116

Реалист

преди 2 години

По-високи цени на газа заради предоговорени я от Бойко Борисов начин за определяне на цената му. Преди беше на основата на цената на нефта, но когато нефта започна да поевтинява, Бойко Борисов го предоговори, за да плащаме повече. Помните ли как се хвалеше, че сме щели да купуваме по-евтино, макар че даже за неспециалисти те беше ясно, че ще плащаме повече

115

Анонимен

преди 2 години

Ха честито...Юмрука на Радев се стовари

114

Анонимен

преди 2 години

Другарят Иван Иванов е седесар и костовист, назанчен от второто правителство на Борисов. Това е за по-слабичките умове с поразена от генетични извращения в рода им памет.

113

Анонимен

преди 2 години

До 119 Бибитко не работи за интереса на Брюксел и американците, а за този на Путин. За потока САЩ го заплашиха със санкции още към септември 2020 и май Пеевски го отнесе. Проектът беше обявен като 100% руски интерес срещу интересите на САЩ, защото налага зависимост от Русия. А иначе е ясно, че цената на газта на международния пазар не е причината. Булгартрансгаз и преди потока не е баш на печалба. След милиарди заеми и при ниски приходи от потока как да се изплатят тези пари? От нас, разбира се

112

Анонимен

преди 2 години

Напред към мизерията начело със Слави с трите джипки и шестимата охранители

111

Анонимен

преди 2 години

Цените скачат- гарантирано от Фигуранта.С Бсп, слави,мая и христо- заедно към разрухата

110

Анонимен

преди 2 години

Много енергийни експерти говореха за това, че енергетиката е в колапс и изкуствено се задържат цените, още преди много време, по време на управлението на Тиквата. Но разбира се, гербавите *** не се интересувате от истината. За вас е важно да си вземете стотинките. Давайте, служебното правителство е виновно!

109

Мда

преди 2 години

Май ще докарат хората дотам да си ''чегъртат'' останките от чиниите !

108

Муахаха

преди 2 години

кога Байдън "спечели" им казах в тоя форум - помните ли при Обама какво беше - икономически кризи, войни, преврати, мигранти - това ни чака, смяха ми се и ми се подиграваха. Е, сега като ХиперИнфлацията на Демократите в САЩ, които само знаят как пари се печатат, а не и как се прави икономика, ще видите кон боб яде ли!!

107

въпрос

преди 2 години

а кога 4-ри години по време на Тръмп, петрова беше с Отрицателна цена, давахте ли ни тогава БезПлатно топло?! кога цената пада - цените в България не се променят, кога се качи - веднага цената в България се актуализира!!

106

Гарантирано

преди 2 години

С прогресивното народно правителство няма нищо невъзможно !

105

Мерседес Мечок

преди 2 години

Да Ви е честито, другари и другарки!

104

Ноби

преди 2 години

тоя нямя ли да го чегъртат вече

103

Анонимен

преди 2 години

Това само при комунистите може да се случи.

102

Радой Ралин

преди 2 години

За това ли скачахте по площадите, другари комунисти?

101

Баба Яга

преди 2 години

Винаги е така при другарете.

100

Анонимен

преди 2 години

Да му земеме джипката и да я раздадеме на народа като компенсация за дето повиши цените на газта, да покараме и ние от народа малко джипка.

99

Анонимен

преди 2 години

За по-високите цени на газа благодарете на Бойко Борисов, който предоговори начина за определяне цената на газа и резултата е, че от доста време го купуваме на по-високи цени.

98

Анонимен

преди 2 години

Газпром печели не само от обемите, но и от високите цени на газа, установени в Европа. Въпреки че обикновено падат след края на зимата, този път не. Газпром не бърза да увеличи доставките на газ със заявените от Европа увеличени количества. Тук политиката на компанията е напълно правилна - Газпром печели не от увеличаване на производството, ами от повишаване на цената.

97

Нормално

преди 2 години

САЩ нямат никаква икономика, не произвежда нищо вече. Напечатаха трилиони долари, САЩ са заляти с пари, които се въртяха на фондовите пазари, но вече излизат на потребилския, и това ще се отразу на целия свят, защото всички валути са зависими от цар долар. Цените ще растат главоломно.