анонимен

преди 2 години

толкова много футболни отбори по света, некъв сополивко ще дава 250 млн на Левски......олеле малеле.....

39

Анонимен

преди 2 години

До baysandoЯсно е,че е второто

38

baysando

преди 2 години

Сега. Аз слушах човека какво говори. Инвеститори му имали голямо доверие.... ОК! За всеки поне малко във връзка с бизнеса е ясно как се печели доверие на инвеститори ЗА ТАКИВА ПАРИ. Вариант 1- Имаш големи вече реализирани проекти, развитие и продажба на компании за 8-9 цифрени думи и т.н. - Този няма абсолютно нищо изградено зад гърба си. - КАК е спечелил това доверие? Вариант 2 - Обикновенно поставено лице

37

Анонимен

преди 2 години

изпращахте цска с поп и ковчег. резахте греди на армията. всичко се връща!

36

Анонимен

преди 2 години

Диксън е бутафорен образ. Тонът в това писмо е на толкова ниско ниво и е с български словоред. Издава страх от не случване на желанието за придобиване на желаната цел, а не увереност и спокойствие.

35

тва е

преди 2 години

от новия сезон в профигрупата по футбол в бг - отбор "левски" нема да има!

34

До 34

преди 2 години

Това не е неговия тон. А тонът на Бойко и Пеевски.Идва един човек, казва, че ще инвестира много пари.Питат го дали ги има, а той само казва...да. Не казва кой ще ги даде парите и от къде ще дойдат.Ако парите са чисти, какъв е проблема да се обяви кой е фонда и кой е и вестирал пари в него?

33

Анонимен

преди 2 години

накрая ще ядът Г-Н Диксън

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35Кой действително дава парите е въпросът? Ако въобще някой смята да дава нещо.

31

Левски

преди 2 години

Чеченците нещо ултиматоми поставят. Да кажат защо не ги искаха даже в Северна Македония, а не да държат такъв тон.

30

Deep Zone

преди 2 години

"242,476,301 долара"Така изписваха сумите нигерийците, като ти пишат, че дедо ти е умрял и си наследник на огромна сума :D Диксън да не е приятелче с Гарба Лавал? :D

29

До 24

преди 2 години

Ами, Сираков, като е усетил, че нещо не е наред...да започне да дава собствени пари на клуба.Все пак е собственик.Аз ако съм собственик на дадена фирма, няма да търся постоянно някой друг да ми я финансира.

28

Анонимен

преди 2 години

Сираков и Джизъса искат да са на пожизнени заплати в Левски, слвд сделката.Но, няма как това да се случи.Ако аз купя Левски, няма да искам да го управляват тези нек..д..рници.Та...Наско, великата синя легенда, ще е и човекът, който ще закопае клуба.Само, заради личните си интереси.

27

Анонимен

преди 2 години

Някой проверява ли документално приказките ангро на този младеж?

26

Отговор

преди 2 години

*у* за Диксън.