126

Анонимен

преди 2 години

Македония получи вето, беше ясно на всички и сега Радев ще ни масажирате ли отново с това, има ли нещо друго в България, добре ли са хората как живеят, питал ли е някой

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151Виж ся, имали сме волята да не оставим българин под нашето крило :)) Били сме прусаците на Балканите :) Обаче политиката е малко по различна от войната :))

124

Ирония на 2021г.

преди 2 години

Според македонцците Радев е бил джентълмен и с него щели да се разберат....Е разбраха се.....Пък той се хвали с успех за месец и половина над лъжите на южната ни съседка.Хвалипръцко. Нека сега да се разбере....Наистина ли не знае , че скомунист не можеш се разбра ,или е неподготвен...

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 153 А при демокрацията след 1989 г. колко бяха избити от мизерия и стопански геноцит. 3 милиона по-малко население.

122

Анонимен

преди 2 години

Сега кадъната да не се обижда, просто сме българи, не сме турци :)) На мен даже са ми благодарили, че се отнасям като равен с тех :)) Нема расизъм тука, има уважение, което макетата определено немат :)

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 148 Спасили са ни били Англия като нирежат на Берлинския и сега мизерия и икономически геноцит след 1989 г.

120

Анонимен

преди 2 години

Ееееее Мадев беее чака да минат изборите за да ви съобщи че е вдигнал ветото

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144 Да бе да, Димитров е виновен за 4 национални катстрофи и 1 милион загинали българи във войните.

118

Анонимен

преди 2 години

До 139СССР ни върна век назад,ако беха дошли американците и англичаните щяхме да сме по-добре и от Гърците които бяха освободени от западните сили.А,Гошо пияницата наложи македонизма изби интелигенцията и хвърли хиляди по затворите с обвинението ,народен враг.

117

Р.Радев-балалайка

преди 2 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

116

Радеф е уплашен

преди 2 години

В служебния кабинет на Грипен Радеф е пълно с хора на Божков. Началничката на кабинета на Рашков е от партията на Божков и избяга веднага. Има и други добре прикрити и затова Радеф е уплашен.

115

Анонимен

преди 2 години

До КК Тогава що реват за нашите паметници в Македония, че ги събарят. Паметниците на СССР са там за да напомнят на идните поколения кой ни е спасил от бомбите на НАТО и холокоста на Германия. Хем сме спасили евреи, хем не знаем от кого и как сме ги спасили.

114

Анонимен

преди 2 години

Балълайка....Руски музикален инструмент :)

113

Анонимен

преди 2 години

До )паметник( Защото СССР ни освобождава от Германия и Англия и САЩ в 1944 г. СДС и ГЕРБ в затвора за съборения мавзолей на Георги Димитров спасил милиони българи от поробване.

112

Анонимен

преди 2 години

Кой пък се интересува от мнението на един фигурант? Той плямпа това, кото му нареди черепа!

111

Муунчо Радев

преди 2 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като Мууунчо. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

110

Вовата

преди 2 години

смРАДЕВ си е фигурантче. Добре, че поне тук не се *клеца, както го прави когато обслужва олигархията, чрез корумпираните си съветници! Иначе тука се виждат някакви "Ванги" коментирали (клецали) под публикацията, че Слави Мултака и Костовите крадливи приватизатора Наско ГНОМА и Ристо Маджов (не се разбра дали Мая "кой предложи Пеевски ще е с тях) щели да управляват под егидата на смРАДЕВ :D Краденето им се отдава и обслужването на олигархията, ама не могат да се разберат, кой повече да краде :D

109

)паметник(

преди 2 години

А боко тиквата защо не бутна паметника на съветската армия 12 години??

108

Охрана на Тодорчо

преди 2 години

Айде стига сте възхвалявали тоя охранител на комунистите. Мислите ли, че сме слепи и не виждаме че Борисов е поредния комунист?

107

Жоро

преди 2 години

До оня кон с капаци, дето ми писал отговор. Абе кон с капаци, що не иде Смрадев, да бутне паметника на съветската армия, която измисли македонска нация, щото руска инсталация, както и всички ДС подлог, които инсталират отново Ченгесарски режим.