12

ОРГАН на ЦК на КПСС

преди 2 години

СПУТЬОВАТА ВАКСИНАЦИЯ НЯМА ДА ОСТАВИ КЬОРАВ ПРОТИВНИК НА НАТО...НЯМА ДАЖЕ КОЙ ДА Ѝ СЕ ЗЪБИ,КАТО ПОЖИЗНЕНОТО ВОЖДЧЕ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО...

11

Анонимен

преди 2 години

"Спутник Лайт", хахахахахаха, колхозните допо топи ме разсмиват. Мъчат се да се правят на оригинални ли? Голяма мъка са ми тея оли гофрени.

10

Анонимен

преди 2 години

Не ни занимавайте с руските колхозници и крепостници. Русия е толкова изостанала че е интересна единствено със своята нецивилизованост. Какво ни интересуват путинските роби дали ще се ваксинират с лайт или дарк ваксина, това е интересно само за още по изостаналото туземно население наречено русофили.

9

Анонимен

преди 2 години

И в Русия антиваксърите са много кресливи като тука. То се вижда резултата. Дано да ги тръшне вируса, че да им дойде акъла.

8

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

САТАНАтовците докато не изредят цялата азбуга като мутаций на вируса, няма да мирясат!

7

Анонимен

преди 2 години

Ваксинират се само тези руснаци които искат да отидат в чужбина.Останалите се ваксинират с водка.

6

Баче Кике

преди 2 години

Някой знае ли, кога ще излиза ПРО версията на ваксината, че тази лайт мисля, че не е с 5G и пълен ъпдейт до края на 2022?

5

Обективно

преди 2 години

Емииии...то като имат по 10000 заразени дневно само в масква, нямат друг вариант, но и този не е сигурен...

4

1234

преди 2 години

Цру и глобалистите бълват следващите версии по бързо от ВАГ групата... Решили са да озаптят прираста на населението на всяка цена, щв пускат ъпдейти до началението наоловина, но без да предизвикат война някоя и др революция може

3

Анонимен

преди 2 години

Половината лапате да не казвам какво, тъпчете канцерогенни салами, хляб, захар и живеете в най-мръсния град, но изведнъж ваксината е най-голямат отрова разбираш ли, логиката ви е железна.

2

Цеко от Варна

преди 2 години

Аз съм ваксиноманиак и искам ваксини на дражета за да си ги дъвча сутрин в колата на път за работа и Илон Мъск да ме хваща чрез спътниците си.

1

Анонимен

преди 2 години

Само забележете как в много страни местят датите за ваксинация за втора доза за по-рано или както в Русия направо бият една доза защото хората вече се събуждат от ковид транса и те бързат ли бързат да прецакат колкото се може повече хора.