71

хехе

преди 2 години

Руснаците са виновни! Сложили са фалшива черна кутия в самолета. Вижте там изровете касовите бележки от Тошово време и искайте рекламация от тия ушшанки. Да ни върнат парите!

70

Въпрос

преди 2 години

дали ако иска Русия може да Завладее цяла Европа за по-малко 24 часа?!

69

Анонимен

преди 2 години

До 78: Каква е реалността?

68

Анонимен

преди 2 години

Как тъй не е ясен производителя на регистратора ? Това да не е краставица или домат? Трябват докумрнти, сертификати, протоколи от изпитания. ..Няма такава държава

67

Сплескан натовец

преди 2 години

Боже прибери си натовските верисии скапняшки :)

66

Муахаха

преди 2 години

НАТОвци няма и 1 седмица от Срещата им, къзе Обявиха Русия за Враг Нумеро Уно, а сега ще търсят помощ от Велика и Всемогъща Русия - ако не беше тъжно, щеше да е смешно!

65

Анонимен

преди 2 години

Не могат или не искат? За не излезе реалността наяве.

64

Реалист

преди 2 години

Българската армия с тези кадри, тези умения на военните, тази апаратура и въоражение е крайно неефективна и не може да изпълнява ролята си в съвремието.

63

ПроСоТо

преди 2 години

Ейииии!...Зеха ви за "канарчета" и това си е!...Още като разбрахме че "МиГ"-а е изчезнал стана ясно,че така наречената "черна кутия" или няма да се намери,или както..НЕ САМО АЗ предупредих:..-Може и да я намерят,но о,чудо!..Тя ще бъде "повредена и негодна за дешифриране"...Е,израза е:-"Казах ли ви?!"...Ама полза никаква!...НЕ ЗА МЕН,ЗА ВАС!..*** да ви лъжат и манипулират...Манталитет...

62

Анонимен

преди 2 години

Пълен смех са тия... 15 дни ни надуха главите с търсенето на кутията. Вчера един съобщи че данните не са повредени, гледайки само отвън! Сега не могат да ги разчетат....Смех

61

Анонимен

преди 2 години

В случай на войа с Русия, ще търсим руски експерти да ни помагат за разчитане на данни от черната кутия... Голям смях...

60

Анонимен

преди 2 години

И за какво я търсиха тая кутия две седмици?!?

59

us

преди 2 години

слаба руска електроника....това си го знаем

58

Анонимен

преди 2 години

Радеф признай си!!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Р. Решетников е спИцИалист по всичко бе, нали сичкото медия вече ПЕТА година ни проглуши ушите, що не го викнахте за ИкспИртизъ, той ги разбира и тйез, и сички други работи! Чегърт-чегърт, повечко плюнка - и ГОТОВО! Боко е виновен!

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48Че пък да не ни е съюзник?Колко пъти вече Раша декларира, че сме цел на техните тактически ядрени ракети?То за русофилията няма лекарство...

55

Анонимен

преди 2 години

Най-много да намерят записи на стара чалга и турбофолк в черната кутия. Миле Китич, Бело дугме, Горан Брегович. С две думи - чалгарски Вермахт.

54

до Дияна

преди 2 години

абе кифло кво натовско учение със сърби участници. Това си е национално учение от поне 30 години преди се правеше септември от 6/7 години го изместиха юни. Хайде върви пържи мекици не ръси глуписти. Нищо натовско няма в тоз самолет дори няма монтирана натовска система за опознавана за която в НАТО биха се хванали.Чао миличка.

53

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Като говорех, че самолета е свален цъкайте минуси, а сега кво? Ми намерихме я, ама не знаем чие производство е, ама много е счупена, ама това, ама онова, а накрая като нищо ще изкарат Терзиев виновен.Французите две години търсиха кутията на Еърбъс (полет 447) в Атлантика, и след 2г. на 4км дълбочина извлекоха данните от кутията, а нашите не можели. Пак казвам -НЕ ИСКАТ!

52

ТракийскаЗвезда 2012

преди 2 години

Румен Радев избегна с връзки военен съд за зловеща катастрофа с боен самолет за 180 млн. лв. Същото се случва и сега. Някой им оправя бакиите. Прикриват се виновните. Децата останаха полусираци. Безсрамници са. Лъжат за кутията.