21

А. Банов, Варна

преди 2 години

По улиците на Москва има трупове на починали от Ковид. Линейките не могат да смогнат.

20

От Москва

преди 2 години

Не е вярно....стига лъгахте !!!

19

ЩО ,БЕ...ХА,ХААА

преди 2 години

НЕКА ДА НЕ СПИРАТ РУСКИТЕ ТУРИСТИ ПО БЕТОНОМОРИЕТО, БЕ.....ТАМ , ОПРЕДЕЛЕНО ИМА НУЖДА ОТ НОВИ ВИРУСИ...ХЕМ РУСКИ ...ХЕМ ПО-ЗАРАЗНИ...!

18

официален вашингтон

преди 2 години

Вирусът еизкуствен. Създаден е така че да може да бъде контролиран . Тоест , да не се самовъзпроизвежда и да причини проблеми на самите тези които го разпространяват.

17

Анонимен

преди 2 години

Сега като пристигнат на морето ще докарат и Делта. Ама комунистите бързат да напълнят хотелите и не им пука.

16

Анонимен

преди 2 години

В Мордор заведенията в Москва от днес могат да бъдат посещавани само от ваксинирани, преболедували COVID-19 или с отрицателен PCR тест, а в цивилизована еесовска България дете от дом с тежки наранявания на ръцете след връзване. Видими резултати.

15

Видял

преди 2 години

Ваксинирианите в Израел са 65% !!! Четете повече !

14

айде айде

преди 2 години

Путин се върна от Женева и оп "скок" . А Байден бил много готин, каза. Чудех се, за същия Байден - глобалиста ли става въпрос ...?

13

Анонимен

преди 2 години

До неосведомените пандемисти-комунисти------------------------------------------------------------ КПРФ не го признава. В събота, в Москва около 1 000 партийци протестираха срещу ожесточаването на мерките по разпространяването на вируса. Даже една агресивна Чебурашка яде бой.

12

Анонимен

преди 2 години

И при нас трябва да го въведат!

11

пандемисти-комунисти

преди 2 години

Братушките 70 години ги води ПАРТИЯТА към комунизма и изведнъж каза " Абе няма такова нещо. "Да не стане така и с вируса.

10

Мнение

преди 2 години

Специалистите по ваксините да помислят малко преди да коментират, освен ако не са водени от други подбуди. В Израл с 100 процента ваксинирани и Англия над 50-60 май станаха вече също има вълна на разпроснранение и заразени. Те пък какви ваксини прилагат? Май проблемът е другаде?

9

Анонимен

преди 2 години

Как пик?! Нали има Спутник? Или Израел се отказа от Спутник, защото службите разбраха руската измама и, че ваксината е 2 пъти по-неефективна от Пфайзер. Нали коронавирус нямаше в Русия?! Нали беше измислица и плебеите у нас се кланяха на Кремъл как нямало там ограничения?! Нали лошият запад налага ограниченията?! Как така само ваксинирани на ресторант в Москва?! Не може да бъде! Нали не е страшен този вирус?! Как така и Кремъл налага контрол над масите?! Лоша работа... Май е страшен и то много.

8

Анонимен

преди 2 години

Независимо от факта, че заведенията в Москва от днес могат да бъдат посещавани само от ваксинирани, преболедували COVID-19 или с отрицателен PCR тест, фигсингът на руската рубла от 10 дни свети в ярко зелено с ръст само нагоре, а цената на барела неумолимо се приближава към $77.

7

Анонимен

преди 2 години

При само 11% ваксинирани не им е виновен спутника. Но да, те искат файзер, не вярват на спутник.

6

бай онзи

преди 2 години

а ние искаме *** на морето, нали ?

5

Анонимен

преди 2 години

То такъв вирус няма, Спутник е за да изстрелват шибарашками в путиновият рай!

4

Анонимен

преди 2 години

До Джо дезинформатора, на 16.06 бункерът му в Женева ли се премести?

3

Анонимен

преди 2 години

Разгащени *** ппсред лято правят рекорди. Ужас.

2

Джо

преди 2 години

*** как тъй - той жужака обяви победа над короната още миналата година? Докато раята мре, той си кеси в бункера и му дреме