12

Киро

преди 2 години

"... над една трета от съдиите и прокурорите бяха уволнени и заменени. Конституционният съд беше един от последните бастиони на независимостта, но правните експерти казват, че и той вече е до голяма степен под контрола на лоялни към правителството..." Звучи ли ви познато? Само липсва главния прокурор като фигура, но в Турция тя не е от такова значение, там се играе още по на едро, цели партии се забраняват. Как ли не се сети джобния диктатор ББ да забрани ИТН или ДБ ...

11

oz

преди 2 години

Ердоган е един луд диктатор и агресор...............той вкара незаконно аскера си в Сирия...............но ще яде много бой от кюрдите и от армията на президента на Сирия Башар Асад!!!

10

Как ли?

преди 2 години

Не знам. Надявах се вие да ме информирате, но с това заглавие... хич не ме грабнахте.

9

Анонимен

преди 2 години

Бойко ви е приготвил голяма мръсотия за изборите, тоя и хората около него, докато не затрият България и българите окончателно, няма да мирясат! И иска пак да управлява, въпреки, че не го искат хората!

8

Анонимен

преди 2 години

Ориенталските драми в Туркюрдистан са безкрайни

7

ВЪПРОС

преди 2 години

Турците имат проблем с етнически партии , и ги закриват .Трябва България да направи същото - с двете Партии - ДПС и ВМРО .За ДПС - има все пак българи с турско самосъзнание , ама откъде се пръкна тази простъбска и северномакедонска партия ВМРО - човек да вземе едно дърво и удри .

6

Гугъл транслейт

преди 2 години

Не прощава.

5

Мда

преди 2 години

Добре е Ердоги да остане на власт още поне 10 години(повече не може физически).И Турция да е все така скарана със САЩ и ЕС.Щото на някои евроиди*оти идеята Турция да влезе в ЕС им изглежда чудесна.

4

Анонимен

преди 2 години

Абе, в Благоевград на местните избори много ниска избирателна активност, 27 процента, на 11.07.2021 г. дали ще е по-различно?

3

Анонимен

преди 2 години

Турците си харесват Ердогган, както и руснаците-Путин. И двамата печелят изборите горе-долу честно. Турците и руснаците са по-изостанали в еволюционно отношение народи. Като мислене те са в 13-14 век. Те имат нужда от управляващ, който е полyчовек, полубог.Със свръхестествени способности, който да им казва как да живеят, какво да правят. Същество, което да боготворят, съвсем различно от обикновените хора с техните слабости. Може би след 700 години, ще станат като другите народи.

2

До 1

преди 2 години

Бойко 2 пъти си дава оставката и сега им гледа сеира на алтернативата.

1

Анонимен

преди 2 години

Ердоган е пълен куку , 100 пъти по зле от Бойко. Турция е пред тотален фалит. Ще стане като Аржентина и Венецуела. Разчитат на черни пари. Никой не иска да им дава заеми. Бойко следваше същите методи на Ердоган, присвояване на бизнеси.