60

...

преди 2 години

До Малко факти - Барак е бил супер успешен адвокат. Сега да връща ли парите които направи след като напусна белия дом - той какво е виновен, че хората му купуват книгата и ходят да му слушат лекциите - от това са му парите, а не от корупция, като колегите му от изток.

59

Ха

преди 2 години

Абе малко е късно май - всички ги вядаха какви са цялата фамиля, барабар с кумовете.

58

ББ

преди 2 години

До Анонименсъгласен съм...да си беден работил цял живот за просперитета на САЩ...не е грях,грях е да наследиш грабителски бизнес фалирал многократно,да не плащаш данъци,да си продукт на мафията и руските служби...от кога и по Божийте ли правила да си богат крадец е...ценност,да си предал децата си,Народа си...е ценност,според тръмпистите...плюем на милиардите ви...и сме милиарди....продължете с пиенето на белина!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Тръмп влиза в политиката като милиардер на 70 години,Байдън влиза на 25 ,беден като църковна мишка.

56

ББ

преди 2 години

милиарди сме...Справедлив и Свободен Свят...или да го погребем!!!

55

ББ

преди 2 години

До Малко фактиблагодаря за минусите...и тръмп милиардера,рожбата на мафията и кгб не плаща данъци,за разлика от Президентите на САЩ....рекетиращият 110 милионното население на Мексико...децата му се отричат от него,егоист не милеещ за децата си...да ама бг троловете чакате от него...факти...плющете минуси...Свободният Свят идва за вас...Справедлив и Свободен...или да го затрием!!!

54

ББ

преди 2 години

До Малко фактихаха на фона на милиардите на тръмп...милионите на..Президентите на САЩ са ...смях...какво направи тръмп за САЩ...изпрати убийци,фашисти,националисти и руски агенти да убиват в Конгреса на САЩ...само факти...какво произвежда тръмп...нищо финанисира го путин през дойче банк!!!..факти...отчаян предател готов да сключи и с дявола за да е актуален и богат...като путин и ес политиците...факти,Бог да пази САЩ!

53

Малко факти

преди 2 години

На Барак Хюсеин нетното състояние за тази година е 137 милиона долара.На Джо е близо 80 милиона.Цял живот освен политици,друго не са работели.Корупция в САЩ няма,разправят някои

52

Анонимен

преди 2 години

Дано Доналд Тръмп се върне по-бързо,че да спаси Америка от марксистите на Деменцията и Камала Сутра.

51

Анонимен

преди 2 години

Lol previous President gets more attendance at 1 rally than the current sitting resident gets at all of his past, present, future combined with total "real" votes

50

Анонимен

преди 2 години

До ЕйЕми филантропа раздава стинки. А Тръмп не.

49

хаха

преди 2 години

50 000 охраняват изкуфелия Джо във Вашингтон зад телените мрежи.Това е най-голямата подкрепа ,която е виждал картофа

48

Сложете в тубата

преди 2 години

Joe Biden x Vladimir Putin REMIX - The Remix BrosВ тази песен от вчера се казва всичко за Путин и Байдън.

47

Анонимен

преди 2 години

КАКВО Е ОЧАКВАНО,НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ,ПРИСЪСТВАХА 50 000 БЕЛИ ФЕРМЕРИ И Е ГЛЕДАНО ПРЯКО ОТ 20 МИЛИОНА АМЕРИКАНЦИ ЗА УЖАС НА СОЦИАЛИСТИТЕ В САЩ!. А НАЗНАЧЕНИЯ пРЕЗИДЕНТ СЛИИПИ ДЖО ФЪФЛИ НА ПРЕДИЗБОРНИЯ СИ МИТИНГ В ОХАЙО ПРЕД 8 ЧОВЕКА,ЗАСТАНАЛИ В ОЧЕРТАНИ КРЪГОВЕ!

46

Ей

преди 2 години

Не спряхте със статиите на Американското Работническо Дело-Си Ен Ен!60 процента спад на гледаемостта на Шорошката трибуна!

45

Анонимен

преди 2 години

Путин още не може да повярва,че Комрад Байдън спира американските петролни проекти,като Кейстънно няма нищо против руските потоци и галопиращата цена на горивата от което печели най-голямата бензиноколонка в Света!

44

Анонимен

преди 2 години

ВЧЕРА ДОНАЛД ТРЪМП ГОВОРИ В ОХАЙО ПРЕД 50 000 БЕЛИ ФЕРМЕРИ .ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ В БЕЛИЯ СТАРЧЕСКИ ДОМ СМЕНЯХА ПАМПЕРСА НА СЕНИЛНИЯ СТАРЕЦ И МУ СИПАХА МЛЕКЦЕТО ЗА ЛЕКА НОЩ,ДОКАРО ШПИЦКОМАНДИТЕ ОТ АНТИФА И БЛМ БЕЗЧИНСТВАХА В ГОЛЕМИТЕ АМЕРИКАНСКИ ГРАДОВЕ!

43

Анонимен

преди 2 години

Тази статия е поредната измислица,целяща да отвлече вниманието от дружбата между Путин и Байдън и свалянето на санкциите срещу Северен Поток 2

42

Юдею-Семитчето

преди 2 години

и съпругата му Яел Кушнер (какво я пишене Иванка - така се казваше преди да приеме Юдеизмът в Синагогата на Сатаната), напускат Гордият Бял Мъж и Християнин Доналд Тръмп!!

41

любознателен

преди 2 години

Тръмп е може би най-добрия президент който САЩ са имали. Абсурд Байдън да е спечелил честно изборите. Тръмп е президента който има повече 10м повече гласове от 2016, нещо с което никой президент не е губил избори в историята на САЩ. Тръмп печели основните щати, където всеки канадидат президент който ги е печелил- печели изборите. В оспорваните щати, Тръмп води с много, докато след полунощ, спират броенето. Вижте графиките, как тогава вотовете за Байдън се вдигат отвесно.