10

анонимен

преди 2 години

А Външно провери ли си членовете за секциите в чужбина?Кой с ваксина, кой преболедувал? Има ли ги регистрирани в националната система?

9

Гарантирано

преди 2 години

от чалгапитеците!

8

ОО,оооо...ДА ...

преди 2 години

Чаргари ...срещу бесепари ---ЩЕ Е ДОСТА ИНСТЕРЕСНА КОМБИНАЦИЯ!---А , НИЕ ОТ ГЕРБ , ЩЕ ГЛЕДАМЕ СЕИРИ.....НА ЖИВО!

7

Анонимен

преди 2 години

радеф=мадуро!

6

нн

преди 2 години

Машините ще решат гласуването, заблуда. Благоевград ясно и точно дефинира проблема, а то е и големия проблем, хората няма да гласуват защото са отвратени от политиката. Политическата класа в България няма ясна управленческа визия, всеки си е наумил нещо, приказва си го наляво и на дясно, доказа го последното НС. Хората разбират, че политиците ги употребяват по време на изборите и след това никой не ги пита за нищо. НС не е народа и хората го знаят прекрасно и затова не им пука да гласуват.

5

Анонимен

преди 2 години

Хунтата вече успя да нагласи машините, така че гласовете да отидат за мутрите и чалгарите. Хора спите ли? Не разбирате ли че ви лъжат! Навсякъде в Европа спряха да гласуват с машини.

4

НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ...

преди 2 години

САМО ВИ "МАДУРКАТ " С ТИЯ МАШИНИ , КАТО ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА ПРИ МАДУРО...!

3

Анонимен

преди 2 години

Ако не са машините причината за ниската избирателна активност - ще е средата на активния почивен сезон когато хората ще са на море в България. Само в чужбина който почива примерно в Гърция ще може да отиде с лична карта без предварително да е подал заявление да гласува. В България не се допуска да гласуваш докато си на почивка без смяна на адреса. А кой ще се връща за едното гласуване по 300 км гит гел да прави - просто никой. Пишете ги бегали тези избори!

2

Анонимен

преди 2 години

Да им изпратят и по три вентилатора на машина!!! Вчеура се видя как ги охлаждат тези щайги. Ако нямат вентилатори Славуца и МаяМа да ходят да ду...х а т на машините да ги охлаждат!!! Може да включат и целия арсенал от платени протестъри да охлаждат машините с ветрило или списания... кой с каквото намери, че ще изпушат до 10 часа и после ко праим, а???

1

Анонимен

преди 2 години

машините са "пипани" за който и да гласуваш отива за бсп и итн, печати това което натискаш, в паметта записва друго. бюлетини не броят, гледат само записаното в паметта. Готово! Честит фигурант радефф и наркоман чалгар за следващите 15 години