42

Анонимен

преди 2 години

Сладолед делта не ме плаши и ваксина нема да си сложа..

41

пфизер,астра,модерна

преди 2 години

само аз ли виждам противоречието в думите на "експерта"... няколко десетки случая... обаче един човек може да зарази осем... това е т.нар. индийски щам... да спрем на 1 към 4, а не 1 към 8 заразени... няколко десетки са 30-40-50 заболели, хайде смятайте... при толкова малко заболели, на фона на стотиците хиляди за периода в Индия, колко да е доминиращ, защото там нагледно може да се види колко е опасна делтата...и за капак - още по- смъртоносен - да каже от тези няколко десетки колко са починали

40

Доктор Фалус

преди 2 години

На есен с новия плюс плюс вирус хората ще страдат от преждевременна еякулация.

39

Анонимен

преди 2 години

Важното е да има страх, паника и да се печелят пари от тоя вирус.

38

Анонимен

преди 2 години

Честно ви казвам, първата ми реакция, след като прочетох "статията", беше искрен смях.

37

Пълни лъжи

преди 2 години

Тедрос лъже яко пак. Амоооор, вечният клип на този психопат, сатанист и терорист от бара в Бразилия - няма да го забравим. хахахаха.

36

вЕрваме ви

преди 2 години

Щом СЗО казва

35

Азбука

преди 2 години

Явно ще ги караме по азбучен ред, като Андроид ОС. Аз ще се ваксинирам, чак като излезе версията Омега

34

Супер

преди 2 години

Ако всяко следващо поколение на вируса е 2 пъти по опасно от предишното това значи че само след още 5 поколения не трябва да остане жив човек на планетата.

33

Adolf

преди 2 години

Спрете с тоя цирк! Вече не е интересно. Започвате да си измисляте, защото виждате че на хората вече им писна от простотии!

32

Протеста

преди 2 години

По безумни същества нее ималс сзо НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЧУДИМ КАТО ЗНАЕМ КОЙ СТОИ НЕЛО ЕДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ОТ ЕГИПЕТ КОЙТО ГО ДЪРЖАТ НА КАИШКА И СИ ПРАВЯТ ГАРГАРА С ЧОВЕЧЕСТВОТО ЦЕЛТА ИМ НЕ САМО КРАЖБИТЕ А И ДА НАМАЛЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО

31

House M.D.

преди 2 години

Колкото и личната на Уйлям Хенри Гейтс III-ти организация да ни агитира - няма да се ваксинираме!!!

30

СИЛНАТА ПРОПАГАНДА

преди 2 години

ЩЕ ВИЙ като почнат да пишат всички смъртни случаи в държава с население от над 6 милиона хора. Ще пишат всеки умрял като жертва на Ковид няма да има пощада и умрелите не могат да протестират, а пък живите хора по никакъв начин няма до могат да проверяват причините за смърт писано така знача така е. Могат демонстрационно акция с черни чували да наредят за да стресират хората и с компютърна графика и спец ефекти да ги направят хиляди чували за власт, пари и контрол със страх ще правят всякак цирк

29

Анонимен

преди 2 години

В съседен Тунис е мор и не трябва да махат карантината и в бг за да не се размножи и в бг..

28

До Бау

преди 2 години

И ти се въртиш на 1101. Ама както и да се въртиш, зад..ни.къ.т. ти си остава все от.за.д.

27

Друга тема

преди 2 години

Човек, който знае много неща, това не означава, че чува гласове ! Живко от Варна в своето минало и настояще не е чувал и не чува гласове ! Тва е смешно !

26

Анонимен

преди 2 години

Пък като дойде "Гама" варианта, ще бъсе 2 пъти по-смъртоносен от Делта, значи всичко 4 пъти по-смъртоносен от оригиналния вирус. И тъй нататък. Дали ще си слижа ваксина ако дойде варианта "Омега" ? Бил 350 пъти по-смъртоносен? Не, не и НЕ !

25

Мария

преди 2 години

Това ли измислиха G-7на последното си сборище.Няма ли край трупането на пари бе хора?Май никой от тези няма капка срам, достойнство и страх от възмездие.

24

ХХХ

преди 2 години

Коронавируса и щамовете и са мана небесна ! Коронавируса прекрати загиналите при катастрофи , инфаркти, инсулти и други болести . Коронвируса дори спря войните в Сирия , Афганистан, Ирак , между Армения и Азарбайджан ....Вече няма и умрели от глад главно в Африка .....Имам достъп до сайт който постоянно отчита в света колко хора ежедневно загиват и от какво ...нооооо според главните медий няма такова нещо вече .....Слава на Короната :)

23

Анонимен

преди 2 години

Индия трябва да се зарвори за години напред. Там каквито са мръсни и мизерни може и чумата да се завърне.