34

Анонимен

преди 2 години

Софийските *** си тръгнали по родните места

33

Анонимен

преди 2 години

Споко асфалта не става за ядене

32

Анонимен

преди 2 години

Тия тунели ги правиха по БайТошово време и работиха точно една зима. После протекоха, лампите окасиха и изгаснаха и от тогава постоянно ремонти. Влачехме се пак по Витиня и псувахме.

31

Анонимен

преди 2 години

Така са магистралите на комунизма. Вчера д-р Таблив добре описа магистралата между Берлин и Лайпциг - задръстена като Хемус.

30

Анонимен

преди 2 години

Нормално. Според новото ОФ асфалта не се яде и съответно магистрали не да ни нужни. Затова и министърката спря строежа на Хемус. Интересно от 2 къщи за гости, колко ли ще има след като и изтече мандата.

29

Анонимен

преди 2 години

Турция стартира строителството на "Босфор-2". Дали строителството на "Босфор-2" ще приключи преди завършването на "Хемус"? Разбира се, че да.

28

Анонимен

преди 2 години

Самальоти няма ли за вас?

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29Двулентови пътища, не можеш да ги наречеш магистрали, да не говорим за качество :)) Така е когато управляват мутри :)

26

Анонимен

преди 2 години

Аз ползвам така наречената магистрала от 20 години.Това не е магистрала.В последните 10-15 години постоянно се ремонтира и е участъкомот 50-60километра.Преди две години бях в Македония Охрид.Когато отивах на там беше започнал ремонт на тяхната магистрала целия участък около 50 километра.Когато се прибирах ремонта беше приключил.Ремонта беше на целия път не частичен.Как там става за две седмици,а у нас за 15 години все още не е приключил ремонта.Даже вече ще трябва да ремонтират отново.

25

ля ля

преди 2 години

неквалифицирани фирми наети за извършване на ремонти които всъщност не са им в мащабите!!!! има 3 платна - 2 в една посока и 1 в другата!!! нормално! НО НЕ _-___________ ИМА ЛЕНТА И ЗА ЗНАЦИТЕ за да може по-бавно да се случват нещата!

24

Радослав

преди 2 години

До 26Защото при редовните комунисти от младежкото БКП ( герб), не беше същия цирк? Всяка година тази пътека е в ремонт! И при любимия ви комунист борисова беше същия цирк и тапи!

23

Анонимен

преди 2 години

реални резултати на служебните спешиалисти!

22

69

преди 2 години

комуниста добере ли се до властта само глупости се случват

21

до Чоко

преди 2 години

Е ти пък сега за къде си се разбързал така? Те хубавите неща бавно се бързат.

20

до Българин

преди 2 години

Във Финландия те глобата спрямо годишният доход. От годишният доход ти е глобата. Прави пак нарушения ако искаш във Финландия.Any speeding above +20km/h will give a fine based on your income. A Swede has been issued a speeding ticket of ?80 000 for driving 77 km/h an hour in a 50km/h zone. A Nokia boss got ?116 000 after being caught breaking the speed limit on his Harley with 75 km/h in a 50 km/h zone. Finland, Home of the $103,000 Speeding Ticket :

19

Българин

преди 2 години

Уникална нация ! Карам си със 140км/ч, и те ме надминават като квай пътен знак! Идете в Нидерландия, перфектен път и ...100км/ч! Температурата на въздуха 25-30 градуса, те плачат , пак ли ще вали,.Сега 40, аууу, сега пък жега ! Няма угодия! "Крадели" се били Еврофондове , а докараха на власт такива , на които два пъти спират фондовете за далавери! Единственият разследва от ОЛАФ,си прави преврат, и щял вече да бъде "честен"! Уникални сме!

18

Смех смех смех

преди 2 години

Нали ревахте, че асвалт не се яде. Яжте ми ура. Другарите и чалгарите асвалт няма да предлагат. Постен боб и *** ни чака.

17

1-n

преди 2 години

Пътувайте в БългарияПъъълен смейПътувайте си вие...аз неам нерви и време за губене

16

Чоко

преди 2 години

Една магистрала не можем да направим като хората. Спомням си когато започна да се строи този тунел преди 45 години и продължава да се прави и до момента. Хората прокопаха под Ла Манш, има тунел под Босфора но ние 45 год. си играйкаме на ремонт за един тунел, който няма и два км. дължина. Някои пък искаха да се копа тунер през Кресна. Та това щеше да се строи и ремонтира до 23 век

15

Никк

преди 2 години

За какво я затварят лятото когато е най натоварено!?