166

Анонимен

преди 2 години

Нека Радев се убеди колко е трудно,не е само заслуга на СП, изискванията са заложени от предишното.Историята след ПСВ и ВСВ се повтаря и ако и сега се предадем,губим много,защото сръбските мекерета маке политици ще продължат да налагат своята лъжеверсия за държавност и за нация и в ЕС и срещу БГ.Нека всички членки се запознаят с идеологията на македонизма,причини,факти от кога и защо.Да се обясни публично и тогава решат дали подкрепят сходна на нацизма идеология и идентичност.Битката продължава

165

Анонимен

преди 2 години

Кой измисли това Македонизъм.Това все едно да казват на хората които са Българи,че развиват Българизъм.

164

Анонимен

преди 2 години

Много се говори за Македонизъм.Да вземе да обясни някой какво е това.Това си е чиста пропаганда според мен у нас и целта е създаване на омраза към Македонците.

163

Анонимен

преди 2 години

А какво е Македонизма?

162

Анонимен

преди 2 години

Велико Британия едвам излезна от ЕС,защото искаше да мине тънко.Всяка държава подписва договор за членство в ЕС и получава много средства от там. АКО иска да напусне,тогава си плаща това което е в плюс.Иначе ако искаме да напуснем можем да напуснем,но ще трябва да си платим,както и Велико Британия.Те обаче може и сами да се оправят понеже имат развита икономика и производство,докато при нас ще е много зле ако напуснем,ние сме много зависими от европейските средства.

161

ФАКТ

преди 2 години

Кой каквото и да си мисли за Радев, не може да оспори следното: 1. САМО той се противопостави на името "Северна Македония" (вмро го плюеха, после се усетиха) 2. Той инициира срещата довела до червените линии и позицията на Парламента 3. Опитваше се да накара правителство и служби да се задействат за дискриминацията на Българи в РСМ. 4. Служебното правителство говори културно (на моменти твърде) с РСМ, но поддържа позицията на народа. По-ясно от тези думи на Радев? Само да продължават така!

160

Анонимен

преди 2 години

Радев нищо не е направил.Не може и да направи.Единственото което е казано от него,че не може да направи нищо понеже нямаме парламент.Той в момента само лъже,че е направил нещо.Без парламент България няма как да каже да или не.Това което се пише в Македония и България са манипулации.

159

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да изключи България от ЕС и НАТО,освен ако България сама не поиска.Но може да направят нещо подобно както и с Гърция.Според мен спора е нарочно измислен.Зад него се крие друга различна истината свързана с много пари,иначе няма защо САЩ и ЕС да ни е ядосан.Дано не ни съсипят икономиката,аз наистина съм притеснен.Защото с история и без история можем,но без пари аз не мога имам семейство и деца.

158

Чувате ли се

преди 2 години

Явно наистина има доста *** тук. Как може някой да заема анти-Българска позиция, дори и да си харесва някой политик! Бойко винаги е козирувал на "началниците от Брюксел" (негови думи и буквални действия-НЕОСПОРИМ ФАКТ). С мъки държеше позицията, че вмро щеше да го вкара в избори рано, а сега си обърна позицията-готов на всичко! ДА-едва сега явно се води що-годе адекватна политика за РСМ и се отстоява! Гербери, не харесвате Радев, но това, което прави е В ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИ ли сте?

157

За троловета

преди 2 години

Говорите, че ще ни спрат кранчето, че трябвало да напуснем ЕС и НАТО. Чувате ли се? Няма механизъм за иъключване от ЕС и НАТО (Великобритания едва излезе :D ) А и нямат основания. Ние сме доста лоялен член ;) НАПРОТИВ-стоим си вътре и държим ВЪН РСМ, СЪРБИЯ, Албания и т.н. многознайковци (прочетете им изявленията). ЕС е СЪЮЗ на равноправни държави и колкото и да мрънка някой, НИКОЙ не може да ни принуди да гласуваме каквото и да било! Но наистина историци и политици трябва да се вземат в ръце!

156

Анонимен

преди 2 години

Мислите може да останат същите,но когато нямаш пари променяш политическите възгледи.Как когато Гърция фалира веднага подписа договора с Македония.В Солун или Атина имаше над 1 милион протестиращи срещу този договор с Македония,но той беше подписан.Сега от САЩ обявиха,че всеки който е срещу този договор е неприятел на САЩ и ще бъде следван принципа на Магнитски.Не мислете, че спора е исторически.Има нещо друго,което ние не знаем и не достига до нас.До края на 2021 ни е срока,който е даден.

