23

Проблемът е

преди 2 години

В главите на кому нягите !

22

Колев

преди 2 години

Герберски съсли,по Планът за възстановяване,всичко върви по ПЛАН! Саботирахте много ваши задължения,оставяйки ги на служебното правителство.Вие сте най гадна.та на Балканите и в Европа.!? 12-ет години крадохте държавата,която днес е като изтръскан брашнен чувал.Съд,затвор,това чака олигарсите,еб.ли мамата на държавицата ни.

21

Анонимен

преди 2 години

Знае се, че ГЕРБ винаги лъжат...

20

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е, че в този план още не са вмъкнати проекти на хора близки до Радев и БСП, които да получат безвъзмездно милиарди по тях. Не умеят да си изготвят проектите, а искат пари.

19

Анонимен

преди 2 години

Целта е ясна. Р.Р. и проотестърите иБСП/БКП-то се опитват да вкарат разни НПО-та и джендърски организации да усвоят парите , които трябва да дойдат от плана за въстановяване

18

До 17 ,19

преди 2 години

Аман от неинформирани и неграмотни люде ! Поколението на 90те,заради което ще ,,настъпим мотиката" за пореден път за да се уверят и преживеят и те в това което ние преживяхме няколко пъти!....Диалог с вас е безмислен ,само събитията ще ви покажат кое как е.Бъдете здрави и си оваряйте сетивата!

17

Анонимен

преди 2 години

До До 15 Павиан Герберс Пратили са го в Брюксел, откъде да знае работите в БГ :))

16

До 15 Павиан Герберс

преди 2 години

Направи много повече от всеки в парламента ЗА,а не СРЕЩУ България.Когато нямаш аргументи ,ги заместваш с обиди ,това си е езикът на примитивният индивид!

15

Анонимен

преди 2 години

До 16Не съм чак толкова млад, поколението мие от 90-те :))) Харесах го момчето, ама си призна, че нищо не знае :))

14

До 13

преди 2 години

Добре че има такива като теб с реална представа! Ти в Брюксел ли си ? Браво!!!...А аз не съм достатъчно млад за да знам всичко но знам какво направи Андрей Новаков за България. Не е зле да се поограмотиш малко,мушмороко млади!

13

павиан герберски

преди 2 години

Ти реши проблема с българските превозвачи, сега тролиш по други теми! Демагогия,простащина,некадърност и некомпетентност -това е Герб!

12

Чичо

преди 2 години

Знаем какво стана и до къде я докарахме с Лукановия мораториум! Сега тези ,,новите" повтарят същият модел.Ще видим до къде ще ни доведе,ще се запознаят с него и ,,младите и умните" които бяха по улиците и крещяха оставка ! И ето имате я,нещо свестно ,мерки,път,конкретни стъпки за постигане на нещо ,а не само дирене на кусури и общи приказки. В момента е някакъв деветосептемврийски подем за мъст,без оглед и реална оценка на нещата ,а само хаос!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Хреса ми момчето, почти не се изложи пред любимата ми водеща :)) Естествено нема представа за нищо, просто е едно лице :))

10

Анонимен

преди 2 години

Гербавите наглеци трябва да бъдат бити жестоко с тояги заради наглостта си и после предадени на милостта на тълпата!

9

Ангелов

преди 2 години

Този план е работен 7 8 месеца стикован е с синдикатите с работодател ските организации поместен е на сайта на МС Дончев човека искаше да им обясни за какво става дума ама *** те от бързане да угодят на дългия кавал резака и зеления чорап нямаха време сега за 25 дена щели да го оправят си горно както величество то ни оправи или както министъра каменоделец каза че за 2 месеца щял да направи повече отколкото предишните за 10 години дано не успее

8

Анонимен

преди 2 години

Новаков е като невменяем.

7

Анонимен

преди 2 години

до 8 Ведрно? А оня дето вече е бивш,и место не може да си намери,че "царството " му свърши,ама хич не ЛЪЖЕШЕ ТАКА ЛИ? -:( Знаете ли,как от километри си личите Бойкофилите? Лечение ви е нужно братя Гербери! За да се върнете при нас нормалните българи!!!

6

Здравко

преди 2 години

Е оня от Дондуков 2 днес пак пусна поредната опашката лъжа.Каза ,сте дали плана в насипно състояние! А пък ние видяхме с очите си,че Томислав Дончев го предаде подвързан в Народното събрание.

5

Анонимен

преди 2 години

А що не вдяна,че проблема е,в кумира ти Борисов бре? Имаше 12 г да го проумееш! И сега в рамките на месец се "питаш" за нещо очебийно? Еййййй!!!!-:((

4

Хидетоши

преди 2 години

Тези новите съсипаха държавата. Не че старите бяха злато, но новите пък хич не са.