16

Джузепе Галибарди

преди 2 години

Арнаутите са по-злобни и отмъстителни и от назе Българите ще се окаже ....? Да му мислат мъдеконците какво ги чека и дали ке отцелеат ........

15

сс

преди 2 години

Ама сигурни ли сте, че не е било спор за парко-място?

14

АнонимеН

преди 2 години

БЕТЕР БЪЛГАРОМУТРЕСКА ПАРКОМЯСТО РАБОТА!

13

Краси

преди 2 години

До АнонименЗначи Доган да владее БЪЛГАСКОТО море?Ти си с огромна умствена недостатъчност!

12

Такава е културата!

преди 2 години

Какви сте вие да им казвате как да живеят? Трябва да бъдат приети в ЕС! Нищо, че са в родово-общинен строй.Нищо, че там има 500 клана, които помежду си са в състояние на кръвно отмъщение. И поколенията са длъжни да го изпъляват дори да станат европейци.Приемете ги! В ЕС им е мястото.

11

arsen

преди 2 години

Не пишат какъв вид оръжие са използвали - кирки, мотики, брадви , гарота ? Уточнявайте ги тези работи да е ясно.

10

Анонимен

преди 2 години

А, че те тия албанците са си направо за ЕС, моментално! Я вижте как интелигеентно и мирно си решават споровете за собственост, само четири жертви.

9

Анонимен

преди 2 години

Там е като тука див мутро капитализъм

8

Albanian, Plovdiv

преди 2 години

Класически случай на вражда между фамилии (кланове), която съществува в Албания от столетия и която е характерна национална черта, запазила албанския народ през вековете. Няма албанска къща без тежък оръжеен арсенал, обичайно насочен към сърбите. Ежедневие в Албания, най-европеизирани са в Косово.

7

Какво е това Албания

преди 2 години

Западната част на Северна Македония?А Сев.Македония според албанския президент,който изказа това мнение в Скопие,трябва да бъде Югозападна България(можело ние да поискаме такава промяна на името и)?Тези отвратителни националистични алабализми на северномакедонците и албанците само показват, че с такова промито съзнание те трябва да бъдат допуснати до ЕС само след изпълнението на всички изисквания за асоцииране.На обещания,сълзи,клевети да не се вярва,като молят,да изпълняват изискванията.

6

Анонимен

преди 2 години

Тия са се българизирали.

5

Анонимен

преди 2 години

Първи ги признахме за държава, да си търпят последствиията :)) Изляха много злоба по нас, требва да се вземат в ръце :))

4

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше България, немаше да съществуват като държава макетата :)) Албанците ще ги оправят :)

3

Меди догановски

преди 2 години

Тези същества са главните инвеститори, съюзници и грагяне в мЪкидония .!.

2

Анонимен

преди 2 години

Е, обстоятелствата май се изясниха - сигурно при предишния случай са спорили за това кой в коя тоалетна има право да влиза и пак са се сбили. Тия са по-зле и от нашите братя...

1

Анонимен

преди 2 години

македонска му работа.