156

ПЕТЪР

преди 2 години

КЕВР - НАЙ-ПАРАЗИТНАТА СТРУКТУРА В ДЪРЖАВАТА

155

протестъри

преди 2 години

само славчо чалгата ще вамали цените. гласувайте за итн, славчо е бизнесмен и знае на кого да продаде нашите гласове.

154

ха ха

преди 2 години

Означава че служебното правителство си върши добре работата по надоя на българските граждани.

153

101

преди 2 години

Така става винаги когато БСП се добере до власт

152

Има Такъв Народ

преди 2 години

Абе къде е Баце, нали ни беше девирсифицирал? Още дълги години ще берем плодовете на това негодно управление... те надминаха и баш комунистите по кражби...

151

питане !

преди 2 години

Някой може ли да обясни , защо трябва да съществуват НЕК И БЕХ , каква е ползата от тях , нали има ДКЕВР , ТЕЗИ ШАПКИ БЕХ И НЕК СА ИЗ-ЛИ-ШНИ !?

150

питане !

преди 2 години

А когато е намалявана цената , ЗАЩО ФЪФ Бъ-Гъ ОТНОВО Е БИЛА НАЙ-ВИСОКА , СЪЩО И ЗА ГОРИВАТА -БЕНЗИН и НАФТА?

149

Гошо

преди 2 години

Господина от снимката защо не е в затвора? Сигурно си е платил достатъчно, но е за там.

148

Поли

преди 2 години

Къде е сега служебното правителство, нали уж са против заварените кадри...защо не махнат и членовете на КЕВР, срещу които и Мая Манолова непрестанно лаеше.Или сега не е изгодно да избират свои членове, които също ще трябва да съобщават лошата новина, че пак се увеличава тока и парното?!

147

дрон

преди 2 години

БАТКО каза че ще сме газов хъб и газа ще ни е безплатен ако ГЕРБ управлява.да му ега майката на батко

146

Анонимен

преди 2 години

ЩИРЛИЦ РАЗСЕЯНО ОТПИВАШЕ НА БАРА ОТ 12-ГОДИШНОТО ОТЛЕЖАЛО УИСКИ, КОГАТО НЯКОЙ ГРУБО ГО ИЗБУТА И СИ ПОРЪЧА БИРА. "КОСТОВ" - ПОМИСЛИ СИ ЩИРЛИЦ. "ЩИРЛИЦ" - ПОМИСЛИ СИ КОСТОВ. А НА МАСАТА ЗАД ТЯХ ДР. ИВАН ИВАНОВ СИ ПОМИСЛИ - "ПАК УСПЕШННО ЗАЩИТИХМЕ БЪЛГАРСКИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ИНТЕРЕСИ".

145

Предоговарянето

преди 2 години

Резултатът е, че вместо да поевтинее, както казваше Бойко Борисов, газът поскъпна, защото петролните деривати поевтиняха след предоговарянето. Поредната престъпна некадърност на ГЕРБ, от която страдаме всички.

144

Предоговарянето

преди 2 години

Новина от 3 март 2020 от сайта на правителството #### С над 40 % намалява цената на природния газ за България, обяви министър-председателят Бойко Борисов на брифинг в Министерския съвет. Намалението е в резултат на преговорите между "Булгаргаз" ЕАД и ПАО "Газпром" за промяна на цената за доставка на природния газ .... Така е постигната договореност за промяна на формирането на цената на природния газ на месечна база. До момента цената се определяше на база на петролните деривати. В новата формула основна част от компонентата ще се формира от цената на регионалните пазари. В резултат от въвежда

143

мен

преди 2 години

в швейцария ток за тристайно жилище без никакви икономии е 80 лева на месец. в швейцария където заплатите на хората са от 10 до 20 пъти по високи. швейцарците от къде купуват газ и петрол? и уран?

142

Помнещ

преди 2 години

Цената на газа беше вързана към цената на нефта, но когато цената на нефта започна да пада, Бойко Борисов предоговори машина на ценообразуване, с което отвърза цената на газа от цената на нефта и сега плащаме по-скъпо. Ако не го беше направил сега цената на газа щеше да е около два пъти по-ниска.

141

стааар питащ ...

преди 2 години

Колко питам , за какво са ни НЕК и БЕХ , каква е тяхната ''работа'' ?

140

Бунгар

преди 2 години

До абе ей!!!! 157 Знам,че се пише -еВтино. Нарочно съм го написъл с ,,Ф,,. Добре сме го заимставали от гърците/гърцизъм/,и те го пишат с ,,Ф,,.Виждам,че си,, Вреден човек,, т.е си В ред,което означава,че си точен,независимо,че българите сме му обърнали Славянския смисъл на тази дума.

139

Анонимен

преди 2 години

дъртия, а рашкоф що не е пенсионер?

138

дъртия

преди 2 години

Какво общо има цената на тока с петрола и природния газ? Не ползва ни едното, ни другото. Ей това дъртия що не е пенсионер?

137

Хунта вън!

преди 2 години

Ало правителството, къде сте бе?