38

Анонимен

преди 2 години

Мен това ме кара да си мисля, че ако още есента на 2019 е имало случаи и не е била обявена някаква пандемия или съмнения при мега висока смъртност от "пневмония", значи вирусът изобщо не е толкова опасен за колкото ни го представят. Надуха балона, сега рекламират ежечасно ваксините. Много са се загрижили за нас.

37

Антиваксър

преди 2 години

До Анонимния Спец по РНК ваксините: Първо чрез ензим наречен обратна транскриптаза РНК-то се променя в ДНК ти и ставаш ГМО. Тези промени са завинаги. После вече твоето ДНК започва да произвежда Спайк протеина (който дори псевдо-недоучените обявиха за опасен), защото ДНК-то е фабриката за белтъци а иРНК дава само алгоритъма. Затова сега в кръвта на фъксинираните се доказва наличие на спайк протеина, което значи че той може да иде навсякъде по тялото. Та така след фъксина ставаш "серопозитивен".

36

ВЪЗМОЖНО Е

преди 2 години

Самият вирус да е ИЗТРИТ и да няма вирус, а обикновен грип от който също могат някои хора да умират и също така от глад и мизерия умрелите за година са милиони !!! Неудобните неща винаги се крият.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"След третия ден няма нищо от ваксината в тялото"Ама как ти нацъкAха минусите форумните експерти :D

34

О хо хо до 36

преди 2 години

Да, на третия ден няма нищо от Ваксината / иРнк/ , но до 15ия ден СЕ СЪЗДАВАТ АНТИТЕЛА И ТЕ СА В ТЯЛОТО, КОГАТО СЕ ВКАРВА ЗА ВТОРИ ПЪТ иРнк, така че теренът, на който действа втората доза е РАЗЛИЧЕН в сравнение с преди първата. И това ИМА значение!

33

До Анонимен 37

преди 2 години

Мисълта ти тече гладко и поетично.Не е зле да посетиш психиатър , ако не са превод някакъв "писаниниците " ти.

32

Анонимен

преди 2 години

Колко ранни вируси,че споделени с файлове изтрити за неразпространение заради които два тайландски самолета паднаха свалени понеже превозвали сред пътниците медицински екипи вирусолози,епидемиолози,микробиолози,инфекционисти,инженери генитици и прочие специалисти по геноми,гени,че на вируси,като за тях групи от екипи се спомена неофициално за полет МН-370 паднал на път за Китай в Идийски океан и официално за полет МН-17 свален в Украйна и медиците изпопадали там в дворовете на селото в страни от

31

Анонимен

преди 2 години

След ваксиниране с рнк ,частиците се унищожават от клетката до третия ден. Имунната система е получила информация. Задачата е изпълнена. След третия ден няма нищо от ваксината в тялото. Втората ваксина е бустер. Още едно стимулиране за още по силен и по дълъг имунитет. Не е вярно, че антителата са по малко след втората. Има десетки хиляди публикации и проучвания ,които го доказват.

30

Обективно

преди 2 години

Има нещо насочващо към ИСТИНАТА, ЗА ДА ГО ТРИЯТ. ЛОГИЧНО Е.

29

Всъщност до 32

преди 2 години

Ами НЕ. Бързо мутиращ вирус НЕ го лови ваксина!!! Справка - Хив вирус!!! Още не е изобретена ефективна ваксина за Спин. Моите подозрения са, че в Ухан е направен лабораторен опит за ваксина против хив като са комбинирали обикновени и уж неопасни коронавируси с части от хив. Това е опит за векторна ваксина точно като АЗ и Спутник. Така мисля.

28

999 до 27

преди 2 години

Ами да ти кажа - има логика. При първата имунизация се създават антитела, а при втората - вече създадените антитела разграждат вкараната иРнк, защото я разпознават, така АТ ще намаляват, вместо да се увеличават. Логично. Затова и в Израел от новозаразените - 40% са от напълно имунизираните.

27

Анонимен

преди 2 години

Изкуствен или естествен , единственото решение е ваксината. Няма друг начин. Антивирусни ефективни лекарства няма открити. Има само регенерон, но то е антитела и струва 160 000 долара за 1 пациент.

26

Анонимен

преди 2 години

Абе този вирус е създаден от човек в лаборатория-ФАКТ!Кой каквото ще да ми разправя,аз съм убеден в това!!!!Никакви прилепи,пазари и прескачане от прилеп към човек не са верни.Това е за пред света оправдание за да са мирни хората.

25

Додо

преди 2 години

До Калинка, Калинка МаяСмешно ти е, но не е никак смешно. Отровната инжекция убива много хора, а това не е за смях! А корпоративно контролираните корпоративни медии на Запад и папагалите им по света започнаха на час по лъжичка да излюват камъчето. Интересно е докъде ще стигнат, и дали изобщо ще се спре с масовата агит-пропаганда за отровната инжекция, или ще продължават натиска да инжектират дори деца, което правят в момента!

24

Анонимен

преди 2 години

Поредния поръчков учен на Москва.

23

до 26

преди 2 години

Какво е ....ОЗДЪ. Още задявам девойки или някаква неграмотна глупост или обида.

22

Калинка, Калинка Мая

преди 2 години

Последните Изследвания показват, че 2-рата Доза на Пфайзер вместо да увеличава, Намалява Антителатата - да се смееш ли, да плачеш ли?!също другата новина от САЩ - статистиката към момента показва, че 50 000 ваксинирани спасяват 1 загубен живот от КОВИД, но причиняват 3 смъртни случая в следствие на странични ефекти - тука вече си падам от смях!!освен това, това показва, че за 7-8 милиона държава, при 50 000 ваксинирани спасяват 1 живот, то 100 000 са 2, 8 милиано - са 160 спасени,Пълен Фалш!

21

до 23

преди 2 години

Да бе и като им е такава целта на Щатите, те дадоха стотици хиляди жертви от това вирусче. Мразя *** и недомислени коментари

20

anonimen

преди 2 години

ne se vaksiniraITE PREDI MALKO SASTEKA SPODELI CE SE CUSVA ZLLE OT FHASER VAKSINNATA NE VYARVAITE

19

Истукан

преди 2 години

Всичко е създадено в лаборатория в Ухан, ама се правят на ударени, че не са те. Изпълняват поръчка на САЩ за милиарди. Целта е САЩ да владее света с този вирус, ваксини и маски.