18

САЩ

преди 2 години

В отговор на зова на "президента" ние, гражданите на САЩ няма да се ваксинираме.

17

Дан сан

преди 2 години

Д еменцията и той доктор станал, и той взел да разбира от вирусология и да дава безценни съвети.

16

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези варианти и вариант-чета. Оставете ни най-после на мира. В почти всички страни заразените намаляват. Сега се чудят какво да измислят, че да продължава психозата. В болницата, където работя, няма болни с Корона вирус. Но всеки ден идват ваксинирани със странични реакции. За щастие само леки, но хората са уплашени и за всяко нещо търсят лекарска помощ. Болницата е в Западна Европа.

15

Анонимен

преди 2 години

Ще пробваме и ще видим! Българинът държи на естествения имунитет. Щото слуша неграмотните антиваксъри.

14

дъртаци

преди 2 години

Тия страхливи ли са ,или са алчни?!?

13

Ха-ха

преди 2 години

Демента е като грамофон с пружина-навиват го и плещи едно и също.Дали още има хора,които смятат,че американският президент има собствена воля?Щото Байдън е окончателното доказателство,че такова нещо НЯМА!Всички президенти(след Кенеди) са кукли на конци.

12

Истината

преди 2 години

Тоз изкуфелия пък от къде знае да е не е експерт по вируси???

11

Анонимен

преди 2 години

До 6.....Доналд Тръмп щеше да спре всичките идиотии с времето - вируси, локдауни. Той направи много да разчисти педофилите - масонския елит, който извършва гнусни ритуали с деца и се кланя на Сатаната. Беше ги подпукал здраво на всички нива. Затова изманипулираха изборите. Дедо Байдън е от най-гнусните, клоун с деменция. Чрез фалшивите медии нямаше нищо за инстинските успехи на Тръмп в кинономиката и политиката, само фалшиви новини и deepfake видеа. САЩ е гетото на "озарените".

10

Анонимен

преди 2 години

Вече знаем какъв е плана. Благодаря, че ни осведоми, но по стар навик смятаме да не го изпълним.

9

Изненадани?

преди 2 години

"Всички се ваксинирахме - но ваксината няма да работи защото и вируса се е изменил!" - американска работа! Хайли-лайкли стил!

8

Анонимен

преди 2 години

Не смеят да кажат че корона вируса е китайски .Не смеят да кажат че "Делта" щамът е индийски . Няма и да спират авио корпорациите да си правят парички и така хората да разпостраняват чрез пътувания вируса! Алчността надделява над разума и застрашава здравето на хората .

7

Анонимен

преди 2 години

Бай Данчо ли го измисли това? той направо велик, веднага да се направи една плакета с това велико изказване и да се прати в космоса..Данчоооо, знаеш ли на коя планета се намираш?

6

Анонимен

преди 2 години

На Joe Bidet му подпари под опашката като разбра че няма да стигне дори и близо до тея 70% ваксинации с отровата за която либерастията си мечтаеше. Сега почнал и да заплашва. Либерастията е РАК за ВСЯКО общество. РАК който трябва да се отреже. Joe Bidet не е никакъв президент, а инсталирана кукла, чиито памперси трябва да се сменят дневно от демоН-РАТ-ската престъпна мафия. Истинският президент на САЩ е Donald J Trump. ЗАВИНАГИ!

5

123

преди 2 години

Няма никакви ваксини. Това са бавнодействащи отрови.

4

Киро

преди 2 години

Доказано не е нито едно от двете, доказателство данните за Индия на сайта worldometers.info, а там има източник на информацията. Вълната в Индия вече затихна, с нарастването и спада трая около 3 месеца, както навсякъде другаде в света. Броят на заразените и броят на починалите съотнесен към населението на страната показва по-ниска заболеваемост и смъртност от вълните на която и да е Европейска страна и на САЩ. UK от вече месец имат покачване, почти стигнаха пика, най-ниската им вълна е това.

3

Анонимен

преди 2 години

bg medii sa offshorni teroristi.

2

:)

преди 2 години

Дано поизбие индиици

1

Анонимен

преди 2 години

На тази усмивка и майка не може да повярва.