19

ПроСоТо

преди 2 години

Добре де,много жалко за смъртта на детето..Наистина!...Но "българче"?...Какъв СМИСЪЛ са вложили авторите?...Вероятно са искали да напишат "Двегодишно дете с българско гражданство.."?...Какво "лошо" или "срамно" има в това,да наричаме нещата с истинските им имена?!

18

Анонимен

преди 2 години

В Европа не може човек да си купи дори един антибиотик, от една страна живота им е устроен, но от друга , това е един модерен концлагер , в буквалния смисъл. Бог да го прости детенцето, няма значение дали е българче или ромче, това е невинно дете!

17

ко ?

преди 2 години

българче ?! ?! ?!

16

баба мара

преди 2 години

ако са верни годините на родителите не са индиици трагедия за семеиството

15

мангела меркел

преди 2 години

Няма зачение че е ром истината е че медицината лекарите и заболекари в западна европа са скрити расисти и могат да бъдат сравнени със терори..и организаций като ислямска държава.Какво като имам Български пройзход терор..ата медицина лекари в германистан ме принудиха зимата да пътъвам при -20 градуса за България да плащам приватно отказват ми лечение иначе терор.тите лекари германистан плашат те със съд че си поставил 1 звезда като оценка в гоогъл.

14

Анонимен

преди 2 години

Ще опитам да съм обективен, въпреки, че съм субект. Да, дете е, но е шведче. Жалко, че дете е починало, но шведите много не ги обичаме защото ни крадат и убиват в собствената държава. Ще цитирам любимите на нашите демократи американци по повод убийствата на деца индианци през 19 век: "И гнидите един ден стават въшки"! Мисля, че ген. Къстър го е казал. Така, че има за какво доста българи да са озлобени, не че е хубаво.

13

Анонимен

преди 2 години

Изтрил коментар:Айде, сега европейските лекари го от отнесоха.....Изтрит. Що ли :) Да не сте взели Миролюба на работа?

12

Анонимен

преди 2 години

Плаки в гърлото това ще да е от ангина,покрито с бели полепнали петна,които след туй предизвикват гнойни възпаление навътре в гърлото и щом се забележат понеже детето е вдигнало температура и се взимат мерки,та най-бързо е тези петна на каквато дълбочина да са,но обикновено не са толкоз дълбоко да се натрият,разтрият умело и бързо няколко пъти надясно-наляво с пръст показалец обвит с марля завързана плътно и добре прикрепена намокрена в растор от вода със сода бикарбонат/готварска сода

11

Анонимен

преди 2 години

е как само оплакване, родата не се ли събра пред болницата да бие лекарите

10

Анонимен

преди 2 години

Коментарите са потресаващи. :( Да почива в мир!

9

Анонимен

преди 2 години

Алооо все пак Дете е починало бе Раси.сти. Това е невинна душичка. Нямате ли деца или вие сте наркомани пияници и пеееераси. Дано никога не разберете какво е да ви у..мре дете.

8

Ясен Петров

преди 2 години

Въпреки че са православни, те са изразили желание да направят служба за сина си в католическата църква на общината...Шведи са най-вероятно.

7

Чичо

преди 2 години

Ковид, най-вероятно.

6

Анонимен

преди 2 години

Не ми мяза на българче,ама щом така казвате

5

Мале мале

преди 2 години

Колко много злоба в коментарите. Говорим за 2 годишно дете. Няма значение етническия произход. На никого не пожелавам такава трагедия. Изводите са ясни.

4

За лилавите

преди 2 години

Бумеранг

3

не разбрал

преди 2 години

Диего на дедо Динго ли е кгъстен?!

2

аз

преди 2 години

Стават такива неща в медицинската практика навсякъде по света. Айде сега тумбата пред болницата да вика "Убийци". Или да малтретира лекарите и да блокира кръстовища. Да видят какво ще им се случи.

1

Анонимен

преди 2 години

То на Асан целия свят му е виновен