113

Анонимен

преди 2 години

Лъжите на Бойко Рашков при Сашо Диков. "Цял живот работих и спестявах..." Дали връстниците му с по една гарсониера вярват?

112

Анонимен

преди 2 години

На *** и другарите демокрацията много им отне,горките.Червените талибани много са изгладнели,обещават като за последно.Ама техният електорат си е ***,да си гласуват за БСП-то.

111

Анонимен

преди 2 години

българите сме над държавата,даже над бог, щото сме атеисти повечето, а сме и глупави, та е смешно.хитреците на балканите, най-здраво ще се оакаме.

110

Anonimen

преди 2 години

вместо да се реализират някакви доходи. Държавата се напълни с такива с,р у,т,и,щ,а за 11 години г,р,о,б,а,в,о управление.

109

Зозо

преди 2 години

Хахахахаааа, БСП повече никога няма да управляват. На изборите ако минат 10% да викат ура :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

108

Anonimen

преди 2 години

Доходите, ама на кого?? Ще дадете ли с закон всеки да продава дела от собствеността, защото роднините се мразят, не си говорят, а сегашния закон ги задължава да продават собствеността си заедно. Един внася 40лв данъци за дела си от имот, друг внася 2лв. И когато се продава имотът, трябвало съгласието на този, който плаща 2лв. Същият нито дава съгласие, нито ремонтира имота, само съсипва имота, на този който плаща големият данък в държавата. Така се събарят имоти, вместо да се реализират някакви

107

Ха-ха

преди 2 години

До Да допълня... Виденов си беше шматка и кукла на конци. Румен Гечев направи мизерията

106

Бай Танас

преди 2 години

Тая ходи насам-натам и току изцепи някой бисер (виц). Почва да ми се струва, че наистина се взема на сериозно

105

Ха-ха

преди 2 години

На вашите. Че Боко ви беше спрял кранчето :)

104

Анонимен

преди 2 години

Разбира се с мащабно печатане на пари, както направи вашия кадър Жан, преди време. Направи ни всички милионери.

103

Анонимен

преди 2 години

а комунизма в държавата продължава да се възпроизвежда.

102

Краси

преди 2 години

Само трябва да върнете Жан Виденов и Румен Гечев и ....готово!

101

Преди време

преди 2 години

КН,на среща с президента и Борисов,обвини ГЕРБ,че краде 10 млрд годишно. ББ и отговори,че иска в президентството да се съберат финансистите на БСП и ГЕРБ и да се разгледа въпросът,защото няма как от пера,за които се говори,на обща стойност 5 млрд,да бъдат откраднати 10 млрд.Нищо не стана разбира се, едно е да лаеш,друго е да докажеш лая си.КН пак вади от гардероба скелети, тя знае,веща е в манипулациите,идат избори,третото място(ако успее да го спечели,а не падне и на 4-то) ще я закопае.

100

Анонимен

преди 2 години

Хааааа,хааа стига бе др.Импексова,вие сте специалисти по приватизирането и кражбите

99

Анонимен

преди 2 години

Герб вдигнаха доходите, бсп само имат програми как става това.

98

Stamen

преди 2 години

ГЕРБ краде, а БСП не знае що е кражба!?

97

Анонимен

преди 2 години

Преди мутрите през 2005-2098 години при управлението на тройната коалиция ДПС+НДСВ+БСП, доходите се увеличаваха с два пъти по-висок процент средно на година в сравнение с увеличението при мутрите през 2009-2021 години. Тогава през 2005-2009 се натрупаха резерви, които мутрите опоскаха още през 2009 и 2010 години. Мутрите са на власт от юли 2009 година

96

Време за промяна

преди 2 години

На тези избори БСП ще има по-добри резултати. Не е толкова важно дали ще бъде на второ или трето място, по-важно е че без подкрепа на БСП т.н. партии на протеста няма да могат да съставят правителство.

95

НикогаВечеСДС-Чума

преди 2 години

Нагло,безочливо,безскрупулно,алчно,продажно и жалко същество, моделирано от Драгалевския гърбат @й дук, докарало Столетницата до дъното на помийната яма.

94

Анонимен

преди 2 години

chlenskata masa na ninova izmira...posle partizanskite pari deliat na po-malko hora...ama tova hora li sa?