18

Анонимен

преди 2 години

draveta i vajeta ima bol. she gi okachim da visat, dode im uvrat glavite. arheologicheska izpitana systema. deistva efikasno. 100 procenta garancia.

17

Анонимен

преди 2 години

До РеалистМоже да си прав до някъде но каква е ползата че не са от статуквото като нямат капацитет поне мъничко но нямат капацитет за съжаление никакъв.

16

Анонимен

преди 2 години

Поправките в изборния кодекс направени от последния слава богу кратък парламент са предателски и никакви усилия на ЦИК както и на правителството не могат да поправят това, напротив колкото повече се стараят толкова по зле става понеже предателството си е предателство и то не може да се поправи, но жалко че резултата от това национално предателство може да повлияе президентските избори, големи недомислици и предателства срещу интересите на нашата страна и това започва от либералната демокрация...

15

Анонимен

преди 2 години

Да, 30 години управление на мафията, но от 2009 управлявах мутромафиоти или мутродемократи, което е едно и също. Няма друга държава по света, в която да са управлявали мутродемократи. Преди мутрите поне бяхме пред Румъния, а сега сме далеч за тях

14

Анонимен

преди 2 години

След "Летните" изборни резултати сами ще се убедите в обратното на това, което говори поредният/та "пишман" Доцент/ка!!!! 30 години Бг е управлявана от Мафиотско/Олигархичен "елит"!

13

Анонимен

преди 2 години

Бай *** избори прави.

12

Реалист

преди 2 години

Избори до дупка ще има, докато една част от антимутренските партии разберат, че основното деление сега е на мутренска партия ГЕРБ и антимутренски партии, а не партии на статуквото, както ИТН определя статуквото и на останалите. На практика само ИТН не е партия на статуквото. Изправи се! Мутри вън! е наполовина партия на статуквото, а останалите изцяло са статуквото. вкл. и Демократична България.

11

Анонимен

преди 2 години

""""Доц. Киселова: Депутатите не могат да си позволят "избори до дупка""""" - - - Възможностите на нашите "дуПЕтати" са Безгранични... )))))

10

МУТРИ ВЪТРЕ

преди 2 години

Не харесвам ГЕРБ, но новите стари муцини още по-малко. Кой от тях е читав? Атанас Атанасов от бившата ДС? Христо Иванов, който беше министър при Борисов? Мая Костинбродската? Дончева, адвокатът на мафиотите? Или Хаджигенчев, който тръгна да се предлага за министър, като едва влязоха в НС сбиршина от партии в Мутри ВЪТРЕ? Слави, които натрупа милиони с червено куфарче и пари на мутрите-татуиран, необразован чалгаджия? Мутри, които искат да изместят другите мутри- ТОВА СА ТЕ! НЕ ИМ ВЯРВАМ!

9

Анонимен

преди 2 години

Най доброто решение е България да се разцепи на малки автономни области и всяка област да си гласува свои закони политики и бюджети. Няма нужда нито от партии нито от правителство нито от президент. За какво са ни тези институции? Видяхме ги до къде ни докараха за 30 години. По добре ще без тях.

8

Анонимен

преди 2 години

фепдалите да си поделят държавата, при такава нетърпимост едни към други не е нужно да живеем заедно.

7

Анонимен

преди 2 години

Време е да махаме демокрацията и да излизаме от ЕС. Демокрация е провал и позор. За 30 години станахме най бедната и изостанала държава в Европа на последно място по всички показатели. от ясно по ясно е че демокрацията не работи у нас и никога няма да проработи. На България и трябва друг модел на управление който да е пригоден към нашите народни обичаи и ценности. Западните държави не могат да бъдат модел за нас защото ние нямаме нищо общо с тях. Трябва да си изградим наш модел.

6

Анонимен

преди 2 години

Пащ ще сме в патова ситуация на 11 юли в 20 ч. Никои няма да иска да се коалира с ГЕРБ. ИТН все още иска пълно мнозинство. А на другите не им стигат процентите и политическите им виждания са твърде различни. Избори до дупка. Третите предсрочни избори ще са през октомври месец 2021. А през ноември ще гласуваме за президент. Богат народ ко да прайш.

5

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли защо в ГЕРБ няма нито един софиянец?

4

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията се срути и ясно се показа че партийния модел на управление е тотално изчерпан. Време е да се забранят партиите със закон и да с премине към пряка демокрация по райони. Всяка област ще си гласува свой правила и закони. Ще има конкуренция на празен принцип и да видим които области ще постигнат най добри резултати в развитието си. А не като сега някой в София да ми определят политиката на цялата държава.

3

Анонимен

преди 2 години

Трети парламентарни още през октомври тази година. Избори до пълно мнозинство 51%.

2

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е служебното правителство да премине в редовно.

1

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Права е жената. Не могат. Герб ще започнат да издушат финансово с траншовете към Факултето и ще идат на 5 процента