53

Читател

преди 2 години

Един от нас.За почест!

52

Анонимен

преди 2 години

аха, до оня ден, моряците ни калпави и няма да я намерят, днес я намериха, ама била фалшива и пък повредена, утре като излезе че е здрава ще кажете че е манипулирана, кажете какво искате да чуете да ви се угоди.

51

Анонимен

преди 2 години

сега се разберете фили и фоби все изтрещяли мозъци, кой е свалил миг а, янките или сърбите.....лаици утрепани

50

Анонимен

преди 2 години

свален от приятелски огън и следователно кутията е "повредена", нещата влизат в графата строго секретно и всичко е точно. тези филми сме ги гледали, но не сме толкова прости като едно време.

49

Анонимен

преди 2 години

Само не обявявайте, че черната кутия е повредена, за да прикритие някой, сръбските части, например. Какво прави Сърбия на натовски учения? Всичко, което прави е по заповед на агресивна Русия, срещу нас. Шпионира в полза на Москва, възможно е, сръбски части, да са свалили нашия изтребител.Никога сърби на нашите учения! Руският човек Радев ги допусна. Той са си понесе отговорността.

48

до Одкачен

преди 2 години

абе кух иддиоот, миничистач и минен ливец са два типа различни кораби за борба с мини. Хайде и на английски как звучи майнсуипър и майнхънтър. Миночистачите откриват и подрязват мината да изплава с помощта на тралове коуто са зад кораба и се теглят, минния ловец открива мините по хидроакустичен списоб с облъчване на сектор по курса на кораба или с дълбоководен търсач с дист управление за дънни мини

47

Хеликоптер

преди 2 години

няма ли, ами 6 часа трябва да плува някакъв кораб само до Варна, пък до Граф Игнатиево, сигурно още 6 ч. ще се дундурка тази кутия. Га че ли е неважно нещо, а не онова, което цяла България чака от 2 седмици?!?!?

46

Анонимен

преди 2 години

Да я дадат на НАТОфцете и за по-малко от час имат ВСИЧКО.

45

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Да одбележиме, че ф пръвото изречение и двете думи се членувад с пълен член, поради специфични граматични правила, а препинателни; знаци: се поставят, там където: си, поискаме. Твай.

44

Константин Философ

преди 2 години

Въпросът тука е не какво съдържа кутията, а как се интерпретира. Всеки ИТ спец ще ви обясни че цифровите данни - 1 и 0 могат да се четат както отзад-напред така и отпред-назад (литъл ендиян и биг ендиан формат). Също така 1 и 0 могат да се групират в байтове, дабъл, лонг, дабъл лонг, дабъл-дабъл лонг и т.н. Така че не се надявайте прочетът на кутията да отговаря напълно на записаната информация.

43

Анонимен

преди 2 години

Черната кутия не може да се повреди при катастрофа. Тя направена да издържи дори на директен челен сблъсък на самолета с твърда земя. Виж ако го удари "приятелска" ракета там вече не се знае дали ще оцелее.

42

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

House M.D., езикЪТ е проблемЪТ. Чалга политици, чалга глосопУдЪватели и логично - чалга Джурналистика. ;) Маминката му разкатаха на язъка, шъ знайш! Lol

41

НАЛИ

преди 2 години

ИМАШЕ ПИШЕЩИ, ЧЕ РАДЕВ Е ЗАПОВЯДАЛ ДА НЕ СЕ ОТКРИЕКУТИЯТА. СЕГА КАКВО ОЩЕ ЗАПРЕЗИДЕНТА?!!???. МЪКА МЪКА.

40

Анонимен

преди 2 години

Само руснаците са - от злоба. Съветски самальот да фърчи за НАТО - абцурт... и хоп, гръмнал. Джуджетата са много изобретателни в трепането: радиоактивен Полоний, Новичок, найлонови торби на главата, копринени шалчета около вратлета, чадъри с рицинови съчмички и естествено отстрел и избомбване на неудобни за тях явления.

39

House M.D.

преди 2 години

Калкулаторке, на език какъв в заглавието и първото изречение словоредът е?

38

Сашо Миялков

преди 2 години

МиГовете ги ремонтираха вашите НАТОВСКИ БРАТЯ--ПОЛЯЦИТЕ !!А НЕ МАЙКА РОССИЯ !..Миг-ове не са идвали за ремонти в Россия .

37

Анонимен

преди 2 години

До Ненормален работещ ---1. Какъв интерес имат руснаците от разбиването на техен самолет, след извършен от тях ремонт?--- Същият интерес който имаха руснаците когато заложиха 2 бомби в самолета на Лех Качински. За руснака винаги интереса е да ти направи гадост и след това да ти говори че няма никакъв интерес от тая гадост.

36

Одкачен

преди 2 години

Този път нема превод од Инглиш. Одкога "миночистачите" станаха "минни ловци". Явно Швейк е изпляскал нова терминология. Има "еволюция" в народниьо язъйк.

35

до Ненормален работе

преди 2 години

какво очакваш от болни мозъци да ти отговорят. До вчера реваха че нямало кутия, че се е взривила, че моряците са некадърни и няма да я намерят. Днес като я откриха, била фалшива, за нищо не ставала щото била с части от ВЕФ. Каквото и да им кажеш *** моьъците им са на опаки. За това както по долу някой написа да грабват дълбоко .

34

Анонимен

преди 2 години

Едва ли ще ни кажат истината (за да не разсърдим Путин или Вучич), но все пак ако спрат полетите с МИГ29 това ще означава със сигурност взривни устройства заложени в ремонтираните от "братушките" самолети.