19

Бай Иван

преди 2 години

Умно-красивите парвенюта да пият една студена вода ;) !!!

18

До 5 Чоко

преди 2 години

... и чокоподобните . Май не сте наясно, че резервацията чрез туроператор излиза по-евтино, в сравнение с пряката резервация с хотел или авиокомпания. Проблем има ако някой туроператор фалира, както е в случая.

17

темео

преди 2 години

данаяс ет дона ферентис - е казано мнооого отдавна

16

Отивайте пак

преди 2 години

на почивка във Византия! Гепят парите и дори не бегат! А вие - им давайте, давайте! Браво!

15

Анонимен

преди 2 години

150 000 вероятно са всички клиенти на агенцията, няма как да са само българи, няма толкова народ тук. Освен това нашенци масово пълнят багажниците с домати и консерви и се договарят на място за квартира. Малцина ползват туроператор особено за Гърция...

14

Албания е новия рай!

преди 2 години

Взимай бански и в албанско.Там е супер еФтинджос, не отидеш ли си пocт.

13

:)

преди 2 години

Като си ги вземат тези стотинки нашите хора от селата. Да си го харчат със здраве. Ще научат и ценен урок. Не се занимавай с гърци и турци.

12

-Отче имам грях!

преди 2 години

Измамих эврэин.-Това не е грях,това е чудо!!

11

Трудовакъ

преди 2 години

Още преди много векове древните мъдреци са казали: когато грък се ражда - евреин реве!

10

тъй де

преди 2 години

Без пари да е, пак няма да вися по опашки за да посетя малаките!

9

Тук е ДС мафиотски

преди 2 години

рай, ОМЕРТА действа - всеки знай.Засегнеш ли големи интереси, дори и застрахован, ще отидеш на небето.

8

Гол бос Ганьо голтак

преди 2 години

на Европа, тръгнал гърците лукави и хитри да оправя.Идва гладна Зима, байганьовци дали фира мноого ще има.

7

Барба Ганьо

преди 2 години

Одете у гръчко , одете , одете да ви мандъсат , одите , одите ..... Честито , от маля*ка пара и от змийче пи***е :) :) :)

6

Анонимен

преди 2 години

Жалко, няма да могат комплекксираните селляндури да ходят да видят камъняците у Гръция ! Ще пият една студена вода и бегом на селоооо

5

Анонимен

преди 2 години

А нашите колко връщат? Питамза вдин приятелВсе плюем другите а не си виждаме нашето блато. Вместо да пишите ала бала празни глупости се хванете направете една хубава статия за изгорялите с туристически фирми завлекли стотици, за мафията обгърнала черноморието, и подобни

4

Чоко

преди 2 години

Продължавам да не разбирам хората , които резервират с помоща на посредници. Колко по-евтино излиза ако влезете в пряк контакт с хотела или мястото за настаняване. Дори и използването на он-лайн сайтове за резервации не дава такива възможности, защото и там се плащат едни пари за комисионна.

3

Анонимен

преди 2 години

Първо, ясен е профилът на използващи туроператор, за да идат до Гърция. *** до един. Второ, ако имаха акъл, плащат с кредитна карта и при неосъществено пътуване се прави chargeback и всичко си идва на мястото. Миналата година покрай пандемията и аз имах провалени ски в Швейцария. Не съм си и правил труда да си искам парите от Booking. Директен спор до Visа и оспорване на трансакцията. В 101% от случаите парите се връщат. Имайте финансова култура.

2

АнонимеН

преди 2 години

ОЩЕ ОТ ДРЕВНИ ВРЕМЕНА Е ЗАЛОЖЕНО, ЧЕ ГРЪКА ЩЕ ТЕ ИЗМАМИ! ПРИ НАЛИЧИЕТО НА БООКИНГ , ДА СИ РЕЗЕРВИРАШ ХОТЕЛ В ГЪРЦИЯ Е СМЕХОТВОРНО. И САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ МОЖЕ ДА СИ КУПИШ ОНЛАЙН И ДОРИ ДА СИ ИЗБЕРЕШ МЯСТОТО КЪДЕ ДА СЕДИШ И ТО ЗА ОТИВАНЕ И ВРЪЩАНЕ!

1

Анонимен

преди 2 години

То е с много оператори така. Кой е застрахован (от българските) и кога му изтича застраховката можете да видите и сами в интернет, тези данни се публикуват. На каква стойност е застраховката също пише. То малко финансова грамотност няма да ви навреди.