13

Анонимен

преди 2 години

Ремонтът на сградата няма да пълни чекмеджетата на ГЕРБ, така че Фандъкова няма да го направи.

12

Саниране

преди 2 години

Бойко сега идва да го санира с бригадата, само да го вкараме при бай Ставри. Че се дърпа.

11

До Коментатор

преди 2 години

Да, ама в сащ нямат мазилка на повече от 40 години, както е тук. Тва, дето пада са комунистически мазилки, а бабите чиито имоти се разпадат - гласуват за ГЕРБ. А ГЕРБ санираха колкото за Бог да прости - няколко панелки. ВСИЧКО Е ЛЕШ!

10

Коментатор

преди 2 години

В Маями се срина сграда. САЩ е най-великата държава и пада цяло крило на блок, вие се кахърите за някаква мазилка. Колко хора загинаха в Маями, да не броим и евреите

9

Истината

преди 2 години

Нямаше да има опасни мазилки от комунистическо време, ако имаше община и държава, които да обследват разпадащите се имоти и да пускат забележки на гражданите. Ако една сграда се руши - държавата защо не е забелязала? За какво ни е, ако не може да изпълнява елементарни функции, като това да ни пази животите? Аз строителен инжинер ли съм? До колкото знам - не съм. Поне не взимам такива пари. Ако държавата ми търси отговорност за подобно нещо, ще се съдим.

8

Видимите резултати

преди 2 години

От управлението на Данчето

7

gogo

преди 2 години

Общината може да има имот на вторият етаж, но фасадата на сградата, от която пада мазилката е обща на всички съсобственици в сградата, значи също и на Михаела и Димитър Лазарови, които явно се снишават и не си ремонтират опасната фасадаТипична софийска картинка. Това семейство трябва да бъде взето под наблюдение по причина "липса на безопасна жилищна среда и невъзможност да осъществява текущи ремонти". Може и да се разделят с децата, които отглеждат в опасна среда

6

Анонимен

преди 2 години

Абе, вие оставете "мазилката"! Чудно е как сградата все още не се е срутила!? И колко такива сгради има из София...

5

Анонимен

преди 2 години

6 години събират снимки и пишат писма и чакат нещо да ги утрепе. Да беше зел едно скеле под наем и да поработи малко...

4

Еко-Експерт

преди 2 години

Да одят с каски и сейфти обувки. Така де, живеят в бегето, чудеса ли очакват.

3

АнонимеН

преди 2 години

БЮДЖЕТА ОТ 2 МИЛИАРДА ЛЕВА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА СИ Е САМО ЗА БОЙКО ! ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ БЯХА ФАЛШИФИЦИРАНИ В ПОЛЗА НА ГЕРБ! СЕГА ПРЕЗ ЮЛИ 2021 ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЛКО МНОГО Е ЛЪГАЛ ГЕРБ ПРИ ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ!

2

Край

преди 2 години

До медицинска академия има един 12ет. брок облечен с бели варовикови плочи. Блока е на 40г. Редовно има по някоя плача разбита на тротоара. Българопитеците не са за такава облицовка - те си мислят че ако утрепят някой с плоча от фасадата си - виновен ще е Иван костов или Бойко Борисов.

1

Stoyanov

преди 2 години

За малко , едва , на сантиметри .... и накрая нищо!Обаче заглавията ви внушителни!!!