33

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

До Доабоната е на мо~~~Много си нервно бе триполовото, да не си в цикъл?!Ела на брега да си намериш руски мужик...

32

Ха-ха

преди 2 години

Допреди 2-3 дни усилено се пускаха статии,че руснаците масово продават и сега изведнъж тенденцията се обърна?Впрочем,това че рублата се сринала преди 2 години откъде го измислихте?Рублата поевтиня от 32 за долар до 70 за долар през 2014г и оттогава на практика не е мръднала-вече седма година.Доходите се върнаха на предвоенните нива,а миналогодишните проблеми са заради ковида(като навсякъде).Може би извода е,че руснаците продават както и другите чужденци имали неблагоразумието да купят имот в БГ

31

Веско

преди 2 години

До Анонимен 22Историята не ви е силна страна, пък и географията. Не можеш да сравняваш Донецк с Поморие. Но можеш с Прищина.

30

Анонимен

преди 2 години

До абоната е на мо~~~реТурците си знаят мястото, докато на руснаците требва постояно да сме им длъжни :)) Турчин ще те разбере, ама руснак не :))

29

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

На морето ни има силно турско присъствие(долу колега спомена нещо), но на байганьовците им са мнооого дебели главите да го разберат.Просто турската империя е по-близо от руската, а техните хора тук не са за подценяване.

28

Анонимен

преди 2 години

Тичам да ку пя ,че то свършили - ха ха ха !тая "малая масква" е некъв отврат -блок до блока и пътечки между тях - просто гнусно огромно презастрояване - а плажчетата минички няма място за толкоз раскини.и навсякъде плямпат по руски - отврааат

27

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Купуват имоти в пребрежните морски села.Не са руснаци купувачите.Недейте да разсъждавате защо и какво...легайте си!Сезона е поредно провален от алчните мутри.То каво ли не е провалено, щом те го докопат?!?!

26

Haha

преди 2 години

По цялото море има мейстрим имоти по 500 окро квадрата. С такса поддръжка, мебели виденов о дъното на строителството, напред народе, друго е да се хвалиш на селските беци че имаш апартамент на морето нали? Хаха

25

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

Преди години продадоха вилите си в Подмосковието, а излъгани, че ще отдават под наем изгодно, купиха тук.Купете ги вие, некачествените апартаменти, високи такси подръжка на затворения комплекс, а паркоместото е лукс нЕкъв.

24

Гъзобетон

преди 2 години

То пък едни имоти, всичко гипс картон, ако пръднеш на 4-тия етаж се чува пред блока. СмеЕЕЕХ

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22Какви необикновенни руснаци са ? :)) Един се опита да се направи, аз повиках рускинята която ми се слагаше да ми превежда, тя се обиди :)))) Голема работа са :)

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 Плащане има, но не от брокерите, а от Кремъл. Някакви дребни сделчици не са причината, пореди която медиите масивно те заливат с такива новини.

21

Анонимен

преди 2 години

Хахахха тая държава всичко в измама. Вчера продаваха, днес брокерите платиха и новината вече е друга. Трябва да си хипер *** да купуваш имоти в България

20

Анонимен

преди 2 години

До Млад Гларус По принцип си прав, но трябва да разбереш, че руснаците в България не са обикновени собственици. Първо, тях Русия ги насърчава да се заселват така: ако се чудиш защо, погледни Луганск и Донецк в момента. Второ, България е страна от ЕС, ако имат адрес и имоти, някога могат да вземат и българско гражданство. Трето, рускините винаги са били използвани от Русия като средство за развитие на шпионската им мрежа. За теб може да е удоволствие - докато не затънеш.

19

Анонимен

преди 2 години

Само ваксините се рекламират по-неистово от имотните сделки. Мисрете и защо.

18

Млад Гларус

преди 2 години

Това с купуването на имоти не го разбирам (освен ако не го използваш да го даваш под наем) но и тогова ще ти отнеме години да си избиеш парите. Тъй като имам апартамент от дядо, хем ми се свиди да го продам, хем не искам да го давам за квартира и други хора да живеят в него, хем аз не живея в него, но му плащам данъците... Според мен купуването на имот е заробване на едно място. Най-добре е да си под наем. Защото можеш да живееш и работиш където си поискаш!

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 "Нормално, след като сме им врагове вече :)) Даже изпуснах една загоряла рускиня, взе да ми приказва на руски, въпреки че живее във Варна..... отрязах я :))" Още едно време се вземаха точки за рускиня, а тогава нямаше много избор. Сега, когато има, се вземат тройно повече точки. Да не говорим за многократно повишения риск от венерически болести и СПИН. Струва ли си?

16

Boto

преди 2 години

Това е щото сме с Нато и Европейския съюз. Ако бяхме с тях щяха да ни дават крючовете безплатно да им обитаваме апартаментите. Има ли ценоразпис за платените статии?Примерно ако се споченава, че апартаментите се продават като топал хляб - 100 леваАко в статията пише за братята руснаци - още 50 леваАко обяснава, че европейския съюз ни заробва - 200 лева.Възхвала на Путин - медал и ти стиска ръката.

15

Мнителен

преди 2 години

само в Бургаска област (без Бургас и Айтос), в 18 населени места (градове и села от областта) от направената справка в сайта imot.bg колко 1, 2, 3 и 4-стайни апартаменти са обявени за продажба излезе следния резултат: предлагат се 7 135 такива апартаменти. Голяма криза и недостиг на жилища, хахахахаха, по скоро крах и пълен провал за общини, инвеститори, лакоми руснаци, англичани и други. Вървят с големи крачки след Банско, там се предлагат за продажба над 1 000 броя. а гарсониерите са по 10-12к

14

Анонимен

преди 2 години

Българките не са известни в бранша, докато рускините са :)) Явно не си имал българска приятелка ? Можеш да правиш всичко, ама ако ги отрежеш става опасно :)