29

Анонимен

преди 2 години

горещите телефони на Министерство на здравеопазването не работят.Просто никой не вдига.

28

Анонимен

преди 2 години

Аз съм този който не знае с какво ни ваксинираха.До мамента резултата е - нула.Никаква реакция

27

Анонимен

преди 2 години

Интересно е че преди Ковид хората мряха на входовете на болници и на държавата не и пукаше. А сега изведнъж насърчава за ваксинация? Да се спре лечението по здравна каса на всички ваксинирани! Те са си доброволни опитни мишки

26

Анонимен

преди 2 години

Има хора които във фантазиите си са екстремисти. Тенденциозно пишат наукообразни измислици за да смущават спокойствието на останалите. Психопати заблуждаващи хората че някой иска да ги убие. И лековерните се повлияват. Никой не иска да убива никого чрез ваксина! Лековерните да излязат от състоянието си! Смутителите на здравната политика да бъдат преследвани по надлежен ред.

25

Анонимен

преди 2 години

Няма как да разберете какво точно ви ръгат. То че има някакъв етикет не означава, че това не е някаква тайнствена отвара от фе...калии.

24

Анонимен

преди 2 години

Набоцани сте с ментета. Просто са ви отчели като ваксинирани, без да сте такива. На ваше място няма да се осмеля да махна маските. Даже ще се обвия с допълнителен шал в най-свирепата жега, за да има още една преграда между мен и злобния вирус.

23

ко значение

преди 2 години

Не разбирам тия с ваксината ко съ тюхкат? Те всички са еднакви, каквото и да си бият все тая. Според новите "конспирации" наночастиците могат да предизвикат левкимия или лимфом в рамките от 6 месеца до 3 години. Такива симтоми са наблюдавани при опитите с животни с иРНК ваксини които са разработвани срещу САРС-КОВ-1.

22

Мона

преди 2 години

Първият номер, който сте посочил е най-вероятно на ваксина на компанията Файзер.

21

Анонимен

преди 2 години

сложете си по една ваксина, време е да се мре, действайте

20

Анонимен

преди 2 години

Какво има във ваксините? Един Господ знае! Предположение - Нанотехнология, генно модифицирани организми, люцифераза, хидрогел.

19

Додо

преди 2 години

"Искаме ваксиниии" ... крещи с всичка сила абсолютно никой нормален човек! Сега по същество - без значение с коя отрова се е напълнил човек - резултата е същия! 'Ваксинираните', при които са минали 2 седмици след втората не-ваксина, вече са попрескочили първоначалния риск от съдове инциденти! Да се молят да нямат вторични, защото на този етап нищо не е изключено. Напротив...

18

Анонимен

преди 2 години

Aре стига рИвахъе е тоз хелпбук, няма кой да ви помогне. Аман от кисели софиянски гъъъзари И мен ме изгониха от болницата щото съм съм бил с ковид ама съм нямал симптоми... Да не ривъ по сайтовете

17

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Никак не е случайно, че CEO-то на Файзер Алберт Бурла, чийто тъст е самият Бил Гейтс не иска да се ваксинира със собствените си болемачи... Човека много добре знае, че ваксината му за нищо не става даже за *** за зеле...

16

Totenkopf

преди 2 години

Хахахах може да питат арменския поп ахахах пръснах се от смех малоуумници

15

Анонимен

преди 2 години

То пък все едно има значение с какво са ваксинирани. Една и съща бoза е.

14

Анонимен

преди 2 години

Аз за това ще изчакам 70 процента от масите да се ваксинират и тогава, може би евентуално ще преценя дали да се жертвам.Но не и сигурно дали въобще ще се ваксинирам.

13

Анонимен

преди 2 години

Трябва да е пожелание не могат да ме накарат по никакъв начин

12

Анонимен

преди 2 години

Поемаш ваксината от мобилен пункт в храстите край пътя!!??Безплатно. Ще платят при втората доза!

11

Анонимен

преди 2 години

Ако сте имали температура и главоболие, значи е било астра з. Ако само ви е боляло мястото на убождане, значи файзер или Модерна. Но не е редно едно да казват, друго да пишат.

10

Hzhsh

преди 2 години

Много хора се решиха да бъдат опитни зайчета и се смятат за някакви свръх умни спрямо тези, които не искат да бъдат част от експериментална схема.