58

Анонимен

преди 2 години

В болницата, където работя, в момента няма болни с Корона вирус. Но всеки ден идват ваксинирани със странични реакции. За щастие само леки, но хората са уплашени и за всяко нещо търсят лекарска помощ. Болницата е в Западна Европа.

57

Анонимен

преди 2 години

Пилците се броят наесен.

56

Анонимен

преди 2 години

Да си върнем нормалния живот..... ммммм. Може, но по друг начин. Революция, примерно...

55

Евреин да се прецака

преди 2 години

Това е чудо!

54

Анонимен

преди 2 години

Про-ваксиналните зомбита еволюират в безумните си коментари. Например един по-назад се изказва, че едва ли не щом случаите нарастват във ваксиниран Израел, тук щяло да стане страшно. Приятел, тоз ковид щам, или както го наричат не пътува с волска каруца от държава към държава, за да го чакаме идната година да пристигне на границата. Друг казва - децата не били ваксинирани. Ще се повтори пак същото, ще кажат - бебетата не били ваксинирани, а сетне ?... Охлади се млякото, иде съдба за продажниците

53

Анонимен

преди 2 години

Същото би станало и в БГ ако хората масово се ваксинират. Ще отпуснат мерките за малко - за да зарибят още плиткоумци и сетне стадото като позабравят обещанията и увещанията - ще върнат маски и локдауни. А сега налия велик учен - Кацаров щел да прави разни системи кой с маска, кой без маска - къде как щели да се маскират неваксинираните. Системи, които ще костват милиони левове от джоба на данъкоплатците за практическото изпълнение на мокрите сънища на една деменция...

52

Анонимен

преди 2 години

Не мога да смогна с пуканки :)))

51

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли защо хомосексуализмът се промотира толкова много в цивилизования свят? Поради същата причина, поради която се рекламират ваксините - намаляне на населението. Повече обратни, по-малко деца. Има и други причини, но тази е основната. Да се ваксинирате... :)

50

Анонимен

преди 2 години

Ваксъри, биите си ваксините и се затваряйте по къщите. Навън върлува Ковид 19. Никакво излизане или ако се налага си слагайте поне 3-4 маски за всеки случай. Даже направо може да не дишате, докато сте навън, тъкмо по-малко CO2. хахаха Какви наивници. Мислят си, че изведнъж световният елит се е загрижил за здравето на хората. Нищо че има 800 млн. гладуващи. Той гладът не е проблем за здравето, затова... На гладуващите не дават банички, но ако ще се ваксинират, даже и айрян ще получат... :) ...

49

до 62 от славянин

преди 2 години

Това с ''починалите от ковида'' е най-голямата шашма от година и половина насам! Като те надуят с коктейла от антибиотици и ти наръгат тръбата в гърлото и без ковид заминаваш за оня свят!

48

Анонимен

преди 2 години

Не знам чии ген е кекав, но в Израел имат само един починал от вируса за последните 14 дни, новите случаи са два пъти по-малко от в България и имат само един починал, а ние имаме 135 починали.

47

Мдааа

преди 2 години

Кекав им е гена, колкото по чиста раса / порода, толкова по - кекав вид. Тук нали сме мешалка, на кръстопът по - здрави и устойчиви се видим

46

Анонимен

преди 2 години

Щото децата още не са ваксинирати всичките. И щото имат още 30% възрастни неваксинирани. Не можете ли две и две да свържете.

45

Bond

преди 2 години

Шо станА бре, Танасе? Нъл матряла чафутски е 70% боцнат?

44

Анонимен

преди 2 години

Те пък тия парцалени маски ще спасят положението

43

Анонимен

преди 2 години

През последните седем дни в Израел има петкратно увеличение на броя на новите случаи, спрямо предишните седем дни, но на човек от населението имат по-малко нови случаи от България. За последните 14 дни в Израел има само един починал от вируса, а в България са 135 починали. В Израел ваксинираните с две дози са 5,33 милиона, а в България са 933 хиляди. Явно ваксините помагат.

42

Анонимен

преди 2 години

Който захапа куката, вече хуубаво могат да го разходят с кордата. Питайте Англия и Израел.

41

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха а ха ха ха, язък за боцкането

40

Азът

преди 2 години

Дреме ми!ако щът да ходят със "слончета"!!

39

Анонимен

преди 2 години

Ама нали се хвалиха че ваксинирали всички хора, какво се случи?