19

до 17

преди 2 години

Предпочитам да вярвам, че пищещите тук НЕ СА представителна извадка за България. Няма как да сме толкова невежи, неграмотни и зли. Подозирам също така и че голяма част от коментиращите им се плаща да пишат и слагат сътветни плюсове и минуси.

18

Делта варианта

преди 2 години

До въпрос Със същата...като Коритаров!!!

17

Demonaz

преди 2 години

Вещица да отива се ваксинира! Нали е в рисковите групи на кромид_19. Прилича на гоблин ужас...

16

Анонимен

преди 2 години

Фрапантно невежество и ескалация на омразата. Това ли са българите или просто читателите тук са от определена прослойка и етнос. ? Няма да чета повече форума.

15

Билал Джонсън

преди 2 години

Баааси удобнуту с тоя коронавирус... Всички си стоят по домовете, няма много пазарувания и простолюдието прибягва до магазина само за най-необходимото... щотооо, с тоя Брексит, търговските договори все още не са готови , все още транспорта не е уреден , все още много фирми не знаят какво да правят и доставките на храни и стоки или много се забавят или въобще не пристигат. Какво ли ще стане ако всички на Острова пазаруваха както са свикнали да пазаруват преди "пандемията". Машшала на тоя вирОс ..

14

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

До ваксините - Мъчителните гърчове на вашето съзнание са интересен поглед към мозъчната дейност на типичния ковиваксър. Благодаря.

13

Анонимен

преди 2 години

От човека на снимката бих изслушал всякакви съвети за здравето си. Личи си, че знае какво говори

12

Лунатик

преди 2 години

Марсоходите като се приберат след 2 години, ще плъзне Марсианския щам на Коронарката.

11

Sik

преди 2 години

Те тия умници няма да кажат че е от ваксините. Да не са ***.Затова измислят разни глупости.Искам да попитам някой умници защо СЗО не разрешава аутопсия на починал от к19

10

do 9

преди 2 години

Не Delta е бета версията на новия щам на Бил Гейт - Delta Plus, него като го пуснат в UK няма да сварват да прибират труповете от кръчмите

9

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам много от политически игри и лъжите на СЗО. Тоз "Делта" вариант да не е някакъв страничен ефект от ваксинирането ?

8

И к'во излиза?

преди 2 години

Колкото повече набучени, толкова повече заразени. И вируса побъркахте с тези бъркочи, дето ги кръстихте ваксини.

7

Сат Н

преди 2 години

Какво трябва да значи това "резистентен към ваксини"? Ваксината не е сррум или антибиотик. Ваксината не се бори с вируса.

6

Глобалистите

преди 2 години

Обещаха Земята на Европа на Китай (там земята вече не стига 1.6 милиарда да се изхранват), така че Геноцидът над Бялата Раса трябва да бъде Завършен!

5

Анонимен

преди 2 години

Най-добре да си слагаме въжето! Тия няма да ни оставят!

4

въпрос

преди 2 години

"Внезапно почина актьорът и сценарист на Биг Брадър Иво Кръстев"с коя Ваксина са го имунизирали, знае ли се?!

3

 ваксините

преди 2 години

целта не е да не се разболеееш а да преболедеуваш възможно най-лекотова е смисъла на ваксинитекакто всеки е преболедувал грип така и ще преболедува ковид но ако се е ваксинирал ще го изкара като нормална настинкатия 40-60-90% спрете да ги давате това са статистически данни сложно определени за да се сравняват ефективности между ваксини не означава че на 100 човека 40 ще се разболеят или нещо подобно. тези проценти се генерират на базата на стат извадки от стотици хиляди

2

е Нали

преди 2 години

на Острова бяха 70% ваксинирани със Стаден Имунитет?!

1

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя фалшив вирос бе!!!