11

Анонимен

преди 2 години

Днес БГ, а тракикЪТ какъв е?Прави недобро впечатление, че авторите тук не са особено грамотни, навярно симпатизират на партия БСП или патерицата й ИТН, водена от плешивия, сакат, кьорав и нарко пристрастен мартеничар с нестандартен афинитет към интимен тип взаимоотношения с представители на същия пол - славиН трифонов - известен в средите, оцветени в цветовете на дъгата, като Славуцата.

10

Сахар

преди 2 години

Нема им стъпим докато не се оправи положението.

9

Заглавието!!!

преди 2 години

Не трафикА. А трафикЪТ. ***.

8

Анонимен

преди 2 години

ТрафикЪТ, Славова, трафикЪТ! Учи се в трети клас.

7

Аристотелис

преди 2 години

Вместо да седне като европеец, да си поръча октопод, узо, салатка и да гледа лазурното бяло море, бай ви *** мъкне торби с хляб и домати по плажовете и се излага адски!

6

Анонимен

преди 2 години

А в Испания нищо не ми искат. Тази година не ми пречи да пропусна и Гърция, и Турция. Пука ми кой го сърби и кой го боли да изпълнява разпорежданията на фармамафията!

5

Логопед

преди 2 години

*** Балкански само чака поредната новина за задръстване на Промахон, за да почне като развалена латерна за пореден път да реди лакърдии как българина никой не го искал (визирайки себе си явно), как ходел с багажник с домати и салам на плажа и как той бил тарикат като не ходел. Абе има европейско бе балами, ходете там да обяснявате гелосания как не ставал и как тая лига била много по-силна от оная, не се занимавайте с интелигентни хора, а ги оставете да си карат лятната отпуска на спокойствие.

4

Анонимен

преди 2 години

До Ех си каза бургаската батка с инициали М.О. , и тази седмица няма да има за бело в Одрин.На Слънчака дуеха силиконови балони две силиконови джукеси. Мъртвило, чуваше се шума на морето, "какао-то" беше затворено, жива идилия.

3

ахмед доган

преди 2 години

заливат ни с отрицателни новини за гърция з ада не ходим,но който веднъж е видял хубавото цял живот ще ходи там дори и да е много скъпо и трудно,половин българия ходи там и има жилища това е факта

2

House M.D.

преди 2 години

На език какъв в заглавието словоредът е?

1

Ех

преди 2 години

Бай *** упорито не ще да разбере че в Гърция е нежелан турист и упорито кисне и спи по границите. Богатите немци, англичани и американци които пристигат със самолети - те са добре дошли.