39

ББ

преди 2 години

до кога пет семейства с хотели,с офшорни,с ограбени през схеми пари ще са ни "бизнеса",не произвеждат нищо...не плащат данъци,точат ДДС...разбирай крадат данъците ти...или излизаме да ги избесим или и правнуците ви ще са роби на селски крадливи тарикати!уморихме се да плащаме престъпни схеми,предавани от праоохранителни...работещи и за престъпниците и крадците..Цанков на агата ахмед,АЕЦ обурудване...агата ахмед и борисов,КТБ,агата и борисов,потоци руски...това си е геноцид...фашизъм в 21 век

38

гРипчееее

преди 2 години

Туристите са в комплект с ковид-19 ...

37

ББ

преди 2 години

До Анонименало "спасеният",явно нямаш деца,ако имаш са роби някъде по-света...вашето дори не е злонамереност...болест е,,руски олигарси през поставени е.ич.р. си имат хотели...схеми...схеми...и сте престъпно-невинни съучастници...дори не осъзнавате какво се случва....Бог да пази САЩ!

36

Анонимен

преди 2 години

Жужана да не полуио някой ифаркт?

35

Мда

преди 2 години

Със засилването на натовските учения, изведнъж се увеличи и туристическият интерес от страна на руснаците !

34

Анонимен

преди 2 години

Пак руснаци ще спасяват бг, този път обаче туризмът. Браво.

33

Анонимен

преди 2 години

Я проверете колко им струва билета да България ))

32

Недоразбрал

преди 2 години

До 35Те повечето не кадърници като тебе предпочитат да са русоблизи,но да им плащат в краварска валута,долар де!!Вината я поемате с мезета и предателството на България предимно в западни валути!Децата си ги пращате да учат винаги и задължително на запад?!Абе истински садовски любеници!Отвън зелени,отвътре червени!!Няма по големи мер завци и двуличници от ко му нделите!Пример Грипена!Ако не беше спрян за пореден път щеше да напазарува за 1,5 милиарда грипени!Ама иначе е голям борец с корупцията?

31

Life или жизнь

преди 2 години

Фалшива новина. Никой по света не иска да чуе за руснаците. 1 Евро = 80 рубли......Нямат 5 лева за кафе....Бедни са.

30

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам да чувам руска реч по морето,от колкото оня " мек" език задокеански! Добре дошли братушки!

29

Руски ..

преди 2 години

... тактики. Като им спряхме достъпа имаше: 1) статии колко е зле "сезона" 2) колко са ни "важни" руските туристи 3) как руснаците масово продават имотите си по морето 4) как руските туристи ще "отдат другаде" ВСИЧКО ТОВА изведнъж изчезна: нито са отишли другаде, нито "интереса" е изчезнал, нито са "продавали" масово нито "сезона" се оказа, че е "зле". Мдаааа. Изводи?

28

Анонимен

преди 2 години

На 11-та място са като брой руските туристи (в т.ч. и тези, които не ползват хотелите) у нас за 2020г. Защо тяма статия за ромънския турист, който спасява отрасъла от 2-3 години.

27

и те така

преди 2 години

гларусите ше ги посрещат със солен на летището :)

26

Анонимен

преди 2 години

#25 Прибираха парите на руснаците разни сенчести типове, които бяха приближени до властта, а българите им работят за без пари целия сезон.

25

посолство в ссср

преди 2 години

е нали сме в черния списък на ссср .

24

Иван

преди 2 години

Дрън - дрън !!! Не ви ли омръзна да манипулирате хората !?

23

Анонимен

преди 2 години

В Русия съм, в Русия съм

22

Анонимен

преди 2 години

При нас по северното Черноморие хората повръщат от тези руски богомолки. Фраш навсякъде руска реч, а уж имаха забрана за пътуване до България! Някакъв някакъв ужас!

21

Анонимен

преди 2 години

Ама те младите рускини си ходят отдавна в Турция, тука само някакви изсипани лели има.Но който иска да дойде, задължително трябва да е боцнат, не искаме неустановени руски варианти.

20

Шишо

преди 2 години

Руснаците обичат да харчат пари за всичко и не разчитат само на All-inclusive, въпросът е кой им прибираше парите едно десетилетие в България все едно са за него дадени?