25

Анонимен

преди 2 години

До 33.....Те конспиративните теории от България са тръгнали... Само дето в Англия правят многохилядни протести....Я пресментни колко хиляди от 66 милиона и след това замести с българските параметри от 6.5 милиона кратуни:)))))))))))))))))))))))))))

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 - не знаеше, нали... Не си прочел... И по телевизора не са ти го казали... И нямаш капацитет да осмислиш твърдението и да провериш сам.... Споко, всички ковиваксъри сте на това ниво.

23

Анонимен

преди 2 години

До Професор Шломб 30......В Англия - по данни на здравната им организация - в момента броят умрели от ковигрип (на 1000 болни) Е ДВА ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ ПРИ ВАКСИНИРАНИТЕ, отколкото при нормалните. Жалко е, че госпожата е твърде заета с изяви и няма време да се информира. Излага се така......ПЛЪЗНАХА БЪЛГАРИЗМИТЕ:))))))))))))))))))) Оле мале пилое със зеле!:)))))))

22

Анонимен

преди 2 години

Срамувам се от всякакъв слугинаж, избягал да робува извън граница, който с чувство на превъзходство ми пише какво са му казали шефчетата в кухнята/строежа/сервиза за България. Я по-добре си трайте и идете да изперете работните дрехи, че зад гърба ви говорят вече.

21

Анонимен

преди 2 години

До 29.......Ко ти има бе?.....Има при мен в изобилие.:))))))) Но там където БКП-то води - НЯМА!:)))))))))))))Айде със здраве! :)))))))

20

Професор Шломб

преди 2 години

В Англия - по данни на здравната им организация - в момента броят умрели от ковигрип (на 1000 болни) Е ДВА ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ ПРИ ВАКСИНИРАНИТЕ, отколкото при нормалните. Жалко е, че госпожата е твърде заета с изяви и няма време да се информира. Излага се така.

19

Анонимен

преди 2 години

Живея в България. Срамувам се от подмятанията на българи живеещи в чужбина, които се мислят за много грамотни щом веднага са се надупили за иглата. Ваксина скалъпена на две на три с една камара неизвестни реакции. И да си я сложа ей така на доверие? Кой е по-глупав? Стойте си в чужбина и блейте с другите овце.

18

Пояснение

преди 2 години

Лекар съм в чужбина. Колегите ми са също лекари, сестри и пр. Дори секретарите ме питат и недоумяват. Радвам се, че не съм в България. Но ми е мъчно за роднини и приятели, които останаха. И е тъжно, че все по -малко останаха нещата в България, с които да се гордея.

17

До 15

преди 2 години

Кажи къде ти е чужбината, защото знам за едни, дето се мислят за богоизбрани, а средното образование за тях е велико постижение. Та те се водят за носа като овцете от кошарата.

16

д-р Ох Боли

преди 2 години

У нас се ваксинираха 20% от лекарите - осново по-възрастната част, при които може би си струва да рискуват с тези експериментални препарати. В Англия са дори по-малко - 10%.

15

Анонимен

преди 2 години

здравният министър от служебния кабинет е антиваксер.какво се чудите защо осуети ваксинацията.

14

Darth shadow

преди 2 години

Ходи да се жалваш на арменския поп, че хората в България не искат да се самоубиват,та коя е тази да говори от името на Човечеството.. Лъжата е видима всичко друго е без значение.

13

Споко бе

преди 2 години

Бау не е виновен. Има забрана да минава край лудниците, защото е побъркал психиатрите. Оставете го човечецът да се изявява като спасител на човечеството.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 -ама честно ли това си говорите с Мехмед и Мюмюн в общежитието? Нали не си съчиняваш.

11

Анонимен

преди 2 години

Живея в чужбина. Срамувам се от подмятания на колегите от типа- вярно ли е че в България вярват на конспиративни теории?? Защо българите не се ваксинират? Защо имате толкова много неграмотни? .....

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8....Аз се срамувам че денонощно се дава гласност на продажни клакьори на мегафарма - БКП! Дорде БКП царува ще е тъй! БКП=Герб, БСП, ДПС, Патриоте, Воля, Има Такъв Хомот и Събуди се Не е Сън! :))))))))))))))

9

до Бау

преди 2 години

Няма ли да спреш най- накрая? Не ти се получава.

8

Анонимен

преди 2 години

На половин милион преболедували -18 000 жертви. Ако 5 милиона преболедуват-180 000 жертви, плюс 1,5 милиона инвалиди доживот. Това ли искате уважаеми привърженици на естествен имунитет!

7

Анонимен

преди 2 години

Аз се срамувам че денонощно се дава гласност на продажни клакьори на мегафарма, които с безсрамна наглост дават крайни оценки за свойства и качества на експерименталните препарати, за които никой сериозен лекар или учен на планетата още не смее да се произнесе! ЧАЛГА-МЕДИЦИНА!

6

Анонимен

преди 2 години

Нас пък ни е срам от такива доктори, продажници.