21

Анонимен

преди 2 години

" очаквани саботажи в деня на вота, а именно умишлено забавяне на гласуването" . Тази г-жа Матева какъв език използва ? От времето на партизанската борба. Какъв САБОТАЖ ви е в главите? Я, се спрете вече. Разбира се, че ще се забавят възрастните хора. Ще се забавят и *** и баща ти г-жо Матева.

20

един

преди 2 години

Като прочетох заглавието се сетих за един виц дето човек с прорезна рана влиза в поликлиника, влиза в първия видян кабинет и вика: Докторе бързо направи нещо, че ми изтича кръвта.Доктора го погледнал, погледнал часовника и казал - аз съм до 17 часа, а сега е 17,10 ч. и вече не приемам. Замислил се за кратко и бръкнал с пръст в окото на влезлия, който се запревивал от болка, а доктора казал:Отивай в съседния кабинет при очния лекар. Той работи до 17,30.

19

Гумен Смрадеф

преди 2 години

Ще се гласува задължително, ако саботирате гласуването, то тогава Меди Доган ще гласува вместо Вас. Той знае за кого и може да гласува даже и от Луната.

18

Минко Стефанов

преди 2 години

До На какво е?След като знаеш къде ще почиваш си попълваш адресна регистрация по настоящ адрес и готово. Не си чел кодекса, но се изказваш. С такива "кавали" дето мислят като теб, няма да се оправим. Оня с джипа, магистралите, язовирите, формите и др. подобни схеми за крадене, крадене, крадене - да не би да е по добър кандидат?

17

Анонимен

преди 2 години

Това на кратко значи: "Нямате право да гласувате". Спмням си когато СДС въведе това правило 2009, отивам със страия си зелен паспорт да гласувам като судент в Студ. Град и те казват "Нямаш право да гласуваш". Оттогава поне 20г. не съм гласувал защото нямах насточщ адрес а по постоянен нямаше как. Сега пак нямам право да гласувам, сори!

16

Анонимен

преди 2 години

"Саботаж" - е, няма как, саботаж ИМА още от 1921 г. с копейките от Кремъл, нали така си спретнахте и БКП-то, и шмайзерите, и мандрите, и реваншизма! Червената армия беше на Дунава, в мегаломанските комунистически "мемориали" и в жестоката ПРОПАГАНДА (промиване на мозъците с тошовизъм и чалга), а сега мизерията се връща с юмручко-комуно-чалгата в мрежата на преплакнатите безмозъчета. научиха ви НЕ да учите и работите, а да ПРОПАГАНДИРАТЕ въпреки цялата ви простащина. Да живеем НИЕ, трольовците!

15

Анонимен

преди 2 години

Какво означава "да не правят поне пет минути някакви действия по гласуването" ? Ами някой може просто да се разхожда по менютата 2 часа. Съгласен съм...не съм съгласен...и..т.н.Трябва aко не завърши гласуването за пет минути и out.

14

ПРОВАЛ ПРОВАЛ ПРОВАЛ

преди 2 години

ЦИК НА РАДЕВАТА ХУНТА ЛИШИ БГ ГРАЖДАНИ ОТ КОНСТИТУЦИОННИ ПРАВА- ПОЗОР!

13

Анонимен

преди 2 години

Не благодаря , няма да гласувам.

12

Анонимен

преди 2 години

Трета година сме за две седмици в селска къща на Авдира (край о-в Тасос) и не виждам защо трябва да си отлагам почивката и да се прибирам в София заради нарцисизма на грРумьо Решетников - за когото и да гласувам или НЕ гласувам, все печели Мун...чо (наплашеният кремълчо, маскиран под трите си "партийки на протеста"). Чалга-юмручковците шЪ сЪ спраи'те и БЕЗ нас!

11

Анонимен

преди 2 години

Никъде в Конституцията не е записано фиксирано време за гласуване. Всякакви ограничения по време са противоконституционни!

10

Анонимен

преди 2 години

Призовавам българите да емигрират в Турция за да гласуват по-лесно - гласуваш за "и т.н." , получаваш Тошко Африкански с фес и петолъчка !

9

Тези пет минути

преди 2 години

дето ги дават на човек за гласуване как ги определиха? Според времето, което му отне на Радев ли? И после ако си започнал да гласуваш как ще спреш? Някой ще дойде ли да те провери за кого гласуваш? Гласът ти валиден ли ще е или не? Ако машината спре след 5 минути пак ли трябва да започнеш от начало или трябва да продължиш от където си стигнал? Колко пъти можеш да го правиш? Егати простотията.

8

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че българите живеещи в България не трябва да ходят на почивка, или да отидат чак в чужбина, за да гласуват,кой да ги управлява! Абсолютна дискриминация към населението на държавата, създадоха невежите новодепутати от ИТН и мутрите на Мая!

7

Анонимен

преди 2 години

Хора, защо изобщо се косите за участието си в изборите? Гласували-негласували, за когото и да гласувате, ВИНАГИ печелите с кремълския коМУНЬОизъм! Хайде наслука, поне още десетина години горчива немотия за сметка на блага ПРОПАГАНДА не ни мърдат - да жЮвеЙ юмручко-чалгата!

6

MaйMyнaтa

преди 2 години

Човек квото сам си направи и господ не може

5

Анонимен

преди 2 години

Няма по голяма идиотщина на света.Аз който имам планиран отпуск от началото на годината и няма как да променя не мога да гласувам в собсвената си страна,но за сметка на това турците който не са си идвали от 30-40 години и не знаят български, ще гласуват свободно от повече секции благодарение на "умниците" от партийте на "новия ред".

4

На какво е?

преди 2 години

Тези хора на какво са? Значи ако съм на море в Бургас, да отскоча до една Турция да гласувам за български депутати? Ние сме виновни. След като с нашите пари ще разкарват прескъпи машини по анадолските чукари, сега ни казаха в прав текст да заминаваме за там. Аз за ташшак на амуджите няма да ставам, заради едни сватбарски музиканти, на които им скимна да променят неща, от които нямат хал хабер.

3

Анонимен

преди 2 години

Мда, ще си прекъснат почивката да минат пррз граноца за да гласуват. ахахах Веднага повярвах, че има толкова луди хора!

2

Анонимен

преди 2 години

Много елементарно мислене. За какво му е на човек да се бави при гласуването. Машината е с карточетец, просто се блокира четеца с мръсни ръце или се пъха нещо в него и край с машината. Така се действа от години с четците на банкоматите. И най-хубавото е, че проблема изниква едва след като вече този който го е повредил напусне сградата. Чиста работа.