7

Анонимен

преди 2 години

40 % хоспитализираните с Ковид в Израел от последната седмица са били напълно ваксинирани.

6

И дал го

преди 2 години

тероризирането беше включително на плажа, където дебелани, наети с твоите общински данъци, идваха да ти напомнят и за маските, и, че например не можеш да ползваш надуваеми средства нито на сушата нито във водата и т.н. досадници. опашките за ваксиниране са пълни с ковидясали мераклии за отвъдното. а в началото двама човека не можеха заедно да крачат по улиците /полицията им скачаше от кола да ги глобява/, нищо, че спят заедно в къщи. на улицата или в колата си двама не можеха да са заедно.

5

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Систематично съм нарушавал поставена карантина и понеже и аз съм лекар и с момчетата от РЗИ се познаваме естествено те няма да глобят един от своите... Даже съм преглеждал пациенти по време на собствената си карантина без те да знаят естествено и по този начин съм спомогнал за изграждане на стаден имунитет... Какви маски, аз се срещам с хора всякакви и пациенти всякакви и никога не съм бил с маска?

4

Анонимен

преди 2 години

След време в историята ще пише че маските са доволи до усложнения в заболелите от вируса.

3

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Аз никога не съм носел маска на открито и даже на закрито избягвам маската...Многократно съм се измъквал от глоби и даже съм влизал без маска до паспортна служба в районното...

2

Анонимен

преди 2 години

Какво бе, тия четиристотин дена са ги тероризирали с "маски", абсолютно излишни и безполезни на открито? Леле света полудя необратимо?!

1

Анонимен

преди 2 години

Не,мерси..