23

Анонимен

преди 2 години

плюйте, плюйтепростите австралийци си живеят живота, барове, плажове, всичко е отворено, БЕЗ МАСКИе при 80 заразени ( на някоко милиона) затварят за кратко, докат се изчистят напълно и после пак лайфма те са прости...

22

Анонимен

преди 2 години

До Гошо...ТъпотоГаллффончо, за днес прогнозата за максималната температура в Сидни е 18 градуса. За утре 16.Каква горещина?

21

Анонимен

преди 2 години

Не само не са се справили с едногодишната си вече затворническа програма, но и в момента са една от страните с най-незащитено население: малко хора са го изкарали, за да имат естествен имунитет; ваксинирането им е много вяло, защото разчитаха, че след затварянията вирусът няма да се върне. Австралия е на кота нула, точно там, където беше България в началото на епидемията. Честито Австралия! Да се готви Китай! Затваряйте се!

20

Гошо...Тъпото

преди 2 години

В тази...горещина в Австралия,вирусите се разпространяват...бързо;у нас...ходят,а там...тичат.

19

Анонимен

преди 2 години

кво става бе,май ваксите не работят,след 2 месеца ще видите ко ще става

18

Анонимен

преди 2 години

Абе къде изчезна Сидней Австралия? Все се хвалеше колко е сигурно там, как нямало ковид, колко пари изкарвал..Изчезна тоя човек нещо...

17

Анонимен

преди 2 години

Абе това нещо с мутациите е много съмнително! Естествен вирус е невъзможно да мутира със скоростта на светлината за разлика от искуствено създаденият. Да же искуственият е наложително да се помогне в неговата мутация.

16

Циркът продължава!

преди 2 години

И тука есента ще почната старата схема.От 7-8 сутринта:броене на чували и трупове,некъпани математици по студията.От 8 до 10 ще има да се говори как всички вксини били полезни и безопасни и т..н.

15

Т.Шак

преди 2 години

Там зимата дойде и въпреки скотските мерки и ваксинации, вирусът отново надига глава. У нас - обратното - няма мерки и вяла ваксинация, а вирусът изчезва. Изводът? БМХ за вашите ваксини!

14

.

преди 2 години

на СИДНИ АВ$ТРАЛИЯ не му пука - той е на Кораловия риф и се гмурка в дълбочина, а властите под водата не правят проверки. можем само да му завиждаме. жена му строго спазва мерките - носи маска дори у тях и говори много по-малко. та той е докоснал абсолютното космическо спокойствие и благодат.

13

Demonaz

преди 2 години

От потомци на каторнижи какво искате. А , до колко е вярно никой не знае. Важно е да плашиме тук,че нали локумчев каза може да има 4-та вълна лятото. Всичко се прави с цел плашене повече да отидат се боцкат. Какво стана със сомалийския, бразилския , нигерийския вариянт? За толкова време да е измрял половината свят, та нали меркел каза,че очаква 60-80 милиона само в Европа. МУАХАХАХ цирк!

12

Справяне по учебник

преди 2 години

Какво пише в учебниците по медицина при такава зараза - старите и болните се крият по къщите, останалите организират панаири и всенародни тържества с песни и танци дни наред. Целта е вирусът да се удари в стена от хора, на които няма да навреди и да спре да се разпространява преди да мутира. Просто и елементарно! Става ли ви ясно, че правителствата с неадекватни мерки сами си причиниха всичко. Сега в резултат на заключванията, маските, дистанцията и ваксините ще измрат много повече хора!

11

Анонимен

преди 2 години

Австралия-36/ 1 милион починали от ковид. България -2564/ 1 милион починали. Ясно е кой как се справя.

10

Анонимен

преди 2 години

Австралийците са потомци на бивши затворници, изпращани от Англия по-далече на заточение.. Тъй че на тях явно им е в гените да обичат да стоят заключени..

9

Анонимен

преди 2 години

Айдееее и тия уж бяха"преборили"тая гад!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Възможно ли е толкова толкова бързо и обширно заразна краста с щам да се разпространява и мутира как варианти с геном от мутации характерни общо за крастата и вариантите й-алфа,бета,гама,делта по опасност.

7

Анонимен

преди 2 години

Оле, ам сига уткрили и ноф штам ив Брасилиа!!! Ко ши праим ??

6

Анонимен

преди 2 години

Така се бори епидемия. Заради 80 случая затварят столицата. Затова са се справили отлично досега. Не като тука.

5

Totenkopf

преди 2 години

А тук всичко е отворено N1 квазиантиваксъри в ЕС, може би даже в света, казвам квази, защото срещу ваучер от 20 лв. храна ще се юрнат през глава да се ваксинират.

4

АнонимеН

преди 2 години

ГОРКИЯ ВАРГ(СИДНИ АВ$ТРАЛИЯ)