17

До Лекар Kill in law

преди 2 години

И да, G4S нямат добър имидж в Англия, особено с патките полякини дето са ги взели за vettiing. Това, че в България си мислите, че понеже печелят договори са голяма работа, нещо си в грешка. Дори и добри пари не дават. Западните Дага Полис, Боду СОТ... - това са G4S. И в чужбина работиш каквото намериш веднага, защото наема ти върви, а за договор на пълно работно време се чака. В друга компания в която кандидатствах, само като разбрах, че българка е наемаща персонала сам се отказах.

16

Томас Мор

преди 2 години

До ЛекарАко искаш да ти поговоря и за WMUH-Лондон, защото и там като с диплома по химия не отговарях на условията за работа в лаборатория, защото аналитична химия не е биомедицинско образование, но беше пълно в лаборторията със сомалийци. Явно имаха докторат по реология на вискозни суспензии - наблюдавали с години слягащото се лаййно на лешояд.В Англия трява да си ДОСТАТЪЧНО *** и цветен! Да ти кажа ли какъв проблем беше, че закъснявах с 5-10 мин за работа,но маймуунчо не идваше цяла седмица

15

Анонимен

преди 2 години

Идват времена когато за да си поискаш секс от някого ще ти трябва разрешение от парламента, подписано и заверено при нотариус съгласие на екземпляра от когото сте си искали, и вероятно сертификат за ваксинация....

14

Анонимен

преди 2 години

До #1 Ако нацистите са изнасилвали тези от лагерите, какво ще кажеш за съветската армия, където те не подбирали кой е насреща- всичко под ножа. Където минавали , навсякъде пропищели от тях, но нали са уж- победители, кой смее да им каже нещо- направо разстрел без съд и присъда! Тези били истински главорези, изнасилвачи, крадци и кожодери.

13

Съжалителен

преди 2 години

Ох, горкият охранител, попаднал на лес. б.йка, и не му провървяло. Искали жени, а сопа не искат ли, нагли емигранти. Полицаите в кралството , направо ги съжалявам, без оръжия, и като има проблем, просто стоят настрана. То и там е една криворазбрана демокрация, няма що.

12

Анонимен

преди 2 години

Да спазват дистанция, иначе глоба.

11

Анонимен

преди 2 години

Предложил е човека, не е изнасилил. Какво лошо, вие не сте ли си искали от жена?

10

123

преди 2 години

А какво може да очакваме от една нация продукт на кръвосмешение.

9

Анонимен

преди 2 години

до номер 1Нацистите може и да са изнасилвали. Ама знаеш ли какво е било наказанието? Разстрел! Много нацисти са изнасилвали "негерманки". Тоест, еврейки и дори чернокожи. Една такава рожба (и жертва) е Дженифър Тийге. С баща нигериец и майка дъщеря на Амон Гьот - нациста и надзирател в концлагер представен във филма "Списъкът на Шиндлер".

8

Анонимен

преди 2 години

Аман от всякви глупости и карантина, да пускат всичко навсякъде, вируса е навсякъде. Без карантина, без тестове, има ваксини, тез дето ги е страх да слагат. Ама нали трябва да се изкарват пари от Псри.

7

Лекар

преди 2 години

7, това, че не са ти предложили работа, не означава, че е мизерна компания. Просто ти не ставаш. Там да не мислиш, че е като тук, наял се, подстригал се и аре ставам охранител, то па и едни охранители... Там трябва да отговаряш на куп условия и се работи истински, не като тук, нищо да не правиш и да гледаш лошо

6

Анонимен

преди 2 години

G4S са една охранителна компания, та нямам думи...Докато живях в Лондон кандидатствах няколко пъти да работя охрана при тях, та или ми предлагаха най-мизерните позиции - строежи например, или въобще ме пропускаха като не пасващ достатъчно на критериите им. Сега само като им видя цветните *** и пенсии в костюми и ми става не смешно, ами се отвръщам с погнуса.

5

Observer

преди 2 години

Същата простотия е и в Канада. Хотели, карантини и дебели сметки накрая. Явно модела е същият.

4

Анонимен

преди 2 години

Цивилизационно-демократичен секс тормоз на карантинирани в хотели от охранители на най-реномираните наглосаксонски компании за охрана G4S.

3

Totenkopf

преди 2 години

Хахахахах хем охрана, хем рум сървиз явно искат бакшиша да го получат в натура

2

До 1, 2 и 3

преди 2 години

Пияни ли сте?

1

Анонимен

преди 2 години

Баси, нацистите също са изнасилвали. За кво бяха тези милиони жертви? Напразно!