84

До 88

преди 2 години

След време можеш и да имаш деца, само трябва и търпение и повечко да наблягате върху секса, секса с цел деца не е грешно или противно, противни са извращенията, една позната е предпочете да зачене ин витро и сега е бременна чрез ин витро, понеже чрез секса с мъжа й не й се е получавало, па и самата тя няма добро мнение за секса като цяло, въпреки че по този начин човечеството се е размножавало.

83

До kris

преди 2 години

Тъпата ти глава е препълнена с глупости, за разлика от пренаселената с хора планета Земя,в България е обратното: няма пренаселване, а ниска раждаемост и висока смъртност, така скапаните ти антинатални виждания не са за България! Твоето мнение за България и демографията й не е от значение! Животът ти - също!

82

Анонимен

преди 2 години

Атеистичната пanлaч се появи. А бе, ***, то и науката без извращения, както и природата и всичко в нея е от Бога, защо се ползвате от благата, които никога не са ваши и не са от "учените"? Атеистични *** фанатици. Ин витрото не е от Бога, не е и от от природата." Защото онова, що е невидимо у Него, сиреч, вечната Му сила и Божеството, се вижда още от създание мира чрез разглеждане творенията; тъй че те (т.е невярващите и войнстващите провери атеисти) са неизвиняеми."

81

Анонимен

преди 2 години

До религиозни фанатициЕми имам приятел, дето има проблеми с зачеването, не го питах при кой е проблема, щото е неудобно :)) Това че мъжа се подсмихва, не значи че не обича жена си, виждаш че е останал с нея, не е направил на две стинки :))

80

kris

преди 2 години

Не се извинявам за това, което ще напиша - такива ''сълзливи'' истории не ме трогват. Светът е пренаселен и вече се задъхва! Сиропиталищата си пълни! Като не ти е дадено ''от горе'' или ''от долу'' или там от каквато религия изповядваш - осинови! Няма нищо по-благородно от това! Майка се става в сърцето, не в ... Много важно, че не и излязло от твоя д+рник! Светът нищо няма да загуби ако не предадеш ''безценните'' си гени!

79

религиозни фанатици

преди 2 години

Тук чета какви ли не глупости из коментарите. Било анти-природно.Да ви светна : всяка медицинска намеса строго погледнато е антиприродна. Дори един кариес да ви оправят е антиприродно, защото в "истинската природа" няма машини и зъболекари. Така че, мерете си приказките. Браво на двамата от клипа. Само че, ако моят съпруг така с насмешка говори за мен ("имаше сълзи и драма" и се смее), бих да го оставила. Тази жена заслужава нещо по-добро.

78

Анонимен

преди 2 години

Само тоталитарен режим ще оправи България!

77

До 79

преди 2 години

Паплачта като тебе е се нуждае от някой/и, който/които да ги спасява, паплачта предаде Тодор Живков, въпреки че и той в личен план е имал брак, семейни ценности, здраво семейство и е обичал искрено народа, но паплачта и народа го предадоха за "благодарност"

76

Анонимен

преди 2 години

До До 77Ами българите имат цар, макар и чуждестранен, а и български да беше, пак щяха да останат недоволни. То и паплачта се оплаква и от Бойко Борисов.

75

До 77

преди 2 години

И цар ще Ви направим, само елате по бързо да ни помогнете! Голяма част от народът ни е изпълнен със злоба, завист и лошота. Но Вие, може да ни помогнете. Вие сте честен, добър и морален човек, а точно от такъв има нужда народа ни.

74

Анонимен

преди 2 години

До До 71Вие трябва да създадете партия, да дойдете на власт и да ни оправите!Ми то на миналите избори се кандидатираха за народни представители, хора, които имат морал и здрави семейства. Народа не им е обърнал и капчица внимание, но за мутри, чалгари и стари муцуни гласуват българите

73

До 76

преди 2 години

На България не й трябва партия или партии, а монархия ( ако не монархия, то поне тоталитарен режим както при бай Тошово време), само монархията или тоталитарния режим ще спасят България, всички партии са се изчерпали.

72

До 71

преди 2 години

Ваше превъзходителство, Вие трябва да създадете партия, да дойдете на власт и да ни оправите! Виждам, че сте морален човек, интелигентен и знаете какво правите.

71

До До 71

преди 2 години

Кажи ти, чалгарино ***, не моралните и успелите по честен начин хора,а простите и пропадналите са все на почит в днешна България. Па и не ме питай, то е близко до акъла какво трябва да се направи, за да не се съсипе или изчезне окончателно България благодарение на такива като теб.

70

До 71

преди 2 години

А ти като си умен какво направи за България? Ти си моралния стожер на обществото, кажи ни какво да правим?

69

Анонимен

преди 2 години

Костадин Костадинов е и ( фиктивно) разведен, но и живее при разведената си жена, иначе има (макар и сериозни и не за подценяване) намерения да оправя цяла България. как ще стане това, като при положение, че и при него самия не е добро положението? Би трябвало този, който ще управлява България да е българин, мъж, който има здрав брак и семейство и морални ценности. Уви, политиците не са такива - остаряващи, разведени, алчни, за морал и обич към България - да не се говори...

68

Анонимен

преди 2 години

Какво ще направи Костадин Костадинов от ПП Възраждане ако влезе в Парламента (желая му успех) като при положение, че българите имат много неща да поправят в самите тях си? Той едва ли ще има физическите сили да оправи един ***, чалгализиран народ, денонощно облъчван с чалга помия и разврат.

67

До 70

преди 2 години

А България е на първите ( позорни) места в ЕС по брой аборти, ниска раждаемост, висока смъртност. Заради простотията на българите България умира!

66

Анонимен

преди 2 години

Световният рекорд по аборти се държи от Русия. 1.6 милиона аборта при 1.3 милиона родени за 2007-***.

65

Анонимен

преди 2 години

Ъъъъъъъ, хммм, ъъъъъъ....ин витро....ъъъъъ....витро....ъъъъин....ъъъъ....витро....ъъъъъъ.