20

Липидна Наночастица

преди 2 години

Поставете рекламен билборд с портрета на Георги Коритаров, с музикално оформление някоя от песен с Ваня Костова.

19

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте коридорите, върнете ваксините на Европа. Тука не ги заслужават.

18

ха ха

преди 2 години

80% от БГ медици ,не искат ГМО ваксини. Те не са послушни овце като западняците!?!

17

Анонимен

преди 2 години

Докато си разказвате тука страшни случки за ваксините , Европа се ваксинира, америка се ваксинира и ще останат африканци, българи и Македония неваксинирани и ще ги отнесе четвъртата и петата вълна. Айде Африка нямат ваксини, чакат дарения. Ами вие? Виж статистиката- Македония и България на опашката. Що ли, щото и те са българи.

16

не разбрал

преди 2 години

Защо уа?!

15

До 13 от доктор

преди 2 години

Няма как да се изнесат конкретни данни за пострадалите от ваксинация, тъй като:1) Не може да се установи конкретна причина за автоимунните заболявания. 2) Не може да се установи причината за други, или сърдечно-съдови, или заболявания на кръвта. Практически е неприложимо, особено като се има предвид, че някои усложнения може да настъпят дълго време след ваксинация3) Всичко възможно се прави за да се отклони връзката между заболяванията и ваксинацията.

14

Стивън Кинг

преди 2 години

То, малко като Зеленият път...

13

Анонимен

преди 2 години

Дай източник за тези 15000 починали от ваксините и за 1,5 млн. пострадали. Няма как да дадеш, защото няма такива данни. Болестта се преувеличи доста, това е факт, ваксината не е кой знае колко необходима, също е така. Но да си измисляме умрели и пострадали от ваксината е абсолютно малоумно. И един във фейсбук каза, е също като една жена пред блока каза. Лошото е, че прости с измислени неща, подкопават здравомислещи критици на мерките, които се обосновават с истински факти.

12

Shtagi

преди 2 години

Повече от 30% няма да ваксинират. При 7мил. без децата 6мил., по 30% по две ваксини 3 600 000 ваксини. В момента сме на 1 700 000.Сега ваксинацията е почти спряла. Обявяваните ежедневно ваксинирани са основно за втора ваксина. Ще стигнат до около 3 милиона и нещо и край.

11

neon7

преди 2 години

Дори да направите златни коридори,балъците свършиха ! ДО 19 юни в ЕС СЛЕД ВАКСИНА СА ПОЧИНАЛИ 15 472 души и СА ПОСТРАДАЛИ 1 509 266 души над 50% СЕРИОЗНО - EUDRAVIGILANCE . Време е за край на експеримента !!!

10

славянин

преди 2 години

Абе то хубаво че има зелени коридори, ама има ли още пасящи зелена трева добичета, които да минат по зелените коридори!?

9

До германеца

преди 2 години

Ми то в целия свят са ваксинирани 10%. И не е от недостиг на ваксини. Има повече от желаещите. Англетата са ,,най-умните, та затова ще стоят затворени. Че как иначе ще ги бодат през няколко месеца.

8

Анонимен

преди 2 години

По зеления коридор се стига право в рая. Само дето все още не знаем за колко време.

7

Германец

преди 2 години

Мисля, че на територията максимума, който можем да очакваме е 20% ваксинирани. Като знаем, че 80% са... как да го кажем.... особени :)

6

Анонимен

преди 2 години

Сигурно скоро ще почнат да чукат и по вратите на хората да ги карат да се ваксинират. Става смешно вече и жалко.

5

От Берлин

преди 2 години

Айде балъците на опашката... После ще ми плачете на умряло!

4

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Ако искате може да ви тегля една ваксина през уикенда.Може в мола или може в храстите в парка или може на домашен адрес...Без странични ефекти и тромбози гарантирано.

3

Рекламно съобщение

преди 2 години

Пълнене на запалки, точене на ножове, смяна на токчета и ваксиниране. В София на Сточна гара срещу магазина за фаянс.

2

Германец

преди 2 години

Още няколко хиляди пирона в ковчега на антиваксърската секта. Топите се като лански сняг :)

1

x

преди 2 години

Останаха ли балъци?