221

Чума червена

преди 2 години

До Анонименще се върнe ще се върнe само гледай

220

Mr.Twitter

преди 2 години

Жалко за Берое...бяха хубав отбор,но е ясно,че се прави всичко за да се фалира отбора!Поредното доказателство,че във футбола няма място за политика!

219

Анонимен

преди 2 години

Какво да се направи, като ББ ОСТАВИ ПАРИ В БЮДЖЕТА,въпреки световната криза, въпреки непредвидени разходи за купуване на оборудване, ваксина, плащане на затворените фирми, ПЕНСИИТЕ, повишаване на минимална заплата!НАРОДА ГЛЕДА И ВИЖДА КАКВО СТАВА НА ГРАНИЦАТА-ТОВА СА ХОРА ДОВОЛНИ, В ГЪРЦИЯ НА МОРЕ С ПАРИТЕ СИ!ПРИ БСП ОТИВАХА СА БЕРАТ МАСЛИНИ!

218

Кривондел

преди 2 години

Бюджетът е фалирал, не е фалирал, пари има, пари няма.Същите тия буфосинхронисти ще кажат, че ГЕРБ са фалирали държавата...Около 8 юли, предизборно....

217

Уууууу

преди 2 години

Премиер Янев, разрешете да запитам: тези приходи от вашето правителство ли са, което управлява от оня ден или от правителството на ГЕРБ. Защото като гледам какво е по заведенията, всяко семейство с по 2 коли, опашки за морето и на гръцката граница, не ще да е ваша заслугата.

216

Анонимен

преди 2 години

Янев, как можеш да сложиш за шеф на НАП човек разследван за данъчни укривания на ДДС?

215

Анонимен

преди 2 години

Янев, имаш ли още усещането, че някой те подслушва?

214

шапкар-откривател

преди 2 години

Новият парламент ще приеме нов Закон за бюджета, каза още Янев. --- :)))))) *** тоя шапкар открил топлата вода ве :)))))

213

Анонимен

преди 2 години

Стефан Янев: Има приходи в бюджета и тенденцията е положителна------------и сте се захванали да чегъртате тази тенденция мухляви шапкари.

212

Анонимен

преди 2 години

Имате си работа с авангарда на комунистическата партия - милиционерите.

211

izh

преди 2 години

Стана обяд и червените плювалници се излюпиха от леглата. Явно снощния запой им е дошъл в повече, ама нали е на аванта. / пробно празнуване на изборната победа / Ами, плюйте си, ако не сте преки авантаджии при червените мутри, следващата година и вие ще плащате за комунотъпанарщината и някои от вас даже ще узреят кой е пътя за съществуването на държавата.

210

Като на кино

преди 2 години

Аз и цялото ми семейство не гласувахме април месец, но сега, след като видяхме каква каша стана, всички до един ще гласуваме за Бойко. Не е идеален, по е в пъти по-свестен и като човек, и като политик от Мун4o и комунистическата му клика, от Чалгари Трифонов и от турската партия. Да не говорим за *** метастази от ДБ. Това е голата истина. По-добре калинките на ГЕРБ, отколкото тази подчовешка Izмет!

209

Shark

преди 2 години

До Гважданин 213. Моето семейство и всички приятели пък сме решили, че твърдо НЯМА да гласуваме за ГЕРБ. ние съучастници на престъпници няма да ставаме!

208

Анонимен

преди 2 години

Колко и да плювате, Лойко няма да се върне на власт

207

Анонимен

преди 2 години

По кражби е най-доброто, прав си.

206

Анонимен

преди 2 години

Най-доброто правителство в последните 12 години.

205

Анонимен

преди 2 години

Напротив, част от данък сгради отива в общините, част в републиканския бюджет. А корпоративния данък по традиция почти всички плащат май или юни.

204

Анонимен

преди 2 години

Интересното е, че министърът на финансите Асен а Василев не вижда проблем с имотите на Бойко Рашков и не назначава проверка за тях. Но затова пък назначава охотно проверка на Владислав Горанов.Двоен стандарт, а?

203

=

преди 2 години

От февруари до края на юни се плаща корпоративния данък.А данък сгради и др.данъци са общински и не влизат в държавния бюджет а в общините

202

Анонимен

преди 2 години

правителство предатели