72

Карлсон от покрива

преди 2 години

"Невинно преминаване" в... "невинно потопяване", как ви се струва??

71

Анонимен

преди 2 години

До Жалко Ехххх, ама Путин как пък не се сети за тоя гениален ход, а само ти и такива запалени русофили като теб!

70

Анонимен

преди 2 години

До Бог да пази Русия Бог да пази България от "българи", които се кълнат в любов към чужда държава, и още повече към такава, която откакто имаме отношения с нея се е опитвала да ни подтиска и заличава, културно и по всякакъв друг начин. Русофилите нямате представа какво значи "нормално".

69

Бог да пази Русия

преди 2 години

Аз съм българин. Логично е да обичам Русия. Познавам хора които са българи....но не баш. Пример: Павката. Да ама не ,истинското име на Павката е Хожгюн Насуфов. Това е истината с омразата към нашите братя Руси. Османците са населили нашите зами с татари ,с черкези. Дори са задължавали българите да им строим домове ,и да им работим безплатно. Във всички наши музеи ,във всеки град се вижда че българите сме боготворили Русия - факт. Другото просто не е нормално.

68

Английски неволи

преди 2 години

Ингилизите ги хванаха в измама и сега официално не могат да изнасят информация! За да не се омазват повече изкараха трика с подхвърлените секретни документи! Тия са майстори мазачи!

67

Хайли лайклитата

преди 2 години

Айде хайли лайклитата пак почнаха техните ъбсурдни истории стил "Скрипалите"! Де се е чуло и видяло секретните документи с държавна важност да се разнасят по автобусните спирки? Тия за пореден път доказаха че са невменяеми!!

66

Анонимен

преди 2 години

До До 76/78 Дори и реакциите ти са на русофил: партията "назначава" един общ враг и след това всички, които са противници на Партията биват наричани така. Що се отнася до "туркофил" това е един от ония забавни моменти, които неграмотните русофили изпускате: между русофили и туркофили в България разлика няма: и в двата случая работите против интересите на България а много често - заедно. Точно както няма разлика между нацизъм и комунизъм, но вие не можете да загреете, щото нямате акъл за това.

65

СССР

преди 2 години

Крим е Руски и точка. А в намерените документи пишело ли е, че на британския шлеп е имало код "кафяво"?

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 Никой нищо не е унищожавал. Затова се говори наедро от такива като теб. Хубавото е, че покрай глупостите си призна, че Русия е окупирала Крим незаконно и няма място там. Затова русфилите е редно да спрете да говорите за "провокации", при положение, че става дума за руско пиратство. Не, че ще го направите де, но е хубаво да ви се казва в лицата, да не се объркате, че хората около вас не забелязват какви ги вършите.

63

Анонимен

преди 2 години

Про западните кучета много бързо забравиха, че точно САЩ и Великобритания унищожиха международното право след падането на Съветския Съюз. Точно те го замениха с правото на силния понеже бяха единствените силни останали в света и можеха да правят каквото си искат безнаказано. Сега когато Русия и Китай се изправиха на крака веднага започнаха да пищят за право. Забравихте ли всички войни създадени от тях след 90-та без международно право? Какво е правото в момента да имат войски в Сирия например?

62

Анонимен

преди 2 години

Невъзможно е за Русия да докаже че Крим е нейна територия, каквито и действия да предприема с немощните си ВМС, ВВС и пресилено казаното ВКС. Ако се изрепчи и употреби сила съвсем законно ще бъде смачкана след това. Дори и приятелите на Путин Меркел и Макрон ще се включат в смачкването.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "Англетата са навлезли в чужда територия, дали е руска или украинска все тая" Не позна. Това е утвърден международен коридор за преминаване на кораби. Украйна изрично си е дала съгласието техните териториални води да се ползват за него.

60

Анонимен

преди 2 години

До 68 Англетата са навлезли в чужда територия, дали е руска или украинска все тая. Не е английска, нито натовска. Което означава, че са нарушили международното морско право, а според документите са го направили нарочно. С това си действие поставят целия район във военна опасност. Не знам какво ви кефи това, но аз предпочитам да виждам смеещи се деца на море, а не английски и американски военни с корабите им.

59

Анонимен

преди 2 години

Показаха карта с границите на акваториалните зони в този район,които са вълнообразни според конфигураците на сухоземните терени,а съблюдаването на тази непрекъсната безкрайна вълнообразност е трудно да се уследи непрекъснато при бърз ход с навигационната апаратура от навигатора на длъжност за изчисления на курс докладван на капитанския пост,а ход направо отсреща накъдето са тръгнали си е по-бързо за ход и икономично отколкото ту наляво ту надясно на борд сякаш търсят съкровище под вода в морето.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 "Поне си признават, че е било т*па провокация." Нито е било "провокация, нито имат какво да "си признават". Това, че руските пирати си мислят, че завоюваната със сила акватория е международно призната за тяхна си е проблем на болните им фантазии.

57

Анонимен

преди 2 години

Хе хе, преди години едни секретни документи изчезнаха на влакова спирка. Стари номера, по английски. Поне си признават, че е било т*па провокация.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 "Едва ли някой си е мислел, че англетата по грешка са влезли 3 километра в руски води." Англетата не са навлизали изобщо в руски води.

55

Анонимен

преди 2 години

До До 61/65 "..документите са доказателство че преминаването на кораба е провокация...все едно руски кораб да навлезе в британски води без да иска..." Пич ББСи ИЗЛЪЧИХА РЕПОРТАЖ с екипажа на кораба заснет преди да отплава от Украйна, в който ОТКРИТО се говори, че руснаците вероятно ще реагират на преминаването му по този начин. Това е "провокация" само за руснаците. За целия останал свят това е кораб, който се придъжа към международните морски закони. Каква "секретна" информация?

54

Анонимен

преди 2 години

Всички знаехме, че е нагла провокация. Едва ли някой си е мислел, че англетата по грешка са влезли 3 километра в руски води. Въпросът е какво целяха? И защо си мислят, че ще им позволим да превръщат морето на мира и готините хора в морето на войната? Казахме им го още преди месеци. Да си се провокират на други места, Черно море е мирна зона!

53

Анонимен

преди 2 години

Руските шпиони са във Великобритания. Нашите Бойко Чекмеджановци репресираха русофили, които нямат никаква информация за нищо, само да се харесат на САЩ и Великобритания и те да ги оставят още един мандат да крадат безнаказано.