49

Слави Трифонов

преди 2 години

никаква делта няма повечето заразени са от ваксината що не си признават нека който има познат дето се е ваксинсирал и заболял да пише

48

Анонимен

преди 2 години

Скок на заразените с ковид в момента има в Англия, в Израел, в Турция, не само в Чили. В Англия ваксинираха преимуществено с АстраЗенека, а в Израел - с Пфайзер. Скокът се дължи на индийския щам Делта, който е много заразен. Очаква се, обаче, че ваксинираните ще изкарат по-леко болестта без много смъртни случаи.А в Москва има скок, защото ваксинираните бяха много малко.

47

спутник 5

преди 2 години

Аз мисля че руските ваксини извършват едно благородно дело. Докато все още е трудно да се прецени вредата от инжектираната течност, видим е обратния ефект вследствие лъжливото чуство назащитеност. По този начин имунизирани сами се заразяват предполагайки че са защитени и безгрижно разнасят заразата. Благодарение на това има нов взрив на заразени в Москва.

46

ужас

преди 2 години

Журналистите обичайно не са много грамотни. Аз съм давал интервю и като прочетох какво са написали в Труд се изчервих от срам. Всичко което бях казал се тълкуваше превратно и смисъла беше в противоречие с моя начин на мислене.

45

жсжс

преди 2 години

Авторката на статията да научи разликата между цифра и число. Това не са синоними. Подсказвам: разликата между цифра и число е същата като разликата между буква и дума. Цифрите са 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9. Числата се състоят от цифри. Числото 1 се състои от цифрата 1. Числото 52 се състои от цифрите 5 и 2. Затова в Чили няма как цифрата да е по-малка от Монголия, но виж числото може да е по-малко. Тези неща се учат в началните класове по математика. Всеки грамотен трябва да ги знае.

44

Анонимен

преди 2 години

До Бля-бля "Пълни глупости! Ваксината няма отношение към броя заразени при 10% ваксинирани. Ееевентуално може да предпази ваксинираниятт, което не е още съвсем ясно, но е ясно, че ваксинираният може да е преносител на вируса" Ако беше прочел статията щеше да разбереш, че става дума за страни, които са сред първенците по ваксиниране и са ваксинирани с комунистически ваксини.

43

Анонимен

преди 2 години

До StrikerТова е расистки коментар! Кой ще го изтри? Чакам и ще го докладвам утре, че се допускат такива неща. Черни, жълти, бели и червени... Това е недопустимо!

42

Бля-бля

преди 2 години

Пълни глупости! Ваксината няма отношение към броя заразени при 10% ваксинирани. Ееевентуално може да предпази ваксинираниятт, което не е още съвсем ясно, но е ясно, че ваксинираният може да е преносител на вируса.

41

Анонимен

преди 2 години

Китай и Русия са новите сили .

40

Е

преди 2 години

Ха сега де... да обяснят другарите !

39

Анонимен

преди 2 години

До Ха, ха,ха,хааааааааа "КОЛКОТО ПОВЕЧЕ КИТАЙСКА И РУСКА ВАКСИНА----ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ УМРЕЛИ И БОЛНИ ЗА УМИРАНЕ...!---- ПОСЛЕДНИТЕ ДАННИ ---ПОКАЗВАТ , ТОЧНО ТОВА!!!!!!!!!" Комунистите пак излъгаха бедните, че им помагат, докато им разказаха играта. Така става, когато вярваш на комунисти.

38

Поп Грую

преди 2 години

CNN??? Направо повярвах...

37

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ КИТАЙСКА И РУСКА ВАКСИНА----ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ УМРЕЛИ И БОЛНИ ЗА УМИРАНЕ...!---- ПОСЛЕДНИТЕ ДАННИ ---ПОКАЗВАТ , ТОЧНО ТОВА!!!!!!!!!

36

Striker

преди 2 години

Е то отговора е в заглавието - китайска ваксина, хахах! То дори звучи като виц! Все едно китайски учен! Кой нормален човек ще си сложи жълта ваксина?!?

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 Как да има вирус в Китай като крият, то и в Северна Корея няма вирус.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 кой те излъга че Израел са в локдаун. Информацията от руските сайтове е 100% фейк.

33

Анонимен

преди 2 години

Я ментета ваксини )то китайски ли ,а бря що нема вирус у Китай от много време ,като гледам европейското ,с токова много зрители се чудя къде в тоя вирус ?

32

Анонимен

преди 2 години

А защо в Израел отново са в локдауни?

31

Бау

преди 2 години

ваксината е векторна, но хората си мислят, че са 100% защитени и не се пазят.

30

До 26

преди 2 години

Споко! Вируси дето атакуват мозъка, нямат никакъв шанс в България!