155

Анонимен

преди 2 години

" Служебното правителство положи огромни усилия да навакса годините, в които нашите партньори така и не успяха да чуят смислена, аргументирана българска позиция на високо ниво." - каза Радев. Това е лъжа или аз през тези години съм бил в кома.

154

Minuva42

преди 2 години

Не разбрах Радев в качеството си на какъв е обяснявал българската позиция?Ако е на президент, тогава защо до сега не го е направил? Излиза, че е влошавал международното положение на Бългсария умишлено, за да свали ГЕРБ?Ако не е на президент, тогава в качеството си на какъв?

153

ФАКТ

преди 2 години

Най-накрая ясно и точно казано! Браво! Стига вече увъртания! Дипломацията изисква културно говорене, но винаги ясно и точно казване на истината! Над 86% от народа е за ТВЪРДА позиция и НИКАКВИ ОТСТЪПКИ! Всеки отстъпил от това е национален предател! Истината е на наша страна, равноправни членове на ЕС сме и РСМ е КАНДИДАТ! Но трябва политиците да научат историята и ситуацията и как да се изразяват ясно, точно и ТВЪРДО! И историците да издават и на ЧУЖДИ езици и в авторитетни издания и конференции

152

Анонимен

преди 2 години

Нашите политици целенасочено създават този спор с Македония и целта е точно това създаване на анти-Нато и анти-ЕС настроения.Но излезнем ли от там свършено е с нас обикновените хора.Всичко което имаме е благодарение на ЕС ,НАТО и САЩ.От ЕС няма как да не натиснат нашите политици и те ще го направят,защото няма политик който да не е замесен в корупционни схеми.Олигарсите яко крадоха европейски средства.Е скоро ще им се спре кранчето.Лошото е е че и нашето ще спре.

151

Анонимен

преди 2 години

до Тц на господарите не им пука за антинатовски настроения и прочие, те си имат маханизми да мачкат всякакви недоволни. Изхода е излизане от ЕС защото държат икономиката ни на каишка за да ни извиват ръцете като не стане на тяхната. Така говореха за Русия че с тяхната АЕЦ ще сме зависими,ама се видя че искат просто да сме зависими от тях.

150

Анонимен

преди 2 години

ние сме член на ЕС и Европа вместо да защитава членовете си решава под диктовка на сащ да защитава страна не-член на ЕС, при това без да е правилната страна а само заради личните интереси на сащ. А Гърция 25г ги спира и ЕС си траеха, сега искат нас да мачкат демократлиберастките слуги в ЕС. Веднага излизане от ЕС, няма какво да се церемоним. С РСМ в един клуб никога.Там цели поколения се възпитават в омраза и геноцид към българите. Незабавно излизане от ЕС!!!!

149

Анонимен

преди 2 години

Може да ти изглежда абсурдно,но в скоро време ще се убедиш.Не чети само Бълхарски Медии.Нашите медии са на 99% политическа манипулация.От ЕС са ни много ядосани за Македония.Няма как да ни оставят така.Те Гърция фалираха,та за нас ще им бъде като детска игра.Нашата икономика се крепи почти изцяло на средствата от ЕС.Когато ги спрат след проверки за нарушения,а както.вибдатв те са безкрайни,ще последва и спиране и помощите от плана за възстановяване.Дано не съм прав.

148

Анонимен

преди 2 години

значи според другаря по-долу, сащ искат РСМ в ЕС и ще ни спрат парите, така ли? Значи на наш гръб да си правят техните интереси, а ние хем да плащаме милиарди за членство хем да ни ***! А може ли и ние да им плюем в сурата и да си излезем от ЕС. С тия пари дет има даваме ще си издържаме наша си армия и ще си работим с кото си искаме, без някой да ни диктува.Научихте се покрай тулупа да сте все надупени, гнусни продажници.

147

Анонимен

преди 2 години

Дървото ще ядем скоро.След като приключат проверките от ЕК и Е.Прокуратура,ще има санкции и спиране на средства.За сега може да се радвате на лъжите на Радев,както преди на Каракачанов и Захариева.САЩ и те все още не са си свършили работата.Скоро ще поискат истински действия от прокуратурата иначе и от там ще ни почнат.Когато искаме някой да е изяден,пръво у нас трябва всичко да е на 100% ок и след това може да си позволим това ,което се опитват да правят нашите политици.