162

Анонимен

преди 2 години

Няма по-сигурно от машините. На тези избори ще се видят манипулациите на герб и дали реалният им вот позволява дори влизане в парламента. Така се прави.

161

ОНЗИ

преди 2 години

Ами състоянието на държавата и големия външен дълг, от порядъка на 43 млд. лева, СА ПРИЧИНИТЕ ГЕРБ ДА Е ПОД 4% !!! ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ И ТАМ В ЦСЗ !!! Всичко друго е лъжа и демагогия или иначе казано "демокрация" !!!! И какво стана със смъртта на майор Терзиев !?!?!? КЪДЕ Е ТАЗИ ВОЕННА ПРОКУРАТУРА БЕ !?!?!

160

Анонимен

преди 2 години

179 Не вярваме на социологическа стъкмистика. Или, пак избори наесен, след като се разкрие, манипулиране на изборите, чрез сървърите. Бог да пази България, от марионетките в това правителство, на Радев и Божков!

159

Анонимен

преди 2 години

Само рибоците шарани хванати на гола кука и облъчени по-яко от чернобилски облак вярват на голословия заливащи медиите като цунами, и с промити мозъци тръгват да загробват България, а трябваше малко повече любопитство от тяхна страна , за да осъзнаят прости истини как са придобити и по какъв начин богатствата на някои заклеймяващи управлението през последните 12г. "герои на нашето време".

158

Анонимен

преди 2 години

176 ДБ на мутрата Маджо, се събра с БСП/ДС/ИТН на Слави и заедно се продадоха на Божков, който бе касичка на комунистите. Протеттите ги яхна БСП/ДС/Радев-руския човек, те бя а финансирани от Божков, от червените мутри, Маджо, близък до провалени политик Христо Иванов-Буйкикев, син на комунисти и анти евроатлантици.

157

Анонимен

преди 2 години

173 Защото БСП и патериците й-ДБ, Мая черепова, немогат да победят на избори, вече толкова време. Изфабрикуваха си ИТН, а наивниците вярват, че чалгарите ИТН, се борили против всички политици.

156

Анонимен

преди 2 години

160 Този лозунг: "против всички партии", ви работеше добре досега, но хората видяха, на кого сте се продали/Божков и протежението му за премиер, който ИТН излъчи/ и кого вкарахте във властта, през задния вход-БСП.Слави е, като маймуните, колко по-се изкачва нагоре, толкова повече й се вижда червениязадник.

155

Анонимен

преди 2 години

Защо синьо червеният динозавър Иван Костов и купенити агенции, обслужващи БСП, Божков...се опитват да издигнат едно ялово нещо, един мъртвец, който е умрял, преди за се роди, какъвто е ИТН? Костов не извърши лустрация, както в другите посткомунистиески страни. Не се пребори с корупцията, напротив, даде й тласък с престъпната приватизация.Антигерб сбирщивата искат властта на всяка цена, излагайки държавата на огромен риск.

154

Чака

преди 2 години

До Анонимен И *** ти гласува за Боко-тя си знае ????!!!!

153

Чака

преди 2 години

До Спокоен Споко глупотевино - скоро ще видим

152

Спокоен

преди 2 години

Форумите са забавно нещо, но пък аз наблюдавам ФБ. Там където почти всеки е с името си и историята си. И наблюдавам какво се случва след публикация на "герб - спонсорирано". Честно, то администраторите не успяват да трият пороя от негативни нагласи към Герб. Какви 20% излизат в социологията ми е необяснимо. Хората просто са настръхнали.

151

Future

преди 2 години

Доцент Гълъбов е добро момче , но трябва да знае, че нямат никакво значение сценариите на различните политически партии, нито сценария на политически неграмотните про-руски чалгари, защото предстоящите избори няма да са последни. Една Велика сила има друг план за Европейска България и който не иска да знае това, много ще се разочарова...

150

Анонимен

преди 2 години

Хаха, с ГЕРБ е свършено, само че тиквата неговите *** не искат да го приемат.

149

Анонимен

преди 2 години

Нахранения ще щипне от обществената трапеза съвсем малко , а гладния ще се усвини до край . Гладните напират яко към властта и масовия избирател ще гладува.

148

Анонимен

преди 2 години

Миро,Миро и ти си от *** глави,времето на ОПГ гроб мина

147

Миро

преди 2 години

ГЕРП изобщо не са в трудна позиция доценте ГЕРП ще гледат сеира на Радев и радевци.В най-трудна позиция ще бъде народа.Лошото е,че тези са много нагли и големи мошеници и оставки не дава.Така,че нищо добро не ни чака но кой каквото си надроби това ще яде .Как да убедиш един чалгар ,че Дългия си е чиста мутра ,че тия около него са същите мошеници.Това са насметени хорица и вървят на инат .А хората са казали - инат глава къса

146

BB

преди 2 години

До 163Голям *** си

145

Престарял емигрант

преди 2 години

Не позволявайте да сменяте едни мутри с други. Само ще забавите развитието на България. Борисов си има грешки, но тези ,които ще дойдат са по -опасни от него.Ще ни спрат еврофондовете още на 1 месец.После идва поскъпаване и....Жан Виденова зима.не се заблуждавайте със Славчо и неговата партия.Та вижте Рашков....Има 19 луксозни имоти в България. От закуски ли е спестявал през тези 40години?

144

Читател

преди 2 години

Хората очакваха с годините, този да поумнее и да спре да диша пръ..та на Боко,но уви.Явно,финикийските книжа,са размътили това което е в кратуната на този обслужващ герберугите.

143

Анонимен

преди 2 години

а фирма ИТН от кой свят я изкара, че не разбрах