25

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖИ, ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ- ХУНТАТА НА ЧЕРЕП РАДЕВ ЛЪЖИ И МАНИПУЛИРА.

24

Пе.Де.

преди 2 години

Рашков, стига лъга !

23

Анонимен

преди 2 години

В Смолян има работа само в Общината и Областната администрация. Калинките назначени там гласуват под строй за статуквото и за геноцида над младите и кадърни с образование. Тук е останала само плявата, която работи в трите главни завода (предимно *** и помаци) и административните чиновници. Да не забравяме и злобните лелки, назначени на държавна хранилка в Бюрото по труда, чиято основна функция е да мачкат самочувствие и режат крила, запазвайки хубавите места за ,,свои хора,, !

22

Анонимен

преди 2 години

Преди години имаше мутри за местни избори, не е нещо ново :))

21

Гуфу

преди 2 години

А защо не казваме за коя политическа партия става въпрос? Ако всичко е вярно и има доказателства от какво се пазите? Стига с тези недомлъвки.Така и аз мога да кажа от една институция на бул. Дондуков ме натискат и следят и подслушвят и т.н.. Някой още хваща ли се на опашатите калмбури на тези "протестъри"?

20

ЕКШЪНЪТ В БЛАГОЕВГРА

преди 2 години

Кандидат-кмет на Слави в афера с имоти и фалирали фирми. Тъщата и балдъзата в схемата

19

Доколенков

преди 2 години

рошкоф, аз и без натиск ще гласувам против вас и служебната ви хунта!

18

В Смолянско?

преди 2 години

Айде направете проверка на секциите в Турция. Те са повече на брой от тези в Смолянско.

17

Анонимен

преди 2 години

Натиск винаги е имало , особено през последните 10-ина години , иначе едва ли някой щеше да преизбере ГЕРП , след като вече си бяха показали рогата !Натиск и то какъв и във всякаква форма : съкращения от работа , уволнения , заплахи по телефона и директни заплахи ,пращане на мутри , побой и какво ли още не - все неща от съчетанието на мутренски и административни прийоми , с една-единствена цел оставане на власт заради крадене !

16

Вие май забравяте

преди 2 години

КОй печели изборите в този регион, това са ДПС и БСП, така, че препратките по долу към други партии ми се струват неоснователни.Освен ако това не е поредното "внушение" от страна на най-честното и порядъчно правителство в историята на България

15

Анонимен

преди 2 години

до 7 ; Правилно казваш , само че си забравил да споменеш най-наглия и ояден комунист от Банкя , който купи държавата в полза на мафията и сега не иска да я дава !

14

Бедняк

преди 2 години

за 12, Тино. Една такава административна реформа отдавна е назряла...Но никой политик, ляв, десен, междинен и т.н. не говори за реформи. А как мислиш за 240 "народни" представители?

13

Анонимен

преди 2 години

"Някой е дал тази оферта и моментално е превърната в договор. Този някой според мен е министърът на финансите, тогавашният, или самият министър-председател."И от човешкото нещастие намериха начин да пълнят чекмеджето.Да не говорим, че от Китай лично Борисов е спазарил НЕГОДНИ ЗА ПОЛЗВАНЕ респиратори и лекарства:

12

Тино

преди 2 години

Тридесет години администрацията расте, а населението намалява! Докога? Някога на 9 мил. население имахме 350 хил. администрация , сега на 5,5 мил. имаме 450 хил. администрация ! И чакате пенсии и нормални заплати!

11

Тино

преди 2 години

Крайно време е за ново териториално делене - какви са тези области с под 100 хил население, общини с по 5000 население и 200 души администрация!!! Кмет и секретарка на ТРИМА души жители!!! Хранилки за ДПС и ГЕРБ ! Една област трябва да има поне 500 хил население , а община поне 20 хиляди

10

Анонимен

преди 2 години

Представете си какво става в Родопите, натиск и мизерия. Сега с тези машини за гласуване, ще се знае всеки за кого е гласувал. И ако хванат някой че не гласува правилно ще го разкостят. Така, вместо машинното гласуване да помогне, ще стане още по-зле. Тотален биг брадър

9

Анонимен

преди 2 години

Защо трольовските не се похвалят с "предкулисието" за преднамерено хвърляне на каква ли не гнилоч и мътилка зо омаскаряване и на Боко, и на собствените си "честни" избори?

8

Бойкот

преди 2 години

Поголям маниполатор на избори от МУТРАТА няма а сега реве като девица за ..... ТОЙ Е СПОСОБЕН ДА УНИЩОЖИ ИЗБОРИТЕ САМО И САМО ДА СИ СПАСИ КОЖАТА И ПРАЗНАТА СИ ГЛАВС ПО ГОЛЯМ *** ОТ БАЛКАНСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МУТРА И НА СВЕТА НЯМА НЕ ТРИЙТЕ ИСТИНАТА ИЛИ ДА КРИЕТЕ КАЙВО Е ПИСАНО

7

Анонимен

преди 2 години

Е тоя служител арестуван ли е ?

6

Анонимен

преди 2 години

Не, в Кърджали, Смолян, Аскьой, Ямболско и Анадола НИКОГА не е имало никакъв натиск - откакто ДС изобрети ДПС още през 1991 г. като надеждна патерица на комунистите, такъв натиск НЯМА - хората си се строяват в редичка и си знаят всичко по рождение. Сега Рожков и Р. Решетников се разбраха, че трябва да натопят Боко на всяка цена, и радьовското ***-областен "Оправяч" изсрича с мъка текста от аутокю-то куп загадъчни внушения на тлъста ощипана мома.