31

1234

преди 2 години

Откриха нов опасен вариант на коронавируса в Бразилия .....Както отбелязват Уинк и нейните колеги, все още не е ясно как новите мутации, които са открили, влияят върху поведението на вируса в човешкото тяло и скоростта на разпространението му сред населението..лКакто се казва - Без коментар ...

30

Анонимен

преди 2 години

безмислена статия, едно и също нещо 5 пъти го казаха. И в крайна сметка по лек или пи тежък е като заболяване не написаха. Стига с безмислен7 статии да се правите на актуални за рейтинг.

29

Анонимен

преди 2 години

И в България откриха нов щам, напича се СОПА. Изключително коварен и опасен е, защото не се знае кога ще подпука. Има афинитет към висшестоящите в управлението на държавата. Предизвиква синини и тежък стрес, а след него потърпевшите получават тежко сърцебиене, студено потене и халюцинации при мисълта за големия му камшик, който може пак да ги подпука. Не знам за бразилските и индийските варианти, но българският започва да става много актуален.

28

Анонимен

преди 2 години

До Gregory House, MD Малко са хората ,които са чели учебници по медицина и някои от тях ръсят най-безсрамно лъжи и глупости за пари.

27

Gregory House, MD

преди 2 години

SARS-CoV-2 е щам на коронавирусите. Делта и другите букви не са щамове, а варианти на един единствен щам - SARS-CoV-2.Не може да има щам на щама!

26

Истината

преди 2 години

Новия Корона вирусен щам е много опасен !! Но още не знаем как мутациите му влияят на хората.Смешници !!

25

Анонимен

преди 2 години

Ей тия обиколиха света да ги търсят тез щамове. Забравиха обаче да проверят в джунглата да не се е скрил и там някой вариант...

24

Анонимен

преди 2 години

Вирусът ще циркулира много по-малко време, отколкото комунизма и пpocтотията в България...

23

офф

преди 2 години

То добре че е гръцката азбука а не китайската.

22

Активист на БСП

преди 2 години

Идва и тоя от Науру .Ама с ,,Н,, ли беше,с ,,К, ли беше Хихихихихихииии

21

Шопо

преди 2 години

Бухахахааааааа..

20

Кики

преди 2 години

А чухте ли за вариянта Ел дорадо?Върлувал между Кнежа и Бяла Слатина ама само нощем.

19

До канадеца:

преди 2 години

Ама, признай си, че и ти се боцна. И сега ще търсиш по сайтовете как може да ускориш и второто боцване за да може да пътуваш нормално. Иначе, в канада живеят най-наплашените хора в света защото боцканията са най-много процентно в света. Я не си се боцнал, хайде след един месец си изхвърчал от работа. Тъкмо се услади хайлазуването на "ремоут" бачкане и хайде чао. Боцвай, даже си направи селфи и го пусни във Фейса и ЛинкедИн, ако може и с чернокожа мед.сестра/брат.

18

хахаха

преди 2 години

хахахаха хора, спрете да коментирате тия измислени новини вече, ако не ги и отваряме 1 седмица, ще спрат да постват нон стоп

17

Канадец

преди 2 години

Сега ще изредят всички букви от азбуката, за да натрапват поредната Ковид тъпотия, за да могат овцете по активно да се ваксинират, и да не свикват без маски, щото много опасно. Пък наесен трябва 3 и 4 доза да се бучи, и добитъка трябва да е строен и да вика, на мен първо...

16

Анонимен

преди 2 години

абе 17, каква работа от вкъщи те гони.В заводите, селско стопанство, строителство и прочие как от вкъщи.Всички сядат зад комопвете и получаваш домати в магазина.

15

Анонимен

преди 2 години

Тоо не беше британски, южноафрикански, индийски щам, а сега и бразилски.През 2040 - македонски, 2050 - български, всеки по реда си.Всичко с цел тотален тормоз/властване/грабеж на обикновените хора.

14

Анонимен

преди 2 години

С новата вълна ще намалеят неадекватните коментари и коментатори. Жалко за тях де, тъкмо изградиха манталитет.

13

Шъ съ мре, чувалите

преди 2 години

В гръцката азбука има 24 букви. Сега сме на Делта Вариант. Има още много букви за плашене на стадото, а след това може и комбинации между гръцки букви и други гръцки букви, цифрички, числа и така нататък.

12

топновина

преди 2 години

Във Бразилия са открили ламбада вариант на коронавируса!