28

Анонимен

преди 2 години

Време е съда да взима под внимание видео записите. Живеем в 2021 година и разни съдии ще викат на чернпто бяло според рушвета и няма да гледат записи. Това е трагично. Държавата да ги маха от постовете им.

27

Анонимен

преди 2 години

европейските граждани са длъжни да му плащат на тоя и майка му евросубсидиите и да им купуват аудита джипове защото всички са им длъжни на великите смрадливи български връзкари бейове некадърни ***

26

Анонимен

преди 2 години

да го пускат милионера да продължава да живее на гърба на европейските данъкоплатци и да присвоява субсидии с майка си и да си купуват джипове и да газят хората от наглото племе на некадърниците връзкари българи! да наистина имат нужда от евросубсидии защото са нагли връзкари и с евросубсидиите си купуват луксозни джипове аудита! това са великите българи *** смрадта на европа и света

25

Анонимен

преди 2 години

наркомана на мама , -За това това трябва да се почне от Майкккаттта . -Режи и пръст по-пръст и хвърляй на животните

24

Анонимен

преди 2 години

яаа

23

Анонимен

преди 2 години

Проточват делото, за да се забрави. Не трябва да се позволява това. Сега ще започнат да измират свидетели, експерти и не знам си какво, само и само да отърват убиеца.

22

Анонимен

преди 2 години

Има ли изненадани?

21

мак

преди 2 години

Правят всичко за да се проточи това дело, за да се окаже, че из.р.ода е прекалено дълго в ареста и трябва да бъде пуснат. Толкова очевидно дело, записи от камери, бясна скорост и дрога, а се влачи вече толкова време. С цел да се отърве тоя. Задава се нищо и никаква присъда.

20

Д-р Исня

преди 2 години

Ясна е работата, щом не е ясно дали е било без да иска. Трябват още пари.

19

Анонимен

преди 2 години

Всички съдии са комунисти.Там е проблемът на държавата

18

Роза

преди 2 години

Каквото и да стане с Кристиан,на каквото и да го осъдят,едно е сигурно-случаят преобърна живота му и той никога вече няма да бъде същия.Нали целта на наказанието е"поправянето и превъзпитанието на осъдения".Дали ще се промени към по-добро или към по -лошо-не се знае.Жалко за Милен,който липсва на толкова много хора!

17

А кога

преди 2 години

Р.Овч. ще лежи ефективно в панделата??!При браатчедите.Една зима само.П.П.И белата златка-за национално предателство.

16

Анонимен

преди 2 години

Брей! Чак експерт убиха!

15

Анонимен

преди 2 години

Цветков е нарушил закона за пътищата и се е препречил, което е противоконституционно.

14

До 13

преди 2 години

Не е вярно че не работи съда работи и то с много пари а обвиняемия има затова делото се протака

13

До коментар 13

преди 2 години

Таран колу кръвта вода не става.вдичко е сценатии.те в Турция,българите в българия.да си правят сценариите в Турция.

12

Край

преди 2 години

На българския "съд" му трябваха 4г. за да осъди Енимехмедов за заплахата към Доган с газов пищов направена пред 300 свидетели и 3 телевизии.За този ще му трябват 6г. за престъпление извършено пред 30 свидетели и 5 камери.Братя българи - съда ви не работи - само вас ви работи

11

Анонимен

преди 2 години

В тези мътни бг. времена май нещо спъва правосъдието , а и в този случай може би е важно да се разкрие кой стои зад деянието или кой знае....поръчители?!

10

ПроСоТо

преди 2 години

В подкрепа на това,което е отбелязал колегата долу:-...Ами ако искаш да протакаш нещо до безкрай,или съставяш "комисия",или се обръщаш към "експерти" за неща,за които както си отбелязал,са безкрайно ясни и на първолачетата...Но така е!..В "Територията"..Аз наистина започвам да се плаша!...Нима сме обречени?!

9

Анон

преди 2 години

по добре да го пуснат аз го чакам поръчал съм го за 60 000 евро цветков му бях фен