49

Анонимен

преди 2 години

Значи според тази логика колкото повече дългове имаш по-богат ставаш!? Обърнали са всичко с главата надолу. Както и с половата си ориентация.

48

Петко

преди 2 години

Авторът на статията се е напушил с отровни гъби. Образованието струва все повече но дава все по малко. В Америка и България вече правят вишисти хора които даже не могат да четат и пишат.

47

Анонимен

преди 2 години

Най-богатото и най-....уро дливото и мързеливо

46

за сведения

преди 2 години

като преписвате статии за америка имайте предвидче там над 98% от населението е буквално на една заплата от картона на мостав БГ и европа познавам хора дето не работят с години и си живеят доста добре в собствени жилиша

45

Пенсионер

преди 2 години

Бойко ми дади 50 лева , преди имах пари за един хляб на ден сега за хляб и глава лук , щи гласувам пак за него.

44

Анонимен

преди 2 години

Безкрайна тъпотия! Чак се чудя защо я прочетох до края! Сякаш някое дете на 10 години прави изводите. Уникално грешни и тотално неадекватни. Бики имали повече дългове, ама били по-богати, щото били имали пенсионна сметка?!? Било по-добре да инвестират в пенсия, демек да харчат, отколоото да имат собствено жилище!?!

43

Интернационал

преди 2 години

Крадците и разбойниците завладяха властта и захапаха пачките по света. Да богати са на гърба на 90% умиращи от глад и мизерия и болести хорица...С какво ще платят погубените души на онзи свят, там пари няма да занесат.....

42

Гойко

преди 2 години

Толкова са богати американските милениали че само 5% притежават собствено жилище. А знаете ли колко са бездомниците в САЩ? Много са и ако не работиш като луд може утре и ти да си станал бездомник.

41

Модрич

преди 2 години

Вместо българите да забогатеят, американците станаха бедни като нас. За нас е добре но за американците е зле. Добре дошли в ерата на дигиталния феодален социализъм с елементи на мазохизъм.

40

Джонев

преди 2 години

Технологиите не създават работни места, а ги съкращават. Гугъл печелят много но за сметка на младите хора по света които или са безработни или работят за жълти стотинки даже и да са добре образовани.

39

Пешо

преди 2 години

Тази статия е менте. Милениалите били богати защото имали много дългове?! Истината е че милениалите са бедни. Имат смартфони но нямат коли. Имат образование но нямат добра работа. И така нататък.

38

?

преди 2 години

И като се пенсионираш, а нямаш собствен имот ще живееш под наем ли? И знаете ли как се изчисляват парите за пенсия там? Делиш на 20 години и преценяваш дали ще ти стигнат. С две думи ако искаш да имаш по 4000 долара всеки месец, трябва да имаш 1 милион долара събрани в сметката. А сега сметнете ако плащаш наем колко ще ти остават от тези 4 хиляди долара.

37

Жалко, но факт

преди 2 години

относително , хората си дават сметка че нямат пари за женитба, за имот - по цял ден слушат как на стари години пенсията няма да стига и за хляб и затова спестяват , като не харчат за големи неща.

36

anonimen

преди 2 години

ami cakame da doide 2 ri mai sled 2ve godini.

35

anonimen

преди 2 години

sled 2 godini shte vidim kolko sa porasnali ;kato padne dolara ?

34

Миличките те

преди 2 години

Ти да видиш,каква драма драгЕ зрители!

33

anonimen

преди 2 години

s kredeti moje da rastej nagore;

32

До Обективно

преди 2 години

Абе пич, я излез от нета! Да не мислиш, че хората живеят под наем от сбъркани ценности. А децата ценностите ти ли ще ядат?

31

икономист

преди 2 години

Нямам представа какво се е случвало на пазара на труда в САЩ през 80-те, но едва ли сегашните раб.места за младите хора, са по-сигурни от онези в миналото. А ковид кризата, за пореден път ни напомни колко несигурни са те...

30

Анонимен

преди 2 години

Тез дет притежавали имоти не ги притежават. На банката са а те само плащат все по големия данък. Така държавата и банките мамят ,,милениалите,, .А като дойде ред да се плащат кетапите кво правим ? Банките ли ще спасяваме ? Парите ли ще обезценяваме ? Има други важни метрики за една икономика .През 50 те години след ВСВ САЩ са произвеждали 30 % от световната енергия и са имали 50 % от световната индустрия .От тогава до сега само губят а Китай взема 50 % от някой индустрии ;)