9

Анонимен

преди 2 години

Айде сега времето виновно ами от няколко години е такова сутрин слънце след обед дъжд нвма изненади

8

MaйMyнaтa

преди 2 години

Занков энае ли кво ще е времето преэ "най силния" период, че климатот почивка нема

7

Анонимен

преди 2 години

На лошия балетист - оная работа му пречи.

6

...

преди 2 години

Епа ходил съм аз август месец на море в Царево, бивше Мичурин! На 25 август сядаме там на кръчма, на централния плаж на Царево! И след 30-40мин. чакане идва една сервитоьорка и вика ами то сезона приключи, вие какво очаквате!? Еми станахме и си тръгнахме! На следващата годино почнах да ходя в Гърция и Турция на море! Там сезона никога не приключва! Особено на 25-ти август! Та така!

5

ЖИВКО ОТ ВАРНА

преди 2 години

Кога ше живея истински добре ?

4

Анонимен

преди 2 години

Всички чужденци, които не са ваксинирани и не са преболедували, да представят отрицателен PCR на влизане в България, в противен случай заради шепа олигарси и мутри с хотели, ще се разпространят новите щамове и Октомри, Ноември ще има отновопроблеми.

3

Анонимен

преди 2 години

уф Петяяя, пак ли. Не е времето, стига сте търсили извинения за всичко. Ако не е времето ще намерите нещо друго - погледнете истината в очите а тя е че Българина се чувства изтискан на мутроморието, бетономорието, мръсотията, гадната долнопробна храна, отношението, условията и всичко останало. Да си ходята онези с поршетата и да си пият фрапета по 10лв и чадъри по 10лв и спане по 150лв/вечер, и паркинги по 8 лв/час ... НЕ!

2

тТт

преди 2 години

Само прочетете първите 2 изречения на статията. Ето за това сме на това ниво в туризма, защото на такива като г-на Занков им плащат, за да констатират, че през август щяло да бъде най-пълно по Черноморието. Ами през януари и февруари ли да е най-пълно бре, г-н Знаков?!?

1

Анонимен

преди 2 години

Летния сезон бил предизвикателство за началото на времето.