15

тц тц

преди 2 години

Това,че е красива е най-малкото.Анджелина си е била най-красивата актриса и все още е,а до това дали някои пишат простотии от рода,че не е биологична жена,това никой не трябва да го касае и е нейн личен здравословен избор.Тя вече си е изпълнила целите в животс и сега е отдадена на децата си,новите проекти..А вие злобари,вашата цел в живота е да лежите на дивана и нищо съществено да не правите.

14

Кико

преди 2 години

Ако Деп я остави,одма я вземам Амбър! И мама много ще се зарадва на такава булка!

13

Анонимен

преди 2 години

Тази буквално се опита да изценира побой и му го каза в запис че е излъгала съдии и журито но не й се получи .Добре че записите изтекоха и са видя каква е !Джони Деп никога не я е закачал ,напротив искаше да се разделят по човешки но Амбърчето искаше да се направи на me too да го одруса за мноо пари (в холивуд като мине една възраст само така може да припечелваш).За това че е евтина версия на Джоли е искал да каже че е е само лице г*з и ц*ци .Няма талант само външна временна "красота"

12

Ще го обидя 3-пъти

преди 2 години

И ще забрави за Джолито ...

11

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък кога стана толкова нагъл да обижда хора. Тя пък джолии много яка понеже. Ако и махнеш всички операции и китове .... средностатистически български мъж няма да е пипне. Вижте и снимки преди да стане богата..... отврат

10

Анонимен

преди 2 години

Джон Деп е скъпата версия на американски клошар.

9

;

преди 2 години

Амжър е по-красива от Джоли , а Джонето дори не може да бъде евтината версия на Брсд Пит , който е абсолютен , все едно Батман , никой не може да докосне батман ! Джонето напоследък е на ниво асенката балтечки , явно много взима.

8

Горд Бял Мъж

преди 2 години

тоя Деп Джони или вече не му излита самолета или е джендр, щото такава Арийка не е за изпускане, добре че се стима гола в оня иначе *** филм от 2008 "Информаторите", та да покаже на света какво е Бяла Богиня!

7

Анонимен

преди 2 години

И тоя е един сбърканяк, на всичкото отгоре и грозен. Парите го правят красив за някои жени.

6

Анонимен

преди 2 години

Първо, Джолито биологично вече не е жена защото двете гърди са й изрязани, а също така матката и яйчниците; всичко това превантивно защото лекарите я излъгаха, че имало някакъв процент да се разболее от рак, естествено тя е платила няколко милиона за тези интервенции. Второ, Амбърката е по-млада и по-красива, но щом са били тези скандали в къщи явно хич я няма в леглото и като човек, в допълнение като актриса хич я няма. И двете са п п, но са известни и ги приемат като модел за жени в САЩ.

5

Анонимен

преди 2 години

Цепеняк си е Амбърчето. Ако ми е навита ще й пусна.

4

Анонимен

преди 2 години

Джолито е вече дърта ***, а дали Амбър е скъпа или евтина к-ва е въпрос на това колко пари имаш

3

Анонимен

преди 2 години

Да се пробва сега. Тя Джолито е разведена вече. Ама не ще. Друго си е младото, пък било то и евтина версия. Добре поне, че Джони Деп си пада по жени, щото рядко се случва вече при мъжете.

2

Анонимен

преди 2 години

Изрязах си статията и я залепих в тоалетната. Ще я препрочитам всяка сутрин по време на дългия престой там.

1

пенсионер-ветеран

преди 2 години

НЕ ВЯРНО, Амбър е Богиня, а Джоли дори не е Жена!