6

Анонимен

преди 2 години

Раиф Мустава, бивш заместник вътрешен министър от ДПС, и кмета Хасан Азис имат имоти на въпросното място, и съответно интерес за да се осъществи това стротелство. Всеки в Кърджали го знае това.

5

Анонимен

преди 2 години

До 4ти Който назначава архитекта бяха заедно на караница с протестърите вчера.Вьрзано е всичко братче. Лошото е че за лошо краставите се сдушават.

4

ПЕНКО

преди 2 години

ПРОСТО СЪБЕРЕТЕ ПАРИ -ПЛАТЕТЕ !!! НАРОДЕН "ОТМЪСТИТЕЛ - ЩЕ ПОТРОШИ АРХИТЕКТЪРЪТ ТАПАНАРИКУС И НЯКОЙ ДРУГ ОБЩИНСКИ АКТИВИСТ И КРИМИНАЛИТЕ *** ЩЕ ПИЯТ ЕДНА "СТУДЕНА ВОДА " !!!!!!!!!!!!

3

Гошо...Тъпото

преди 2 години

И в Кърджалъка имаме...гражданско общество;това е много добре.

2

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБатман стана демоде.

1

Анонимен

преди 2 години

Мафия= организирана престъпна група проникнала вьв власта за незакони облаги.Кьрджали= имотнала мафия проникла и в НАП. Град призрак, понеже има мода гурбетчиите да бягат от феодализма по селата като кууват кеш и си седи празен.Силните на деня посягат на най елитния квартал като кума лиса.Градьд прекомерно грозен и отчуждаващ станал.Милионерче, извинявай кмете в центъра няма парко места и плочите ти са разбити знаеш ли. Приходите от глобите които се правят и софиянци да ти завиждат кьде са.