7

Анонимен

преди 2 години

ай по-полека с лъжите и преувеличаванките. Тоя дето надува скоростта над 300км/ч явно е на 3 чехуидни бири и е дигал на мопеда си най-много 36км/ч. Само за баланс, кликнете си да видите торнадата в щатите каква сила имат и как коли и трактори "летят" , как коренут на торнадото все едно с огрони циркуляри изтърква дълбоки канали през аутубаните и площадите. Надуват за да плашат, а в щатите хората знаят как да се спасят, къде да се крият и кому, кога и как да помагат. Чехите имат ЧЕЗ културата

6

Гиб Мелсън

преди 2 години

Чехите не са имали такива поражения дори по време на втората световна война, тъй като не са участвали в реални бойни действия. Напрви ми впечатление солидарността на чехите едни спрямо други. Тази жена която гледаше от колата, на няколко пъти каза "Худаци". Което означва "Горките хора" . При нас липсва такава солидарност. На никой не пука какво ще стане с къщата на друг българин.

5

До Ян Козина

преди 2 години

Има всяка година торнада на различни места в Европа. Не е като в САЩ обаче да се случват винаги в едни и същи територии.

4

да знаете

преди 2 години

Климата се променя сериозно бързо, а тук до оня ден екип от специалисти по всичко се бореха с някакъв вирус! Тези "специалисти" са, Буцето Борисоff, Фантомас Муфтаджийски, Мустак Кантарски, Кунчо Мунчев, Балтьо Балтиев и т.н.

3

Аз

преди 2 години

Смеете се на климатичните промени и на Грета, но като ви удари къщата след време едно торнадо друго ще пеете... Климатът се променя и то драстично!

2

Ян Козина

преди 2 години

Торнадо в Чехия? Това наистина е природен феномен. Не знам дали някога въобще е имало торнадо на територията на Европа. Мисля, че никога.

1

Млад социалист

преди 2 години

Оставка на Борисов и Гешев